Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 13

irinuca05 spune:
Fetelor, dupa 6 luni mai este pericolul ca bebe sa se sufoce cu paturici in patut? Suntem iar la bunici in patutul "foshnaitor" si i-am pus paturici de jur imprejurul patului, ca sa nu mai atinga laturile care fosnesc. Asta pana ii iau niste aparatori de patut pe care sa le adaptez la patut pliant. Pana citesc raspunsurile de la voi, voi dormi iepureste!
Uneori mai uit si cate o jucarie in patut Sau o gasesc cu paturica in cap.
Delia, sa va fie de bine masa copioasa! Si Andrei osul! Oare Maria era geloasa ca atentia era asupra Andrei? Sau de ce nu a vrut sa pape?
Noapte buna!

catank spune:
Neata mamici! Un ceai savurez la aceasta ora, insa pe voi va las sa mai dormiti...
Tare regret ca nu reusesc s mai scriu una alta(nu spun eu lucruri interesante, ...dar asa o birfa mica). Sunt prinsa in diverse activitati, ...ptr servici deja am inceput sa lucrez la domiciliu (dar tot in concediu sunt
)
allyda mami, am rezolvat cu actele. Luni le-am trimis direct la Pitesti. Ioana este cam mofturici, observ ca ii place mai mult zdrobit, dar imi este teama sa-i dau asa...daca se ineaca?
Nu am renuntat la fructe, nici la piure insa fac de fiecare cu mare drag, ..va papa BINE, nu iarai BINE
. Titi sa fie!
Fara sa o fortez o incerc zi de zi...cind papa 40 cind cind 20 iar 80...
Oare ar trebui sa fac o pauza mamici?
I-am luat si eu o gecuta de iarna cind am fost in acele zile plecata(Pitesti), am folosit-o deja, aici in livada ''parcul de acasa''
De trezit se trezeste noaptea, pe la 2, 4.30 apoi la 6-6.20 maxim e fresh. La orele 20 are stingerea. Doarme o ora de la 10.30 dimineata si pe la 14 inca doua ore...maxim.
Va citesc cind alaptez, ...Cind am timp de respiro mai adaug si eu citeva rinduri.
Pupici tuturor,

Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
La multi ani tuturor si din partea noastra! ![]() ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Multumim frumos, Roxy si Andrea!

Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Stiam ca am uitat ceva ![]() ![]() ![]() ![]() Eduard Andrei ![]() |
Merci mult!

catank spune:
Tot eu Ioana inca nu s-a trezit
Gata, dau cafeaua... eu am bauta deja una mica cu lapte.
Vreau sa spun si eu LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DIN ACESTA LUNA! Sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti!
Vreau sa va intreb ceva, ... daca nu am ajuns la 100-120 de piure, pot introduce carnea de pasare? Daca da, la 80 de piure cita carne sa fierb separat? Ma gindesc sa nu se fi plictisit numai de morcov, albitura, dovlecel...chiar daca jonglam cu cantitatile...
Ce ma sfatuiti? Aaaa sau oare sa pun deja iaurt sau smintina in piure? nu e prea devreme? La 1 oct a facut 6 lui si tot atunci (cu doua zile inainte ) am inceput diversificarea.
Multam mamici!
p.s. haideti TREZIREA!!! SE RACESTE CAFELUTA

catank spune:
Din nou eu aaaaaa v-ati plictisit? las ca cine stie cind mai scriu
Ce-o fi cu Ioana mea de doarme inca?
Cred ca tasu e de vina...o ''trage'' la somn.
Apropos, noi dormim cu Ioana in camera, patul nostru mare este tras linga patutul ei, si eu stau cu mina pe minuta ei, sau pe burtica atunci cind e agita. Eu una nu pot dormi in alta camera, si tati singur nu vrea sa doarma sub nici o forma
Na, ce sa-i fac? sa dau omu afara din casa?
Cind se trezeste noaptea, o pun la sin, papa...si o asez la locul ei. Adoarme instant. Sunt zile cind pe la 4 are chef de joaca, nu o bagam in seama, se joaca singura cit se joaca pina maraie, apoi o iau sa o pun la sin, papa putin si adorarme. O asez in patut din nou si gata
. Nu-mi este greu,...
Daca as mai fi avut inca 2-5 nu stiu daca ar fi acelasi raspunsul
.
Legat de iesirile pe afara, ..o scot zilnic de doua ori pe zi. Odata dupa somnul de la ora 11, si inca odata dupa somnul la amiaza. Daca se intimpla sa adoarma afara o las, ...fiind in curte imi permit sa o protejez cu paturici, etc... Dar ii place maxim, cum intru cu ea in casa bizaie, . Pe ploaie am iesit cu ea in brate cu umbrela, maxim 20 de min., dar am iesit... pe vint... o pun in carut, si trag copertina, e la dos... Oricum, imi este tare usor ca ies cu ea in curte, nu trebuie ca eu sa ma gatesc
, sau mai stiu eu ce... vedem zilnic, catei (unul mare, altul mic)giste, ii place giscanul ca vibe cu gitul lungggg spre noi
, purcelusii, vacutele, etc...dar asa de la distanta
.
ce spor am...

simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
le are tot timpul? Cristi al meu se irita la gurita cand manca iaurt...oriunde il atingea iaurtul cand sergeam era rosu ![]() ![]() ce ai bagat recent in alimentatie? pieptul de pui este intradevar indicat dar parerea mea este ca e f fad..nici mie nu prea imi place. incearca sa bagi carne de vita sau pulpa de pui/curcan ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
sau pulpa de pui. E mult mai icioasa decat pieptul. Eu i-am dat si pulpa de pui, la cuptor, a papat f bine. Tot in disperare de cauza i-am dat asa...

simonacip spune:
Catank eu zic sa nu inrerupi si am sa-ti spun si motivul...Ea oricum pana nu va fi intarcata va manca putin alte alimente...ai sa vezi.
Daca nu i-ai mai da san peste zi ci doar dimineata si seara ar manca net mai bine. Asta cred ca se intampla si la Arsenie al meu.
Felicitari ca reusesti sa te organizezi si sa si lucrezi de acasa.... Am servit si eu capuccino langa ceaiul tau (ca-s treaza de la 5.30 imbracat copilasi, sandvisuri, trimis la scoala/gradi...Acum puiul a adormit la san si stau putin cu voi.
Delia, asa a papat si Arsenie al meu zilele trecute -pui la cuptor cu usturoi si putin vinCe i-a mai placut facea gura mare de-i vedeam gingiile
...(inca nici un semn de dintzisori)

simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Fetelor, dupa 6 luni mai este pericolul ca bebe sa se sufoce cu paturici in patut? Suntem iar la bunici in patutul "foshnaitor" si i-am pus paturici de jur imprejurul patului, ca sa nu mai atinga laturile care fosnesc. Asta pana ii iau niste aparatori de patut pe care sa le adaptez la patut pliant. Pana citesc raspunsurile de la voi, voi dormi iepureste! Uneori mai uit si cate o jucarie in patut ![]() Delia, sa va fie de bine masa copioasa! Si Andrei osul! Oare Maria era geloasa ca atentia era asupra Andrei? Sau de ce nu a vrut sa pape? Noapte buna! Mami fericita de ![]() |
Cred ca ar plange daca si-ar pune paturica pe fatza, totusi e de verificat zic eu..Un ochi de-al tau in permanenta deschis. Copiii trebuie urmaritzi pana spre 5-6 ani parerea mea

persi spune:
Neata!!!
La mine e neata de la ora 6,atunci a facet ochi maimuta mea.
Sunt zombie...am culcat maimuta la 21.00 s-a trezit la 00.00 am incercat sa-l adorm pana la 00.30 dupa care l-am pus in patut pana la 2.30 cand,iar s-a trezit a papat si apoi nu a mai fost chip sa-l pun in patut.
Cum il puneam cum incepea foiala si asa am tot facut ture pana la 6 cand s-a trezit fff vesel si cu un mare kk la fundulet.
I-am dat sa pape si nu a mai vrut somn.
Nu mai stiu ce sa-i mai fac da doarma si el bine si eu..
Acum doarme de la 8.23...sa vedem cat il tine...
Catanak,asa suntem si noi..avem patutul lui la noi in camera pt ca tati nu vrea sa doarma singur sub nici o forma
Madutza,o sa ii pun si pulpa azi sa vedem rezultatul.
Bag si eu o cafeluta cu muult lapte si trag si o tigare langa
Am un pachet de nanotek unu de cand am ramas gravi ,mai am vreo 10 tigari in el si-mi mai fac cate o pofta din cand in cand,asa ca ,sa nu ma certati prea taree.