Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-eu am afcut avocado initial cu mar si para- au devorat combinatia. apoi doar cu mar. consistenta cremoasa il face sa mearga bine cam cu orice mai zemos,si cu legume cred. la noi e 70 mii fructul, asa ca nu cred ca o sa le iau decat o data pe luna.
-eu am introdus mai nou conopida.urmeaza salata verde.
-banana s-o bag dupa 8 luni? a avut vreuna dintre voi probleme dc a bagat-o mai devreme?

http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mai trec si eu pe aici!
Persi, eu stiu ca se da carne o zi da o zi nu, si in ziua cand nu dai carne, dai galbenus.
Madutza, avocado trebuie sa fie moale untos, pe dinafara iti dai seama daca apasand ramane urma de deget. Cand il cumperi e rareori asa, atunci nu trebuie pus in frigider ci lasat afara in punga de hartie si se coace in 1-2 zile; sa nu aiba pete negre cand il iei. Eu tai in 2, scot samburele si apoi scobesc cu lingurita (nu decojesc). Il dau cu fructele, desi f bine il poti da si cu legumele fiindca nu prea are gust...

Voi stiti site-ul asta genial, nu?
http://wholesomebabyfood.momtastic.com

Ma intorc la lucru

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele, am luat avocado. Cum il dau? Cu fructe sau cu legume? De unde stiu ca este copt?

help!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

gusta-l.. ar trebui sa fie putin moale dar fara pete negre..eu am luat unul ieri si n-am putut sa il dau ca e amar..bine era cam tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-buna fetelor.mama, ce ati tot scris..am avut ce citi. noi am avut zile pline cu curatenia in casa,de scos hainele de iarna de sub pat,de montat un nou patut cu gratii,un nou dulap..si week-endul asta e asa de scurt, nu vad cum trece timpul
-ca sa nu mai zic ca nici ziua nu o mai vad cum trece- mai ales de cand fac astia mici caca de 4-5 ori pe zi. in total cam 10 pampersi de caca de schimbat- si mai nou murdaresc bady-ul, dresul si apntalonasii..pai pana schimb unul, il spal,il imbrac..se caca nr. 2si o iau de la capatapoi vine masa, se mai joaca nitel, somn, iar masa, caca, joaca..
- ieri nu am iesit nici noi din casa, m-a speriat vantuldar azi dupa 13, pun combinezoanele ..imbracatul de scos afara imi ia 1 orascimb un pampers, 2 pampersi, 1 dres, 2 dresuri, etc..1 copil in carut, ham, copil nr 2..ma trec toate apeleapoi bagaje..este o nebunie placuta, dar cand ies pe poarta, simt cum mi se destind toti muschii, privesc copacii,copiii, si e alta viata

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

sa intelegem ca ai doi kakaciosi

Mergi la inceput

da roxy daca as sterge zilnic praful nu mi-as mai pune astfel de probleme..

la mine e din lemn masiv bucataria, poate de aia se vad toate pe ea ? acum am o solutie speciala de la o fabrica de mobila dar cand s-o termina nu stiu cu ce-o mai sterg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, eu i-am dat si n-avut nimik, iar Mariei i-am dat banana de la 4 luni ca altt fruct nu vroia
Apropo eu ieri i-am dat peste si i-a placut , mai ales ca nu l-am mixat i l-am dat asa cu degetul , ca nu vrea cu linguritza cu piure de cartof si morcov.... aoleu... ma duc sa pun supa la fiert..., m-am luat cu calcatul

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Viss,eu i-am dat banana,e a doua zi practic.
Puiul meu are 5 luni jumate si nu a patit nimic.
Eu o intind la plimbare,a iesit soarele si e bine.
ne auzim mai trz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-eu am afcut avocado initial cu mar si para- au devorat combinatia. apoi doar cu mar. consistenta cremoasa il face sa mearga bine cam cu orice mai zemos,si cu legume cred. la noi e 70 mii fructul, asa ca nu cred ca o sa le iau decat o data pe luna.
-eu am introdus mai nou conopida.urmeaza salata verde.
-banana s-o bag dupa 8 luni? a avut vreuna dintre voi probleme dc a bagat-o mai devreme?

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

nu, a mea papa banana cu iaurt

Mergi la inceput

am admirat bucatarii,bai , livinguri frumoase
doar pe ale lui yasmi nu le-am gasit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss imi aduc aminte de ce-mi povestea o doamna cu 2 gemeni de varsta noastra... ca atunci cand ii imbraca pe amandoi si erau gata de iesit afara...faceau pe ei si o lua de la inceput...., noi macar avem pampers...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput