Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 5

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish delia, roxy eu stiu ca la noi adultii se mananca un ou maxim 2 pe sapt k sa nu fie probleme cu colesterolul, la bebelusi inca cercetez problema, poate la ei e pe dos k tb sa asimileze multe lucrurui si galbenusul e bogat in o gramada de vitamine...eu pana acum i am dat 2 pe sapt dar ma mai documentez... roxy eu nu ii dau oua cumparate, am noroc cu ai mei k imi aduc in fiecare sapt oua proaspete de la tara. dar daca nu le as avea pe astea as cumpara oua bio de undeva, k asa de tare se vede diferenta intre cele bio/naturale si cele de la magazin ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
asta imi aduce aminte de o faza de cand eram studenti si am plecat la mare cu mancare-n traista si aveam oua fierte si eu si sotul.. eu de cumparat, el de la tara... si i-am zis fara sa gandesc f mult, hai sa le mancam intai pe astea de le-ai adus tu, ca ale mele par artificiale si tin mai mult

mami de fete frumoase:

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

roxy_s spune:
scrish da, se vede clar diferenta. nici eu nu i-as da de cumparat. mie imi da soacra de la gainile ei. mai rau este ca acum a venit frigul si nu prea se mai oua. cred ca o sa cumpar bio cand o sa incep sa-i dau.
ca adult poti manca maxim 2/zi , nu pe saptamana eu mananc aproape zilnic ou.
dar la bebei eu asa stiu ca se da o data pe saptamana sa nu le fortam ficatul cica. cel putin acum la inceput. peste 1 an se da mai des. eu peste tot asa am citit si mi s-a si zis. tie asa ti-a zis pediatra sa-i dai? de 2 ori pe saptamana?
eee ...stii cum este cu 100 de pareri....
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy_s spune:
am pus poza cu ghetutele blanoase
merg sa ma apuc de ciorbita noastra si supita la bebelina ca n-am facut nimic pana la ora asta
azi as incerca iar ficatel. in ce combinatie il mai pot da sa fie bun? altfel decat in supa.

mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
gusta-l.. ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Asta era si dilema mea, ca Rares nu l-a mancat pentru ca era foarte amar.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
citat din mesajul lui viss -eu am afcut avocado initial cu mar si para- au devorat combinatia. apoi doar cu mar. consistenta cremoasa il face sa mearga bine cam cu orice mai zemos,si cu legume cred. la noi e 70 mii fructul, asa ca nu cred ca o sa le iau decat o data pe luna. ![]() -eu am introdus mai nou conopida.urmeaza salata verde. -banana s-o bag dupa 8 luni? a avut vreuna dintre voi probleme dc a bagat-o mai devreme? - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/ |
Eu i-am bagat-o de pe la 6 luni si jumatate si nu a avut absolut nicio problema, Daca ai vreo teama o poti coace 15 min la cuptor.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s azi este ziua puiutilor Maria de happiness, Ilinca de somleac si Sebastian de lauriciu La multe lunite! sa cresteti mari si sanatosi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de Sf. Luca nici nu stiam. ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
La multi ani tuturor si din partea noastra!

Nasterea miracolului meu
Mami

scrish spune:
delia ce am mai ras la faza cu ouale asa e, astea artificiale tin mai mult :)))
roxy ia uite ce zice aici: http://www.doctor.info.ro/cate_oua_pot_sa_consum.html acum e prima oara cand aud de maxim 2 oua pe zi! ai grija cu asta, tatal meu a avut probleme mari cu colesterolul si i-au spus clar 2 pe saptamana. acum k un om sanatos poate sa manance 3 sau 4 e alta, dar se pare k nu e indicat zilnic...acum fix asta e, cate case atatea obiceiuri

mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor dar de ce sa-i dau carne o zi da una nu? eu ii dau zilnic carnita de curcan cu legume. are ceva ? ailed pai de ce sa nu-ti iasa carnita? doar o fierbi bine si atat. pentru puiuta. ![]() pentru voi o fierbi in condimente, ori o faci pe gratar, ori o faci la abur, ori o prajesti... trebuie sa iasa ![]() ![]() ![]() viss ce de caca fac puii tai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Nu e nimic mami. Si eu ii dau la fel, ca eu ii fac mancarea pentru 3-4-5 zile , depinde cum imi iese si o bag la congelator imediat, asa ca nu vad problema. Eu nu ii fac zilnic mancare pentru pranz. Eu pana acum i-am dat curcan si pui , atat, vita inca nu, dar ii voi lua.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
Simo, Ally va multumim din suflet pentru aprecieri! Da s-a bucurat tare mult cand si-a vazut hainutele.
Ally daca erai mai aproape iti faceam o vizita sa mancam impreuna niste cartofi prajiti! pup pe nazdravanul de Eddy
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

roxy_s spune:
scrish am vazut.
eu nu mananc 2 oua pe zi, dar cunosc muuulte persoane care fac asa. pana si verisoru-meu de 11 ani mai mananca cate 2 oua pe zi. nu stiu cum il lasa matusa-mea fiind copil.
eu mananc aproape zilnic, omleta sau ochi prajit.
dar 2 pe saptamana chiar n-am auzit, asa putine... pai si atunci cum sa dai la bebe mic de 8 luni atata ou? este suprasolicitant pentru ficatul lui. nu stiu ce teorie au pediatrii astia dar mi se pare cam asa...