Nasuc bebe plin de secretii care nu ies

Nasuc bebe plin de secretii care nu ies | Autor: mirella10

Link direct la acest mesaj

Buna,

am o fetita de 2 luni jumatate si din maternitate pana acum in nasucul ei se aude un horcait, are secretii dar nu reusesc sa i le scot cu batista bebelusului, nu sunt in nas, sunt undeva mai jos. Mi s-a spus si de pediatrul ei si de medicul orl-ist la care am fost ca este un copil sanatos, iar secretiile se vor elimina cand va mai creste. I-au facut astazi o aspiratie la spital (au un furtunas subtire care intra mai adanc)dar nu mi se pare ca s-a imbunatatit ceva si sa mai insist eu acasa cu ser fiziologic si batista bebelusului.V-ati lovit de asa ceva, chiar ii va trece daca am rabdare, caci acum fiecare respiratie a ei este ca un pumnal in inima pentru mine, respira cu niste sunete... Cand doarme este ok, nu se aude nimic, dar cand e treaza am senzatia ca se ineaca cu secretii.

Multumesc mult pentru pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Mirela, nu te speria, daca si pediatrul si mai ales orl-istul au zis ca bebe e sanatos, linisteste-te. S-ar putea sa fie stridor, da o cautare si citeste un pic.Si una din bebelusele mele a avut pt scurt timp un fel de horcait, dar am sunat un medic, mi-a zis sa stau linistita, apoi am mai citit si in scurt timp chiar a trecut, deci nu mai aspira atita bebele, mai ales daca doarme fara zgomote la respiratie, o sa-i treaca, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si bebelina mea are exact la fel, si mie mi-au spus doctorii ca e in regula, am aspirat-o numai cand a fost racita, in rest ser fiziologic la inceput, acum am trecut la apa de mare, are presiune mai mare si curata mai bine.

Bb e cumva mai lacom ?

sper sa-i treaca de la sine, altceva nu mi s-a spus sa-i fac ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

DRAGA MEA, si ai mei copii la fel au fost cand s-au nascut...un harait acolo, undeva, nu in nas...am intrebat si eu mai multi doctori, am fost cu el la clinica, la neonatologul care ne-a urmarit...cncluzia: n-are nimic, o sa treaca cu timpul...si asa a fost...

sanatate va dorim! sa cresteti mari!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

va trece cu timpul si pe masura ce ea va mai creste si se vor dezvolta mai bine muschiuletiicare activeaza miscarea cailor respiratorii (asa mi-a explicat si mie un doctor la baietelul meu)
Daca medicii nu considera necesar nu o supune la cine stie ce cazne numai ca sa nu se mai auda sunetul acela. Vezi sa nu ai aer uscat in incaperea in care sta ziua (daca zici ca noaptea respira normal).

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

incearca sa nu mai folosesti asa des batista bebelusului, mai ales daca nu constati nici o imbunatatire a respiratiei dupa utilizare.

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 14+

Mergi la inceput