Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 16
Gina2008 spune:
ANAAN nu ne zici si noua care e antibioticul asta natural? 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 ANAAN nu ne zici si noua care e antibioticul asta natural? ![]() Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
da, care e? cum se da?
io am fost la farmacie si nu am gasit nici Grintuss si nici sinupret. Mai caut
Anaan spune:
Scuze, am culcat Gulia.
Da, Biosept se numeste, e produs de Fares. Sunt niste pilule care se beau. De cand am inceput sa le iau, ma simt mai bine, dar nu stiu sa va spun exact daca e efectul lor sau asa evolueaza laringita asta. Copiilor sub cinci ani nu li se poate administra medicamentul asta ( nu e recomandat).
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Of, asa rau imi pare ca atat am stat acasa si vremea nu ne-a ajutat deloc sa mergem si noi la teatru. Rares are stare si nu prea. Vorbaret din gena buna (oare cu cine seamana Ma intreb cu durere cand v-a merge cu gloata la gradi cine o sa mai stea sa ii cante in struna sa ii explice ce si cum pe scena. I se va reteza imediat comentariile. D-aia vreau sa il duc cat mai des sa vb liber. |
Maine merg si mandrele la teatru. Pana acum a venit Teatrul la ei, dar acum or sa descinda ei la fata locului!

Ana sa fie bineDenisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Fug la birou, dar am intrat repede ca sa spun ca noi avem aparat de aerosoli de la Laica, e cu ultrasunete (nu face niciun zgomot). Sunt foarte multumita de el, este excelent. Bine, si pretul...220 lei parca, acu 1 an si ceva. |
Si noi tot Laica. Nu mai stiu cat a costat. Nici cat e de bun nu prea stiu sa zic "din proprie experienta", ca nu prea l-am folosit...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 dragelor- zilele astea avem INDAGRA asa ca putem distra ghioceii cu animale, pasari, tractoare, combine ![]() (eu una abia in dimineata asta am aflat intamplator butonand radoiul din masina |
Daaaaaaaa!!! Noi ne-am "programat" maine la vizitat, dupa ce vine mandra de la teatru... o duc la oi.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Andrei(canta): Melc, melc, dodobelc... Eu(cu vocea-mi gajaita Andrei: Dodobelc...mami, nu stii deloc! (Drept e ca-i mai fain dodobelc decat codobelc) |
La noi e "mec-mec cotobec"
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 INA, io cu tut-ul tau te vad rock. Adica varianta propusa de Simply cu tricoul cu Mutulica/Mickey in sus insa eu as adauga o geaca de piele scurta cu capse si lanturi (rock nu te pitipoanca) si bocanci in picioare...Adica un fel de Gothic-rock |
Si io tot pe varianta asta as merge! (pacat ca nu am picioare de tutu... Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Vroiam sa-ti mai zic de bronsita si bronsiolita... Ca intrebasei de ele. Eu nu stiu sa-ti explic chiar in termeni medicali (aici Mada te poate ajuta), insa stiu sigur ca bronsiolita e mult mai grava. |
Foarte pe scurt: Bronsita e inflamatia bronhiilor. Bronsiolita - a bronhiolelor. Bronhiolele sunt cai respiratorii mai mici decat bronhiile, daca va mai amintiti aparatul respirator.

Denisa-Madalina
fericita de