Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am uitat sa zic la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

deea - noi am scapat de mucii curgatori cu picaturi de pivalone. si sa va faceti bine!

Mergi la inceput

ally - da, pe terasa doarme.a mea sta in carut, o plimb si prin casa cand nu reusesc s-o adorm altfel sau cand trebuie sa fac treaba o plimb dupa mine. somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Stiam ca am uitat ceva....Happy, la multe lunite pentru Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ioanna,eee tu ai fata linistita si cuminte.Ea te intelege cand ai treaba nu gluma fata de Duracell-ul meu care tot timpul trebuie sa faca cate ceva.

Deea,multa sanatate tie si Annei!!!

Mergi la inceput

da, chiar e linistita...am mare noroc

stiam eu ca tot am uitat ceva

viss - eu am dat banana fetei de la 5 luni si nu am avut nici o problema. pentru sonia si sergiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

sii pt mamici si pitici
ce muuuult ati scris
eu sunt cobza de racita ...
bebelusa la fel..imi vine sa mor de ciuda...azi nu a patat nimic..abia trage cate putin lapte

parca erati careva care puneti si alte picaturi in nasuc in afara de ser si apa de mare....dar nu mai stiu ce am citit..poate ma ajutati

nu sta la batista bebelusului si daca am vazut ca plange asa rau si isi produce mai multe mucozitati am zis sa o las in pace, dar rayu am facut ca i s-au strans in gat si de azi tuseste cu o flegma de ma sperie..sper sa ii vin de hac cu humexul sa nu cadem in vreo bronsolita
sunt tare suparata
pup si ms anticipat...
de citit v-am mai citit prin gaura cheii, ca tot ma dispera reclama asta,dar nu apuc sa mai scriu

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

colargol - preparate in farmacie..si vibrocil/pivalone cate un puf dar mai rarut.. si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, eu iar zac si andra la fel..si vlad mai face cate o febra asa din cand in cand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Ziua buna latoata lumea.Se vede treaba ca vremea rece tine mamicile acasa...Greu va ajung din urma.

Noi suntem in parametri.6luni ,8,5kg ,70cm.Si doi dinti!
Bag poze ...

Nu mai putem sta in balcon.A venit frigul...(pescarusul si restul inaripatelor au plecat la treburile lor).

Luca vrea zilnic plimbareala macar un ceas.
Papa tziti si alte doo mese: fructe, dimineata si cereale seara.Cu legumele n-am reusit sa o scoatem inca la capat...in orice combinatie ar fi ...le scuipa si face ca toate visele!Berbecu' scandalagiu urla de ma aud toti vecinii...asa ca mai am vreme,incerc mai tariu.

Am avut si primul episod de mucareala.De care nu prea scapam fara aspirator.

Toate bune si normale.
Va pupam si va citim cu mare drag!

Mergi la inceput

xeo - felicitari pentru bilantul de 6 luni si cei doi dintuci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

mai fetelor dar ce spor la ati avut
nici nu am apucat sa citesc tot din cap trecut...nu mai zic de cap asta
eu am supica pe foc...cred ca o sa fac mult si bine supa in toate variantele si o sa le pap eu..ca fii-mea prefera aerul la masa de pranz ...sa vedem astazi daca o vrea. i-am pus asa: morcov,dovlecei,o ceapa mica mica pe care o scot,ardei capia si un cartof fiert separat in coaja.....multumesc roxy,ca am luat ideea de la tine. am facut si branzica calcica , in caz ca nu-i place supita ii dau branzica cu ceva din legume.
ieri a luat cam 15 lingurite si gata cica se saturase, de unde ca poftea din farfuria mea. facusem brocoli la abur cu putin unt si fara sare si am zis hai sa incerc poate ii place...surpriza l-a mancat aproape pe tot,un buchetel mare dar pasat doar intre degete. prefera asa
hai ca v-am zapacit cu problemele noastre dar simt si eu nevoia sa ma plang cuiva care ma intelege. soacra-mea cica....ar trebui mama sa o vada un doctor ca nu e normal..va dati seama ca mi-a plesnit o vena la cap cand am auzit concluzia ei. pai ce? nu mai sunt copii care sunt mai mofturosi? am fumat 5 tigari dupa acest sfat

azi vreau sa ies afara ca nu mai bate vantul asa tare, trebuie neaparat sa caut husa pt carut. STITI CUMVA UNDE GASESC HUSE DE PLOAIE/VANT UNIVERSALE?

imi pare rau ca nu am apucat sa citesc ce ati dar revin dupa ce ma lecturez.

va pupacesc

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

1. nu o mai lasa pe soacra-ta sa te necajeasca... am primit eu un mail cu niste invataturi si zicea acolo ca nu tb sa-i lasam pe ceilalti sa ne necajeasca(eu iti dau sfaturi care 3 zile am vb singura dupa niste sfaturi d-astea-eu nu fumez), dar pe bune... de sfaturi toate sunt bune
2. husa gasesti la DM la raionul cu articole de bebei(cel putin aici au)
3. la mine de cele mai multe ori 15 linguritze e supeeer... si sa stii ca am vazut ca si Andrei ii place mai mult sfarmat intre degete si dat cu mana... au ele ceva in comun ca sunt nascute pe 14 amandoua(nu conteaza luna)

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

sii pt mamici si pitici
ce muuuult ati scris
eu sunt cobza de racita ...
bebelusa la fel..imi vine sa mor de ciuda...azi nu a patat nimic..abia trage cate putin lapte

parca erati careva care puneti si alte picaturi in nasuc in afara de ser si apa de mare....dar nu mai stiu ce am citit..poate ma ajutati

nu sta la batista bebelusului si daca am vazut ca plange asa rau si isi produce mai multe mucozitati am zis sa o las in pace, dar rayu am facut ca i s-au strans in gat si de azi tuseste cu o flegma de ma sperie..sper sa ii vin de hac cu humexul sa nu cadem in vreo bronsolita
sunt tare suparata
pup si ms anticipat...
de citit v-am mai citit prin gaura cheii, ca tot ma dispera reclama asta,dar nu apuc sa mai scriu

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

mie pediatra de aici si cea din romania mi-au spus sa-i pun tobradex(sunt pic de ochi) si i-au mai trecut si nici nu s-au colorat

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput