Oxyuri Ajutor!!!
Raspunsuri - Pagina 3
arleena spune:
pentru paraziti intestinali se poate da la copii si propolis...recomand propolis esenta, e fara alcool, si nu e nici glicolic ci in apa. chiar daca sunt mici se poate incepe administrarea orala cu 1 pic pe zi pana se ajunge la 1 pic/kg corp(asa se testeaza si daca sunt alergici la propolis).
propolisul are proprietati antimicrobiene si cicatrizante si se poate folosi si extern daca nu-i trece usturimea cu altceva, pentru ca produsul de care va ziceam mai sus nu are alcool si nu irita/ustura/usuca etc plus ca nu pateaza ca tinctura, doar stiti multe dintre voi ca sunt si ovule pe baza de propolis si sunt f bune.
iti mai sugerez sa vezi si lenjeria intima daca e 100& bumbac....sau sa nu folositi o perioada servetele umede(daca folositi) si dupa fiecare treaba mare sa o speli cu apa si sapun mai delicat.
gogosel spune:
referitor la oxiuri- stiu si eu ca se vad daca exista.
DAR, sa va expun si problema noastra in ceea ce priveste capitolul "Viermisori &Co "
pe cand baietelul meu avea 3.6 ani, am decis sa il ducem la gradi si, normal, am facut analizele, printre care si copro. surpriza, la copro au descoperit "rare chisturi de giardia". bun, toate bune si frumoase, copilul avea cam toate simptomele- deget in nas, flatulenta, gurita care cam mirosea , cerea lapte. si am decis sai facem la alt laborator antigen goiardia, din caca, si...bineinteles ca nu s-a gasit nici urma de parazit.
deci, se poate intampla orice! atunci cand afli la o singura proba ca "are", devii foarte stresata si parca toate gesturile conduc sigur la ...paraziti.
stiu ca pt confirmarea banuielilor se poate confrunta si valoarea eozenofilelor.