Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ehheee viss.....si mie imi place mami...o camera uriasa doar pt haine, incaltaminte....mi-ar mai placea si o camera pt sport (aparate ceva, aerobic )...eheeee si multeeee alteleee....dar de unde mami...uite noi nu am putut renunta la nici o camera pt a face dresing, sau puteam face o parte din dormitor, dar mi se pare destul de mic ca sa il mai ingust...sau la terasa de sus (e mare cat o camera) dar am zis ca mai bine pot sta seara la un pahar de vin sus pe terasa.... asta e...acum nu ni le putem permite si noi pe toate! (noi=ma refer strict la fam mea). sunt mega fericita si cu ceea ce am realizat acum, aceasta schimbare, fara sa luam credit sau imprumut.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-specialitatea mea-hematologia- nu exista la privat .leucemiile nu se pot trata in privat-ptr ca chimioterapia e decontata de stat prin programe nationale.mi-am ales si eu...bine, in curand nu mai deconteaza astia nimic-o sa punem ser fiziologic in perfuzii ptr a trata cancerul de orice felo sa murim pe capetepe strada si pe holuri, ca si sectiile isi imputineaza paturileacasa cel mai bine.si uneori se strica si telefonul centralei, asa ca dc vrei un sfat medical, suni dr pe mobil.dc el nu poate raspunde -ca de, uneori la 23 noaptea are si alte activitati-te descurci cum poti- cu o rugaciune

Mergi la inceput

-da, yasmi - este super ok, de vis-vb meaala cu dressingul e asa-o fantezie mai bine zis- acum as vrea niste camere mai mari decat 11 m2 si respectiv 9m2.o bucatarie mai mare de 6 m2,etc..
-nu ma plang,sa nu ma intelegeti gresit, doar ca..tanjesc,na.si dc m-as plange , ce folos? nu se schimba nimic.si nu in urmatorii "n" ani.poate sa castigam la loto-vb lu'barbatumiu.faza comica e ca nu jucamgata cu asta pe ziua de azimersi ca m-ati ascultat, ma intorc la realitate.sa mai fac curat, ca acusi se scoala

Mergi la inceput

viss, mami, e perfect normal sa iti doresti pt voi si copilasi tot mai mult. dupa ce vin copii ne dorim sa aibe toate conditiile si tot ce e mai bun pt ei. momentan, fi bucuroasa ca aveti un locusor al vostru, ca nu platiti chirie si vreau sa iti spun ca niciodata nu se stie cand o sa apara o oportunitate si pt voi. si pt noi a fost un vis, ne gandeam cum vom reusi si daca vom reusi vreodata.

Mergi la inceput

-apropo-vreau si eu parola
- apropo de poze-nu va mai stresati ca au fost sterse.si?si ce? noi le-am vazut pe cele vechi, vin altele noi.iar cele vechi oricum fiecare le are in calc. personal,deci asta e important,dc mai vrea sa le ataseze le mai pune o data, dc nu, pune altele de actualitate..eu vreau sa le pun pe un dvd,pe cele de la nastere incoace-mi-e teama ca dc se buleste ceva-intr-o zi-serverul de ex, sa nu pierd tot-7 luni intregi,aia e tragedie zic eu..in rest, ca le sterge cineva din greseala sau voit, sa faca ce vrea..e site public.dar dc dispar din calc.meu-si nu mai raman cu nici o amintire vizuala cu ei ,e foceu zic ca noi ,unii oameni,avem un talent de a ne complica viata in plus.ea-viata-e si asa complicata uneori.sa nu va suparati pe mine-ca v-am zis astea, bine?

Mergi la inceput

sa ma plang si eu putin...doar asa putin....la gradi toti copilasii behaie urat..muciosi rau...de azi noapte si fii'mea tusesste asa ciudat.... ma gandeam sa merg cu ea la un pneumolog sa o asculte. sa primeasca un taratment corespunzator ca pana acum tot asa superficial am tratat-o..dar...pt a amerge la pneumolog nu trebuie sa fie ceva mai serios????
sa nu va spun ca dupa ce vine de la gradi tot botisor in botisor stau ea si frate'su oricum pana acum mi-a fost SUPER rezistent la ce crocobauli a adus iasmi de la gradi ....

Mergi la inceput

-da, si eu cred ca pneumologulul e ptr complicareli.si oricum trateaza adultii in mare parte- medic familie,pediatrul si la boli infectioase,ORL ar treb dusi copii cu viroze,pneumonii, bronsite, amigdalite, etc...dc e ceva mai serios- habar n-am, SUSPICIUNE tuberculoza,astm bronsic sau alte boli rare,cred ca ar treb bagat pneumologul in seama.asta e ce imi vine in cap acum..sincer capul meu e cam varza in ultima vreme

Mergi la inceput

-VREAU PAROLA PICASA-

Mergi la inceput

-multumesc madutza, lavi
-ai mei dorm 9.45-11.20.ce-o fi cu ei?dormeu repriza dim. 40min-1h.

Mergi la inceput

viss al meu inca doarme..si fac galagie pe langa el sa se trezeasca sa ii dau papa si sa iesim aafara....ca acusi se face ora 12.30-13 si iarasi tre sa se culce

Mergi la inceput