Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
bebelusi imi pare rau; dar stiu ca pot fi si forme usoare si trece cu antibiotic!!!

Naty spune:
bebelusi imi pare tare rau.
Nu stiu cum e scarlatina, nu am avut.
Sper sa va treaca repede si sa nu faca si Irina.
bebelusi spune:
inca sper sa nu avemmmmmmmm, 

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Porumbita, ma descurc asa cum ati spus si voi. O linistesc explicandu-i ca, daca urla, eu nu inteleg ce spune SAU o iau in brate si o fac sa rada SAU o las sa se calmeze SAU, daca e groasa, time-out la ea in camera.
Par exemple: am stabilit regula ca jucariile nu au ce sa caute in bucatarie. Doua camere ajung. Azi a venit in bucatarie si a lasat o carte de-a ei pe frigider. M-a rugat sa o las sa spele un pahar si biberonul. Am lasat-o, am luat cartea si am dus-o unde ii este locul. S-a enervat, a reactionat aruncand de pamant o sticla cu suc de lamaie, turnand apa pe jos, dupa care, tzipand, a venit in camera, cerand insistent cartea. I-am spus, pe un ton calm, unde se afla, ea a continuat sa tzipe, a trantit de pamant si o sticla cu apa, dupa care a luat capacul de la lada de jucarii si m-a pocnit cu el in cap de doua ori. I-am atras atentia, m-am uitat serios catre ea, a intins mana sa ma plesneasca peste fatza. Am luat-o in brate si am dus-o in camera ei, i-am spus sa stea acolo pana se calmeaza, dupa care sa vina sa vorbim. A mai tzipat cam un minut si i-a trecut. Pe urma a venit la mine sa ma intrebe daca mai sunt suparata.
La masina de spalat a mai umblat si fara mine si atunci chiar ne-am certat.
Ce face ea: deschide sertarul de la masina si toarna cu capacelul balsamul de rufe. Potriveste programul. Da drumul la masina.
Eu aspir la fiecare 2 zile. Pentru ca avem pisici.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Stati sa vedeti cum arata mandra mea acum, e totala...
https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/IubitaLuMamiSiALuTati#5667774789280815154
http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!
http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
miereamara spune:
Selene, scoate masina din priza si pune balsamul undeva unde nu poate sa ajunga.
Patricia sper sa nu fie cazul de scarlatina sau daca e sa fie o forma usoara!
Anna-mama
! mai rar mamica asa calma ca tine! hai ca mai avem un pic si ne tinem minunile in brate!
Asparagus ce mai faci? Cum este burtica? Greturi?
Porumbita nici la noi nu se negociaza scaunul de maisna, sta acolo si gata, s-a intamplat f f rar sa planga si de regula atunci a fost ceva ce l-a deranjat, in rest nu stam la discutie....nu pot sa pricep in veci cum risca unii parinti viata copiilor nepunaindu-i in scaun de masina adecvat varstei, este peste puterea mea de intelegere...prostie...inconstienta...
Tiny baby gator
Baby gator
asparagus spune:
Miere, sunt ok...sa zicem...burtica e bine, inca micuta, ma asteptam de data asta sa creasca mai repede, greturi inca mai am si destul de rau...la Lucas am avut dar nu asa accentuate...acum mi-e rau toata ziua, ameteli, etc. Sunt la mijlocul sapt. 12, sper sa ma lase curand.
Seara adorm si la 8, cateodata inaintea lui Lucas
, pur si simplu imi cad ochii pe canapea si nu mai situ nimic.
Tu cum mai esti? Mai poti?
va pup pe toate!
Patricia, sper sa nu fie scarlatina!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
11+
http://www.foto-la.de/Lucas/
Selene_Bunny spune:
miere, masina de spalat este la soacra-mea, langa noi, noi nu avem. Dupa cum am spus, umbla doar cu mine langa ea, altfel eu, cel putin, nu o las.
Scaun de masina... Pericol exista in orice vehicul, din pacate... Si in maxi-taxi, cu care circulam noi, si in taxi, cu care mai mergem uneori... Ne-am confruntat cu amandoua...
In scoica, Daria urla bine-mersi, Doamne, ce showuri prin mall, la cumparaturi...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
anna-mama spune:
Pati, sper ca sunt bune rezultatele si nu aveti nimic 
Miere, tu chiar mai ai putin tare pana vine bebe, cel putin esti cu toate pregatite, eu nu am apucat sa pregatesc nimic...
Ioana, hai ca mai e putin si scapi de greturi, o sa fie tare bine cu toate 
Naty 
Ca tot vorbeam de crize si v-am dat exemplu cu ciorba azi mi-a facut-o... Am venit de afara si nu a vrut sa intre in casa pe motivul ca mai vrea in parc...urlete multe si tari...fara rost explicatiile mele, argumente, promisiuni....Copilul avea motiv de facea asa, eram constienta ca e foarte obosit si ii era si foame (pe fondul oboselii nici el nu mai stia ce vrea). Pana la urma am inchis usa, l-am dezbracat/descaltat fortat, am mers in camera unde l-am pus pe pat si eu m-am asezat pe canapea, am scos tractorasele si am inceput sa ma joc cu ele vorbind unele cu altele....bineinteles ca s-a dat jos si a venit la mine sa se joace, lacrimile inca ii mai curgeau...usor usor am schimbat subiectul, l-am linistit, ne-am iubit...si am facut marea greseala, i-am adus castronul cu ciorba in pat
inevitabilul s-a produs, o parte din ciorba a ajuns in pat...eee, cum era eu sa ma supar sau sa cert copilul cand eu eram singura vinovata [asa ca mi-am zis vreo doua in gand si am strans/sters..]
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
32+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Mei la mine castronul cu ciorba l-a varsat barbatul nu copilul
!
Ioana, sper sa iti treaca greturile, mult am mai tras-o si eu in sarcina asta cu greturile, de abia in luna a 5-a s-au oprit, dar eu am luat medicamente pt ca vomitam si de 5-6 ori pe zi.
In rest sunt binisor, cu durerile de rigoare, grasa, dar nu asa grasa ca la A. (am 88 de kilograme si mai am 3 saptamani pana la nastere), contractii la greu...ma rog sa nu se declanseze nasterea pana la data stabilita, pe 17 nov am cezariana si ultima zi de munca e pe 16 noiembrie
. Avem aproape totul pregatit, bagajul mai trebuie sa-l fac.
Tiny baby gator
Baby gator