Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-da, madutza-am montat.s-a chinuit sotul vreo 3 ore,ca patul era vechi, tot ieseau stinghiile,barile si tot le fixa,ele ieseau, a batut cuie angro,le-a indoit..e mai lung si mai lat, asa ca ii las pe amandoi acolo, cu mine prin preajma,si ptr ca ei au sindrimul cataratului pe mine, se apuca de haine si incearca sa se urce sus,cum ma prinde sergiu prin preajma cum ma apuca de bluza,par, san, sa se cateree disperatsi i-am pus cu fata la barile patutlui-hai mama, s avedem.si ce sa vezi?sonia care e mai indesata si mai gogosica, cum zic eu-la 7250 g,s-a ridicat,ea sta turceste,si e cam yoghina-adica practica pozitii ciudate de rsucire,somn-s-a ridicat.si sergiu care e catarotor universal-si vrea in picioruse sa-l tii de la 2 luni- nu.nu-si gaseste punctul de sprijin,ii e frica..dc il sustin si-l ridic, e cel mai fericit-face pasi-vine dupa mana mea-dc e pe bara, dupa sorasa dc e pe bara-sus.dar singur nu se paote ridica

Mergi la inceput

-iar dulapul e bestial,am facut multe rafturi, e visul meu de-o viata.unul dintrecel mai mare vis referitor la asta e un dressing-dar asta dupa ce moare socramea- poate.ca mai castigam spatiuasta nu inseamna ca ii doresc, ci doar ca visez..apoi pat suprapus ptr bebici-pe la 3 ani poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani printesica rebecca!!!
la multi ani iubitu' lu' mama Lucas!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

-eu sunt innebunita dupa casele in care camerele nu au dulapuri de haine incluse.ma vazut holuri lungi de 5-7m cu dulapuri dintr-un capat in altul,sau rafturi deasupra masinii de spalat,in debarale,sau dressing-uri,doar cu dulapuri ptr haine si cutii.sa mergi acolo sa te schimbi-nu trezesti pe nimeni dim., sa nu cotrobai-intinzi mana-iei bluza-nu cad celelate-de cat de ful e raftul,si cat de inghesuite stau..sa nu ai pe umerase 5 camasi, sau geci-ci una..salivez de placere

Mergi la inceput

-de aceea uneori urasc medicina.am mers orbita ani de zile dupa acest vis-am si facut eforturi mari fizice si psihice ,invat din clasa a 7-a,deci de aproape 20 ani sa ma duc al olimpiade,si apoi examene peste ex.,si acum nu pot face credit,si nici nu-mi ajung banii sa-mi inlesnesc niste conditii decente de locuit.sunt legata de maini si de picioare intr-o meserie pe care o fac de placere, dar ofera doar niste satisfactii morale..cu care de ex. nu pot sa am si eu un dressing fir-ar sa fie, ca tot vb de astasi parca mi-as dori cine stie ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, lasa ca mi-am facut eu dressing..la inceput nu prea aveam d epus mare lucru in el...acum e full...intradevar fiecare camasa sta pe umersul ei dat sunt super inghesuite .. nu stiu de unde au aparut atatea haine
Cat despre pasiunea ta, cred ca ar tb sa te gandesti serios sa incerci sa lucrezi la privat. Medlife-ul de ex am vazut ca deschide 2 spitale: unul langa spit. de urgenta si unul la titan

pupici Yasmi, pt Lucas !

Mergi la inceput

-de fapt-adevarul e ca-problema e la mine-treb sa-mi gasesc puterea sa renunt, intr-o zi.musai dupa ce termin doctoratul-ca mai am 2,5 ani-si am obligatii fata de cei care mi-au oferit acest lucru-ce m-am suparat la 20 ani, cand la un curs din anul 2 medicina, un asistent universitar zicea, ca medicina ar treb sa fie doar ptr cei cu bani.ca sa fie oamenii relaxati, si problemel exterioare cotidiene, sa nu le afecteze in nici un fel decizia- asta a vrut sa spuna-eu am luat-o ca un afront.o jignire , n-am auzit restul frazei,si nu m-am gandit mai departe.sa ai bani suficienti aunci cand iti cumperi o carte sa nu faci calcule si calcule,atunci cand mergi la un congres cu palta sa auzi informatii noi, sanu incepi iar sa calculezi,iar cand vine pacientul- sa dai si de la tine bani sa-i cumperi un tratamnet poate-am vazut sia stfel de cazuri-va vine sa credeti? nu.nici un pacient din romania n-ar crede asta, dar se intampla si cel putin pe sectia naostra-am vazut cu ochii mei cum dr. desface servieta.portofelul,si -ii da asistentei cateva sute sa ia cate ceva care treb urgent..
- nu e minunat? de basm.dar mie mi-ar fi treb niste sute, ca nu mancasem in garda respectiva,de 30h poate..off.
- ma bate gandul asta, ca undeva in viitor, sa renunt..dc m-ar auzi cineva din clinica..s-ar cruci..ia uite, a stat casnica cu copii 2 ani, si s-a prostit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna dimi..

Intru si eu pe fuga caci doarme David si eu tb sa stau iarasi intr-un colt al altei camere cu firul de net...Nu am apucat nici acum sa schimbam dispozitivul wireless...
Nu am mai intrat pt ca am fost numai pe drumuri Bucuresti -Pitesti cu bebe..am facut si cistografia..ORIBIL!!!A planas bebelusul meu 3 zile cd ii schimbam pampersul de frica ca ii pune iarasi sonda...Ca sa fie treaba treaba a facut febra vineri spre sambata 39,5..panica totala...Am ers la pediatra noastra de la Spitalul de Copiisi ne zice ca s-a dus infectiain tot corpul si sa ii pun branula sa ii facem intravenos..Plansete,vaiete ca bebe a avut infectie urinara si conform medicului s-a dus in organism...Totusi am reusit sa vb cu un medic din echipa dr la care merg si mi-a spus ca este normal la unii copilasi sa faca febra dupa substanta de contrast...si asa i-am dat lui David doar antitermice si am reusit sa calmam febra..

Nu mai stiu la ce pediatru sa merg cu el..este clar ca cei la care am mers sunt depasiti si sunt totalpe langa cu problemuta lui..l-ar indopa cu antibiotic fara o cauza reala...

Stiu ca ati discutat de scaunul de masa Chicco Polly 2 in 1.Nu mai stiu care era concluzia,este ok sau nu???As vrea sa ii iau si eu ..este la oferta in Carrefour..Puteti va rog cele care aveti sa imi mai spuneti odata daca vi s-a parut ok???

Va pupicesc!!

PS:daca vreti sa imi mai trimiteti si mie parola de pe picassa as fi recunoascatoare...daca nu nu-i bai!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mie nu mai imi place deloc ce faceam la serviciu. Visez ca pana face Cata 2 ani sa imi gasesc un job altfel..nu stiu cum..unde...oricum nu mai vreau la serviciu tot acolo . poate voi reusi..poate nu...depinde doar de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

off lalely prin ce treceti voi... tare micutul david! eu am scaun chicco happy snack si sunt f multumita de el, este ff usor, nu ocupa mult spatiu, are husa detasabila, 3 nivele la spatar, tavita detasabila. este o combinatie intre cele mari, robuste si cele micute , simple.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput