Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
salutare fetele
abia am apucat sa citesc cate ceva
eu am lipsit ca pe antonia a muscat-o un caine
si facem antirabicul
cainele a si murit
ca sa ne sperie si mai rau
offffffffffff
nu va zic cat sunt de speriata
offffffffffffff
patricia
am intrat special pt tine
nu te recunosc sincer
pai eu sunt mult mai agitata ca si tine
si ar trebui deja sa fiu arsa daca tu te-ai aprins deja
draga mea prietena
NU E NORMAL SA STAI DOAR CU UN COPIL SI PE CELALALT SA IL NEGLIJEZI
IN NICI UN CAZ
NORMAL CA INCEARCA SA ITI ATRAGA ATENTIA
asa face si antonia
daca o tin pe petra vrea si ea
daca scriu la laptop vrea sa imi umble in par
daca fac laptele pune ea praful in sticlele petrei
daca fac mancare tot ce toc pune ea in oala
etyc
nu mai pot trage un parz pe romaneste fara antonia
e si normal
ei si pe langa astea petra
care are deja 6 luni
nu mai sta locului nicaieri
dfaca nu e cu cineva
deci cand sunt eu acasa ori sta in scaunul de masa ori la mine in brate
inteleg perfect tot ce spui
dar asa sunt eu
tu nu esti asa
stresul asta te-a acaparat si spun asta cu riscul de a te supara si pe mine
muncesti si tu prea mult
lasa ca mai este putin
si cresc
si apoi gata
nu va mai fi asa
doar la astea sa te gandesti cand iti este greu
sau cere ajutorul lui DD
si iti va da o idee de solutie
ce si cum sa faci
cat despre curatenia din casa
eu strang dupa antonia de cel [putin 10 ori pe zi
decat sa imi bat gura
ahahhahaha
mai bine ma amuz
si strang totul in 15 minute
asta e
peste vreo jumate de an poate voi avea alte pretentii
acu mi se par inca mici
deci acorda=le ambilor copii atentie
in acelasi timp
nu numai de pampersi e vorba
daca tin pe una in brate 10 minute
apoi urmeaza 10 minute cealalta
daca ma joc cu una
apoi o iau pe cealalta
etc
fac mereu la dublu
nu imi e usor
da nici eu nu am ajutor deloc
nu am mai mers la plimbarica deloc
si tanjesc dupa cateva zile singuricaa
da astept vara viitoare
multe imbratisari
si sanatate multa
sa ne zici cum ati rezolvat cu scarlatina
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Mei la mine castronul cu ciorba l-a varsat barbatul nu copilul |

si nu si-a luat-o? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
32+ cu
Eva minunea mea roze simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Ba da, mi-am varsat nervii pe el....saracu' cica " nu mai tipa la mine ca mi se inmoaie mainile si mai rau":)))))))
Cami, multa sanatate Antoniei. Cainele de ce a murit? Nu puteti sa faceti niste analize la caine ca sa stati linistiti?
Tiny baby gator
Baby gator
Naty spune:
cami offf, cum a reusit sa o muste?
Doamne, urasc cainii astia vagabonzi, mi-e o frica de ei de nu va pot spune.
Nadia sta numai in scaunul ei in masina; s-a obisnuit asa de tare cu el incat nu vrea in ruptul capului sa se urce intr-o masina fara scaunul ei. Am vrut intr-o zi sa mergem cu masina prietenei mele si sa o punem pe Nadi in scaunul fetitei ei, nu a fost chip, spunea "mami, eu nu meig faia scaunul meu, asta nu e scaunul meu, daca se intampa ceva?"
cami_antonia spune:
mai pana sa ducem cainele la analiza
a fost luat de vecini si aruncat
caci statea si la noi in curte si la vecini care vin doar din cand in cand
in rest stau in constanta
offfffffffff
ce sa zic
sa va paziti copii
bebelusi spune:
fetelor, i-a iesit rezultatul negativ la exudat, si am fost la medic si avem bronsiolita si otita, dar zice ca ce e in gat e viral nu e bacterian, adica nu luam antibiotic. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang. Nu e ok nici cu bronsiolita dar ma bucur ca nu are febra., mananca bine, bea lichide, etc. Doamne ajuta ca nu avem scarlatina, oricum o sa refacem luni exudatul
Nici Stefan nu are nimic, probabil sta f bine cu imunitatea, pentru ca el a stat bot in bot cu copilul bolnav, are patutul langa al lui si e prietenul cel mai bun.
Cami multumesc, o sa imi revin eu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Bebelusi, ma bucur ca nu e scarlatina.
Pentru otita ce v-a dat?
Nu stiu daca v-am mai aratat cu ce se indeletniceste indianul meu in ultimul timp, body painting:)))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/with/6230136591/
Tiny baby gator
Baby gator
Daiopri spune:
Mai bine ca ati mai scris pe aici cum e la voi, ca eu credeam ca e bunica de vina#61514;
Adevarul e ca am cam uitat cum a fost la cel mare si acum am impresia ca cel mic face numai prostii. Da si face:) desi vaz ca asta e norma pe la ai nostri;) In alta ordine de idei, zice baba (adeca eu) nu e simplu nicicum sa fii parinte si parerea mea e ca depinde in mod clar de temperamentul parintelui si apoi de al copilului. Eu cand vad mame calme (si pe aici vezi nu gluma, de ma intreb ce mananca ele :)) imi vine sa imi dau cate una. Eu nu pot si pace. Am fitilul tare scurt din pacate, si oricate eforturi fac nu reusesc pe termen lung:(((
Si diferenta dintre ai mei chiar nu ma ajuta, desi asta am sperat. Din pacate cel mai mult ma concentrez pe cel mare, ca el este cu scoala si avem teme si timp putin seara. Tot incerc sa il implic si pe nazdravanel cu noi, da nu se poate. Rupe tot, distruge tot. Singura data cand sta si el linistit nitel e cand e pe tron cu cartea in brate. Altfel, zapaceste cartile. Si mai sta nitel daca e sa ii cant. Dar cum sa faca cel mare teme cu mine behaind? Acuma, poate zice cineva de tati. Ei, nimeni nu vrea cu tati sa faca ceva:)) Daca e sa faca al mare temele dureaza o vesnicie, ca nu scapa el cu tati asa cum scapa cu mine. Al mic vorba aia, mami in sus mami in jos.
Si ca tot era discutie, va zic ca eu si cand am fost acasa si cand sunt la sv tot cu nervii in pioneze si pe fuga sunt. Singura diferenta e ca la servici mai imi aud gandul in cap si mai pot planifica una alta. Acasa daca ma intrebi nici cum ma cheama nu mai stiu:) Si e drept cand vii acasa nu stii ce sa faci mai intai. Acum ma rasfat ca mai face bunica, de ii iert toate pacatele :)))si cred ca pleaca acasa cu idea ca sunt lenesa mare, dar e singura mea data cand nu trebuie sa gatesc mereu, asa ca profit cat poci. Mai prost e ca cel mare si cu cel si mai mare se cam stramba da am zis sa nu ii aud comentand:))
Si fetele care lucreaza de acasa, aia e cel mai greu. Pentru ca esti mereu sub presiune ca ai vrea sa le faci pe toate si nu iese nimic ca lumea.
