Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,da..la noi nu e optional,e obligatoriu,avand in vedere ca are FC.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

io nu mai pot cu criza asta
nu mai stiu de unde sa iau si unde sa dau niste bani

colac peste pupaza, 90 % sanse sa ramana si tibi fara serviciu, se desfiinteaza sectia....

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

micola, idem. Pe cand castigasem si eu o suma de bani dintr-o traducere, pe care am pus-o deoparte, pentru ca vineri vine patutul cel nou al Dariei si tre' sa "decartez" 430 de RON, s-a stricat aspiratorul si a trebuit sa luam altul, ramasesem cu o camera aspirata si cu una nu. Asa ca, acum, imi lipsesc 200 de RON din banii pentru patut. Mama ma-sii stie de unde sa-i pun la loc pana poimaine.

Maica-mea are datorii de 100 de milioane si salariu de 12.

Iar soacra-mea nu ne mai poate ajuta financiar, fiindca are cumnata-mea diverse daraveri.

E de tot rahatul.

Vorbeati de crizele copiilor?

Sa vedeti la noi. Doar ce am trimis-o la ea in camera, sa stea acolo, singura, daca pe mine nu vrea sa ma asculte. A inceput sa tzipe la mine, a inchis singura usa si ce aud, de dupa usa? "Lasa ca stau eu aici si fac numai ce vreau eu, fac numai prostii, scot eu toate servetelele". M-am dus glont in camera si am scos pachetul de servetele de acolo. Acu' mazgaleste un cort din panza cu carioci. Nu mai am putere nici sa-i fac observatie, nu trece zi fara sa am de-i atras atentia asupra a ceva.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mda, uitati inca una:

A scos iaurturile cu fructe din frigider, ca ea vrea iaurt. Cum portia e limitata si deja a mancat doua (250 de grame amandoua), i-am spus ca acum nu mancam iaurt, ca e amiaza si a mancat, oricum, mazare.

Si ea: "ma, iti dau o bataie mare de nu te vezi".

Mai zice si: "de mai faci prostii, te arunc pe geam".

Sau: "ia treci tu la colt acum".

Si zau ca am facut instructie cu lumea, ce si cum sa vorbeasca in prezenta ei. De o aude cineva, zice ca la noi toata lumea se pocneste cu toata lumea, fara niciun stres.

A, si ma mai dispera cu ceva: "nu, nu stiu, nu pot"

O rogi sa puna ceva la loc, sa stranga jucariile - nu.

O intrebi ce mosmondeste in camera - nu stiu. Cine a rupt aia si aia - nu stiu. Cine a mazgalit peretele - nu stiu.

O rogi sa isi dea sosetele jos - nu pot. Sa tina ea lingura si sa incerce sa manance singura - nu pot. Sa incerce sa isi ridice chiloteii - nu pot.

Si uite asa trece timpul. Deloc constructiv.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia m-ai distrat cu pataniile Carlei!

Asta inca nu a facut Aidan. Dar mi se raporteaza frecvent ca nu asculta si ca este foarte energic:)), are maaare noroc ca e simpatic si lipicios si smecher, chiar vorbeam cu Lucian zilele trecute ca are mare noroc cu faptul ca e asa dulce, toate educatoarele il plac si din cauza asta scapa ieftin cand face cate o traznaie:)))
Asta micu are strategie, dimineata se duce si le imbratiseaza pe toate, daca face vreo prostie le spune inainte sa il pedepseasca" I am sorry, I am nice now"

Dar are si el zile proaste cand ma termina psihic, de vreo saptamana e super ok...cred ca vin in valuri:))

Nu cred ca v-am spus dar saptamana trecuta l-am luat de la gradinita efectiv naclait din cap pana in picioare cu whipped cream, un fel de frisca/crema lipicioasa. In mod normal le dau shaving cream sa se joace si sa experimenteze diverse dar s-au plans parintii ca unii copii baga in gura si e toxica asa ca s-au gandit sa le dea whipped cream....era un dezastru in sala, toate mesele, podeaua, jucariile naclaite...teroristii astia mici naclaiti din cap pana in picioare, isi mancau frisca de prin par, mie mi s-a parut super funny dar erau pe acolo niste parinti extrem de suparati, haha (constipatii:D), am luat copilul in chiloti acasa.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Ledi multa sanatate si tie si lui David!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Selene, obisnuieste-te cu Daria. le face ca sa se distreze - si zau daca are ce sa inteleaga ca pe tine te deranjeaza/oboseste/supara. n-are nici anii nostri, nici capul mare cu de toate. asa ca |"zen is the way"
Miere, bai, nu rade de faza cu parintii oripilati de whipping cream, si io as fi facut asa, ca o urasc . nu o folosesc la nimic si nici nu imi place sa o ating . probabil ca as fi luat copchilu cu clesti
mi-am luat micul dejun la birou ca nu mai apuc sa fac nimic acasa.... asa ca va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Micola sper sa se rezolve lucrurile si macar sa nu ramana si sotul fara job acum

Ledi sanatate multa, spor la alergat dupa actele de dosar, sper sa nu ai greutati mari cu ele. Acum daca trebuie operat asta e, n-ai ce face.

Miere super tare cum se distreaza copiii la gradinitele de acolo, in fine, eu nu ma pricep nici la cele de aici deocamdata.

Selene eu zis sa te mai obisnuiesti cu ea si crizele ei ca nu cred ca exista un leac sa le stopezi deodata.

Ieri am fost cu Marius la tuns, a stat super cuminte si foarte serios sa il tunda cu foarfeca, apoi s-a ras cand se tundea si taica su si ii zicea "nu plange tati". Si de mandri ce eram pe drum spre casa am trecut pe langa un magazin unde stie el ca sunt oua kinder care sunt puse pe raftul cel mai de jos (eu la el nu ma pot apleca cu burta mare dar el, numai bine). Si ca vrea ou si vrea ou, cu scandal am ajuns acasa, apoi a stat 5 minute cu frigiderul deschis ca sigur am ou acolo si nu ii dau. In final a renuntat. Mai tarziu a inceput ca vrea baie. Singura metoda sa il combat a fost sa ii zic si eu de cel putin 20 de ori ca si eu vreau baie, in final a ras. Si peste un timp a facut si el baie cu spuma ca asta e pasiunea lui mai nou.

Miere cat despre cum le zice Aidan la educatoare asa faca si Marius, vine la tine si zice: "Scuze, Marius cuminte acum, Marius nu obraznic" Bine ca de multe ori daca il intreb daca mai face pozna aia zice foarte senin ca Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Tare sunt suparata. Imi curge apa de la coleriferul unui vecin de deasupra mea. De dimineata am alergat cu sotul sa dam de cineva sa opreasca caldura, apoi sa golim coloana si ne-am chinuit sa dam si de vecin ca nu prea sta pe aici.

Acum desi e inchisa caldura apa tot curge si curge,e drept ca nu foarte tare dar tot peretele e siroaie, a venit si vecinul dar cred ca pana nu se scurge tot ce s-a imbibat pe sus nici o sansa sa se opreasca.

Mergi la inceput

Ohhh...Paula imi pare rau de inundatie, sper sa nu aveti pagube prea mari!

Roxana, haha, cam asa ceva...era o mamica acolo care si-a luat baietelul cam cu doua degete asha:))) si ii tot zicea :nu ma atinge, nu ma atinge:))) nu va zic cat am frecat la buclele lui Aidan pt ca se uscase crema aia:)))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

suntem bine, ne pregatim de botezul nepotelului( care va fi sambata) Stefan de abia asteapta sa-l vada pe Sebi in apa. La gradinita este super, s-a acomodat, il las la usa, el intra spune buna dimineata si incepe sa se descalte/incalte cu papuceii, i sa-si dea geaca si caciula. A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult. Ieri am avut sedinta cu parintii, unde am primit o evaluare a lui si cateva sfaturi care imi prind tare bine. Trebuie sa vorbesc mai mult cu el, si sa-l corectez la cuvintele spuse "eronat", sa-l invat sa tina tacamurile corect, si mai avem nevoie de putin ajutor la imbracat/dezbracat tricouri-bluze.
Si eu caut sa-l duc la ceva dansuri ca sa mai consume din energie, mai ales ca acum nu mai iesim cu bicicleta. Om vedea si in functie de costuri.
Elena este inca fan lapte dar a inceput sa manance la 18 si cate putin iaurt cu cereale, o mai pacalesc si cu niscaiva ou.. creste ea.. Oricum deja merge singura tinandu-se de mobila.. Iar a avut eruptie de 4 dinti( de data asta jos) asa ca am fost cu nopti nedormite si zile maraite la activ.
Sunt obosita si tot trag sperante ca-mi voi reveni.
Micola te inteleg, stiu cum este.. si noi avem o situatie tare nasoala. Sper sa trecem cat mai curand peste asta!
Miere nu cred ca Nadia va avea parte de acest tratament. O sa vezi ca va fi bine. Stefan a fost doar putin gelos, acum este foarte grijuliu si afectuos cu "Enena sola mea"

Va pupicim pe toti si toate.

Mergi la inceput