Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor dar de ce sa-i dau carne o zi da una nu? eu ii dau zilnic carnita de curcan cu legume. are ceva ?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si eu dau carne zilnic. Adik 3 zile carne-ca pt atat fac odata, apoi o zi ou, iar 2 zile carne..si tot asa. Carne ao variez, acum tb sa introduc pestele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

scrish da, se vede clar diferenta. nici eu nu i-as da de cumparat. mie imi da soacra de la gainile ei. mai rau este ca acum a venit frigul si nu prea se mai oua. cred ca o sa cumpar bio cand o sa incep sa-i dau.

ca adult poti manca maxim 2/zi , nu pe saptamana eu mananc aproape zilnic ou.
dar la bebei eu asa stiu ca se da o data pe saptamana sa nu le fortam ficatul cica. cel putin acum la inceput. peste 1 an se da mai des. eu peste tot asa am citit si mi s-a si zis. tie asa ti-a zis pediatra sa-i dai? de 2 ori pe saptamana?
eee ...stii cum este cu 100 de pareri....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, nuu in nici un caz nu e voie asa mult ou. Dr noastra de fam spune 3-4 pe sapt pt adulti.

Mergi la inceput

alexina, incerca sa pui un fir de sare in mancarica ei, poate asa ii place gustul si pe parcurs ii scoti asrea, numai sa dea si ea de gustul legumelor. De ce fierbi separat cartoful? inceerca si cu praz in loc de ceapa si daca i-a placut asa mult brocoli, ii poti pasa doar brocoli si cu niste cartof sa fie satios si cremos

Duminica am luat husa de ploaie unuversala Bertoni din Carrefour.

Mergi la inceput

yasmi, stiu ca am promis poze, dar mai tarziu le pun..acum am culcat copiii si vreau sa ma intind putin..pe seara vine socra-miu la noi...cica a trimis soacra-mea hainute pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sunteti la nani??
eu la bucatarie...fac papa....si mananc din mers

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada ce socri de "gashka" ai parca te aud ce suparat apari spre seara....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare fetele!

ce spor la ati avut

eu am facut papica, am dat gogoshica afara la somn si mai strang prin casa...

eu am scos ieri fata afara vreo juma de ora, este obisnuita sa stea afara si cand nu o scot e jale...

va pup si o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

MARIA DE HAPPY LA MULTE LUNITZE!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

sii pt mamici si pitici
ce muuuult ati scris
eu sunt cobza de racita ...
bebelusa la fel..imi vine sa mor de ciuda...azi nu a patat nimic..abia trage cate putin lapte

parca erati careva care puneti si alte picaturi in nasuc in afara de ser si apa de mare....dar nu mai stiu ce am citit..poate ma ajutati

nu sta la batista bebelusului si daca am vazut ca plange asa rau si isi produce mai multe mucozitati am zis sa o las in pace, dar rayu am facut ca i s-au strans in gat si de azi tuseste cu o flegma de ma sperie..sper sa ii vin de hac cu humexul sa nu cadem in vreo bronsolita
sunt tare suparata
pup si ms anticipat...
de citit v-am mai citit prin gaura cheii, ca tot ma dispera reclama asta,dar nu apuc sa mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua !!!
Hai ca am avut ceva de recuperat de aseara pana acum ...am zis ca nu mai ajung la zi cu cititul.

Roxy,eu la masterul de nutritie am invatat ca un adult nu trebuie sa consume mai mult de 2, maxim 3 oua pe saptamana.Acum ficare face cum crede..noi spre exemplu mancam 1 sau de 2 ori pe sapt cate 2 oua deci,4 de persoana/sapt.Eu am un fix care nu mi-l scoate nimeni din cap...niciodata oua dupa ora 16.Un puuuup mare pt tine si printesica Anastasia!
Simonelu,ce casuta frumoasa aveti...Au meritat asteptarile si uite de a iesit,o minunatie de casa: felicitari mami scumpa.
Lavinia,Scrish,sa va traiasca puiutii cu numele si multa sanatate.
Madutz,am vazut pozele cu iubitii mei,sunt asa scumpi si frumosi de nu ma satur sa-i privesc.Cum a mers operatiunea avocado??Duracell-ului meu nu ii prea place avocado,am incercat sa-l combin in diverse forme si degeaba ...mananca dar,nu se da in vant.
Strumpitz,ce mai face superba piscotica?A mai iesit vre-un dintisor?Cred ca este topit tati dupa ea si vine acasa intr-o mare viteza de la munca.
Andreea,scumpa mamica astazi am facut pentru printisorul meu iubit marul la cuptor cum m-ai invatat tu,numai ca eu am copt si para.Acum astept sa se trezeasca sa vad ce nota imi da ca dimineata am sarit peste fructe ca a papat la 10 cand s-a trezit Lp si la ora 14 pireul.
Pisuc,cand mai atasezi poze noi cu minunatul Petru??? Cum il alintati?
Delia,ai pus pana la urma scortisoara in papa lui Dodo cea scumpa?
Micky,multa sanatate puiutilor tai si sa se faca repede bineeee!
Cami,am vorbit cu parintii mei si au spus ca este un frig la mare de iti ingheata toate cele.Deci,ai grija cu printesicile sa nu raceasca ca este asa pacatos vantul asta!
Catank,cum mai papa gogosica ta Ioana??Si ce anume? Ai rezolvat ieri cu actele?
Deea,ce mai mesteresti prin casa? Hai mai vino cu cate o idee de papa pentru prichindei.
Stefy,te asteptam cu poze de la botez...sau te faci ca ai uitat??
Iparpala,este asa dulce printesica ta...minunata!
Persi,juniorul tau este fenomenal cu mutritele alea dulci si expresive.Se vede ca este un copil energic si papacios!
Alexina,este minunata gogosica in poza de pe coperta albumului...si nu numai.A crescut muuullllt!
Ioanna,unde ai lasat printesica afara la somn,pe terasa?...suuuuper tare daca este asa.La mine nazdravanul asta nu doarme in carut niciodata....
Irinuk,cat mai aveti de stat la munte?Ce viata super pe voi...aer curat de munte.Daria banuiesc ca doarme neantoarsa noaptea.
Viss,noi nu am apucat sa dam banana dar din cate au spus fetele aici au dat si mai devreme si au acceptat foarte bine puiutii.Cu iaurtelul ce ai mai facut?Accepta mai bine Sergiu acum....l-a mai durut burtica de la el?Sunteti minunati toti mami!
Yoni,eu ti-am trimis aseara parola dar cand sa-ti verific albumul dimineata era neschimbat,deci nu ai pus nimic nou.Hai ca asteptam poze noi cu frumoasa manechina1.

Trimit mesajul asta si ma bag si eu la un somn mic !!!

Mergi la inceput