Apoi, eu am tendinta sa ii zic lui cel mare mereu sa nu faca aia sau aialalta ca vede zbirul si tzup si el. Dar pe de alta parte imi e tare mila de el, ca daca ar fi pe asa ar trebui sa faca numai lucruri bebelusesti. Asa ca incerc sa ma temperez si sa ii mai arat ceva limite la cel mic. Asta nu are mare success pt ca il doare pe el la palarie de ce zicem noi si in plus sunt singura care incearca. Mosafirul nostru tot o trage ca nu are ce sa ii faca. Adevarul e ca nu prea merge nimic. La time out rade si o ia la fuga, de ma tin de el, o da in racnete. Si apoi face acelasi lucru imediat. Daca il enervezi, pe langa ca urla arunca tot de prin preajma, nu neaparat jucariile lui, se uita rapid cam ce ar putea tranti si gata. De cotrobait nu mai zic. Parca de cand e cu b... e si mai si, ca e depasita de situatie. Sunt curioasa dupa plecare daca se schimba ceva:) Desi cred ca e aranjat de acuma. De catarat nu mai zic, deschide usa de la dulapul de jos ca sa se urce intai pe raftul ala sa ajunga sus.
Baie nu vrea si pace. Am trecut prin toate fazele, la inceput nu vroia, era asa stresat de facea si kk in cada, de nu mai i-am lasat impreuna ca era de aiurea pt cel mare. Apoi a vrut, se jucau frumos. In tara s-a scrantit iar. Nu vrea in nici un fel. Cu greu ii facem si e o munca teribila si imi pare rau ca trebuie sa il fortam cand nu se mai poate.
Tot sper sa isi dea drumul mai mult la vorba si poate atunci sa inteleaga si sa mai asculte nitel. Desi vaz licurici vorbitori si tot degeaba;)
cele care viseaza la liniste in timpul concediului le urez succes, da nu mai e ce a fost;)
Miere, tu ai nervi de otel. Eu nu ii dau nici plastilina sa se joace:)) Of, mama nebuna ce sunt...
Gata mi se termina pauza, asa ca va dorim sanatate multa (si noi mucosi), sarcini usoare, si pt miere o jumate de majoreta ca mai are nitel![]()
Selene_Bunny spune:
Hai sa va mai zic una...
Primeste D. bonurile, mergem la Carrefour, sa cumparam de-ale gurii. Cumparam mancarea, iesim, imi dau seama ca am uitat ceva, il trimit pe D. cu Daria la niste banchete din apropierea toaletelor, unde stam de obicei si punem cumparaturile in sacose.
Ma intorc, cumpar ce mai aveam de cumparat, cred ca am lipsit vreo 10 minute, cand ies, Daria plangea cu siroaie, rosie la fatza, ta'su imbufnat, suparat.
Imi sare ea in brate si intreb ce s-a intamplat...
Ce credeti ca facuse zuza? Fugise de langa ta-su, intrase in toaleta femeilor, intr-o cabina, si se inchisese pe dinauntru... Nu mai stia sa deschida... "Tati, scoate-ma de aici!" Cum sa intre ta-su in toaleta femeilor, si asa nu o putea debloca, ca doar cabinele se inchid pe dinauntru, a stat in usa si i-a dat indicatii cum sa iasa...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
bpaula spune:
In concluzie cred ca toata lumea s-a mai linistit si stie ca toti copiii fac nazbatii si ca sunt normale chiar daca uneori ne pun nervii la incercare.
Eu aseara am facut o felicitare pentru o fetita. Va dati seama ce distractie a fost sa il tin departe de ce taiam eu dar sa si ii dau lui ocupatie. Si-a lipit si el degetele, si-a mai colorat din haine, mi-a mai distrus cate o hartie abia taiata. Daca nu m-ar fi durut rau burta as fi zis ca a fost o seara perfecta.
Miere si eu am contractii si ma doare burta, parca la Marius nu a fost asa. Abia astept sa merg astazi la medic sa vad ce mai zice, probabil ca o sa mai si programeze pentru operatie. Am sanse mari sa fie pe 17 nov cand e el de garda, eu sper sa ma lase dupa 20, ca mi se pare distanta mare pana pe 26 cand ar fi DPN.
Si mai vin la munca si saptamana viitoare si as vrea sa am si eu 2 saptamani acasa sa imi pregatesc cuibul. Mami ma ajuta dar a zis ca nu ii vine sa se apuce de spalat hainele lui bebe daca nu sunt si eu pe acolo
, se teme.
O zi buna!