Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

a mea vrea banana doar cu branza, multa branza si niciodata sa se repete fructele 2 zile...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata ! (avea sa va spun buna seara dar habar nu am de ce cred ca nu m-am trezit bine ?!)

Piscoata mea e langa mine pe pat si eu mi-am adus cafeluta si intr-un bol cereale si baleste la greu langa mine, adica nu are bale inca dar sta numai cu ochii pe mine si se uita cum mananc cu gura deschisa aseara la fel cand am pus-o in scaunel sa stea cu noi la masa, noi sa mancam si ea sa se joace, sa ne vada acolo langa ea, balea si se uita in gura noastra, dupa cina a luat-o tacsu langa el pe canapea si int imp ce manca chec cu banane ea intindea manutele spre el sa ii dea si ei si tinea gura deschisa largggg am vrut sa ii fac o poza dar pana m-am dus eu sus sa iau aparatul i-a trecut si ei pofta si se juca langa daddy

Am avut ce citi de dimineata, se vede ca e urat si frig prin ro si mai stati in casa la caldurica aici e soare iar dar cu dinti mariiiiii cred ca weekendul asta o sa fie primul in care fac focul in semineu, abia astept

Vad ca vorbiti de bucatarii, bai si alte cele, v-as arata si eu pe ale mele dar nu are relevanta ca la mine structura casei e altfel fata de casele romanesti, e casa veche victoriana terasata, deci e mult diferit ca si structura, cel putin bucataria e pe lung , dar daca vreti sa vedeti sa ziceti ca am poze de anul trecut de cand ne-am mutat , ca facusem la toata casa sa le arat alor mei de acasa

AZi vreau sa ies afara dupa ce ii dau fructele la 10, sper sa le pape si sa nu intoarca capul dupa refuzul de ieri al morcovului Wish me luck apoi facem o tura de cartier/parc si revin sa ii dau morcov, mai am in frigi de ieri , sa vedem daca azi e mai dulce si mai bun

Ia sa imi beau eu cafeluta si sa ma duc pun ceva ordine prin bucatarie, adica scos vasele din masina de vase si pus la loc, ca asa-s de gospodina , ceva de speriat ce folosesc masina de vase in ultima vreme, e asa de bine si comod si cand ma gandesc ca atunci cand m-am mutat nu voiam deloc sa o folosesc si soacra mea era cu ochii cat cepele, cum? am masina de vase si nu o folosesc? cica pentru ea e cea mai tare inventie ever ea are 2 chiar ca deh, isi permite , dar nu cred ca apuca sa le foloseasca ea prea des, numa cand se aduna familia la Paste si Craciun

O zi frumoasa va doresc si mai trec eu pe aici mai atrziu sa vad ce mai sporovaiti

AHh sa nu uit, ca vad ca azi e Sf Luca , La multi ani si sa fiti sanatosi, Luca si Lucas !!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

azi este ziua puiutilor Maria de happiness, Ilinca de somleac si Sebastian de lauriciu
La multe lunite! sa cresteti mari si sanatosi.

de Sf. Luca nici nu stiam.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc asa mi a spus si mie doctorita, o zi carne o zi galbenus...dar nu mananca asa prea mult galbenus de ou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

pisuc asa mi a spus si mie doctorita, o zi carne o zi galbenus...dar nu mananca asa prea mult galbenus de ou?

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

eu stiam un galbenus, maxim doua pe saptamana....
iar carnea ar tb sa o variezi... o zi de pui, una de curcan, una de vita si una de peste...
eu una vita am hoatarat sa i-o dau din borcanele... ca nu-mi iese nici pt noi...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

MARIA DE HAPPY LA MULTE LUNITZE!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

strumphitza tie iti tin de foame laptele cu cereale dimineata? mie nu, eu astea le mananc ca desert. cand mananc cereale cu lapte tot burta goala o simt.

Mergi la inceput

scrish eu stiam ca galbenus de ou o data pe saptamana
eu nici nu am inceput sa-i dau inca, sa mai astepte ca nu-i asa graba mare cu oul.
tu ii dai oua cumparate, nu?

Mergi la inceput

fetelor dar de ce sa-i dau carne o zi da una nu? eu ii dau zilnic carnita de curcan cu legume. are ceva ?

ailed pai de ce sa nu-ti iasa carnita? doar o fierbi bine si atat. pentru puiuta.
pentru voi o fierbi in condimente, ori o faci pe gratar, ori o faci la abur, ori o prajesti... trebuie sa iasa

viss ce de caca fac puii tai dar si papa pe masura tu si sa vrei n-ai cum sa te plictisesti cu comorile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

delia, roxy eu stiu ca la noi adultii se mananca un ou maxim 2 pe sapt k sa nu fie probleme cu colesterolul, la bebelusi inca cercetez problema, poate la ei e pe dos k tb sa asimileze multe lucrurui si galbenusul e bogat in o gramada de vitamine...eu pana acum i am dat 2 pe sapt dar ma mai documentez...

roxy eu nu ii dau oua cumparate, am noroc cu ai mei k imi aduc in fiecare sapt oua proaspete de la tara. dar daca nu le as avea pe astea as cumpara oua bio de undeva, k asa de tare se vede diferenta intre cele bio/naturale si cele de la magazin

Mergi la inceput