Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 8

eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonavlas
 Si noi am incercat toate gelurile pentru dinti, doar Dentinox a functionat. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010  | 
si noi la fel...Dentinox are si lidocanina, de-asta e mai eficient...in rest Calgel, Gengigel, si toate alealalte au un oarecare efect pe minut, cred...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
 si noi la fel...Dentinox are si lidocanina, de-asta e mai eficient...in rest Calgel, Gengigel, si toate alealalte au un oarecare efect pe minut, cred... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI...  | 
mie medicul lui Matei mi-a zis ca nu imi recomanda Dentinoxul si e ultima optiune tocmai din cauza lidocainei

1an +
 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana spune:
 Puiutz sper din tot sufletul sa papati mai bine, ca stiu ca problema asta te termina nervos, stiu cum e...
legat de mancare eu am fost si sunt foarte stricta...de fapt si cu alimentatia mea sunt la fel, in sensul ca nu mananc foarte multe chestii
si nici Matei nu a primit pana acum mancare sarata, condimentata, zahar, napolitane etc de carne de porc nici nu vreau sa aud, eu incerc sa o scot si din alimentatia mea
de fapt cred ca mai am un pas pana la a trece la lacto-vegetarianism
 - stiu ca va manca de toate in final, dar eu prefer sa aman momentul introducerii unor lucruri care nu au aport nutritiv si nu vad cum ar putea ajuta - asta e "nebunia" mea 

1an +
 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2

puiutz_mic spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ooana Puiutz sper din tot sufletul sa papati mai bine, ca stiu ca problema asta te termina nervos, stiu cum e... legat de mancare eu am fost si sunt foarte stricta...de fapt si cu alimentatia mea sunt la fel, in sensul ca nu mananc foarte multe chestii si nici Matei nu a primit pana acum mancare sarata, condimentata, zahar, napolitane etc de carne de porc nici nu vreau sa aud, eu incerc sa o scot si din alimentatia mea de fapt cred ca mai am un pas pana la a trece la lacto-vegetarianism - stiu ca va manca de toate in final, dar eu prefer sa aman momentul introducerii unor lucruri care nu au aport nutritiv si nu vad cum ar putea ajuta - asta e "nebunia" mea ![]() 1an +   08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip  | 
Ooana, aaa, pai nici eu nu ma gandesc sa-i dau sa manance sau sa guste din cele nepermise (carne porc, mancare condimentata, fasole etc.). Dar supa de care vorbeam era de legume (de care deja ii dadeam), doar ca avea si putina sare, f. putina, pentru ca pe langa mancam si telemea (noi). Dar cred ca daca doar ii muiam putin degetul in supa si ii dadeam sa guste nu era chiar un pericol. Eu am extrapolat de la acea supa la a fi mai relaxata chiar si cu ideea ca nu mananca bine. Poate relaxarea mea psihica i se va transmite si lui Raducu si va reincepe sa pape bine. Poate e vina mea toata aceasta problema cu mancatul.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

adrianaBuc spune:
 Carnea de porc este foarte sanatoasa pentru organism (contine nu-stiu-ce enzime care nu se gasesc in alta carne), atata timp cat se consuma carne slaba. Pentru copii se recomanda pe la 3 ani - parca. La fel sarea e importanta si necesara, daca nu se consuma in cantitati mari. Rebeca consuma mult mai bine legumele - sub orice forma ar fi - daca au un praf de sare.
Mamica de Rebeca Stefania -  03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
23+
 cu 

paula_m spune:
 Si eu ii pun putina sare in mancare. Porc dupa 3 ani si noi, desi ieri am luat piza si era cu sunca de porc si i-am dat si lui un pic. Dupa ce a mancat am realizat ce am facut!!!
Eu nu pot sa ma fac vegetariana niciodata. Mie imi place carnea. Toata carnea.![]()
Paula, mamica 
 Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a

bumblebee spune:
| citat din mesajul lui ooana Puiutz sper din tot sufletul sa papati mai bine, ca stiu ca problema asta te termina nervos, stiu cum e... legat de mancare eu am fost si sunt foarte stricta...de fapt si cu alimentatia mea sunt la fel, in sensul ca nu mananc foarte multe chestii si nici Matei nu a primit pana acum mancare sarata, condimentata, zahar, napolitane etc de carne de porc nici nu vreau sa aud, eu incerc sa o scot si din alimentatia mea de fapt cred ca mai am un pas pana la a trece la lacto-vegetarianism - stiu ca va manca de toate in final, dar eu prefer sa aman momentul introducerii unor lucruri care nu au aport nutritiv si nu vad cum ar putea ajuta - asta e "nebunia" mea ![]() 1an +   08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip  | 
Si eu la fel, de la strictete, la un pas spre lactovegetetarianism.
Stricta sunt pt ca V deja se arata a fi un gurmand. Si noi am fost hranace, eu pana pe la 6 ani deschideam gura si mama bascula orice, oricat, sotul meu e mare amator de papa si acum. El se abtine sa nu isi dea in petec pe masura poftei, ca sigur n-ar mai intra pe usa. Eu desi ador sa gatesc, de multe ori bag ceva numai ca sa mananc. Dulcele e marele meu pacat, dar pe care incerc sa il limitez, mi-as dori sa renunt de tot, dar nu ma tine si nici nu sunt suficient motivata, incerc sa pastrez un echilibru..
Eu porc nu mananc, chiar daca e de curte (desi voi incerca.. macar cand va manca V, adica dupa 3 ani) pt ca imi ingreuneaza f tare tranzitul, vitel de curte f rar, pui nu prea gatesc pt ca mi-e o sila fenomenala de toate concentratele si toti hormonii pe care ii primesc, iar pasarile care le iau si sunt hranite natural le papa V.
Daca merg undeva, nu prea fac nazuri, gust din toate.

ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
 Ooana, aaa, pai nici eu nu ma gandesc sa-i dau sa manance sau sa guste din cele nepermise (carne porc, mancare condimentata, fasole etc.). Dar supa de care vorbeam era de legume (de care deja ii dadeam), doar ca avea si putina sare, f. putina, pentru ca pe langa mancam si telemea (noi). Dar cred ca daca doar ii muiam putin degetul in supa si ii dadeam sa guste nu era chiar un pericol. Eu am extrapolat de la acea supa la a fi mai relaxata chiar si cu ideea ca nu mananca bine. Poate relaxarea mea psihica i se va transmite si lui Raducu si va reincepe sa pape bine. Poate e vina mea toata aceasta problema cu mancatul. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]()  | 
eu ma relaxez "psihic" altfel gandindu-ma ca de foame nu moare si cand o vrea o sa ceara
nu tine intotdeauna
| citat din mesajul lui adrianaBuc Carnea de porc este foarte sanatoasa pentru organism (contine nu-stiu-ce enzime care nu se gasesc in alta carne), atata timp cat se consuma carne slaba. Pentru copii se recomanda pe la 3 ani - parca. La fel sarea e importanta si necesara, daca nu se consuma in cantitati mari. Rebeca consuma mult mai bine legumele - sub orice forma ar fi - daca au un praf de sare. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt 23+   cu ![]()  | 
da, este important iodul dar eu cand am zis "sarat" ma referam la cu totul altceva
am citi cartile dr. Mencinicopschi cat am fost gravida - si mi s-a schimbat cel putin in minte total ideea de alimentatie
1an +
Noi 2

ciristina_serban spune:
 Crissy, imi pare rau sa aud ca si voi va chinuiti cu tusea si restul. Ufff.de-acum urmeaza o perioada grea pt picii nostril si pt noi. Trebuie sa ne inarmam cu rabdare. De asta nu te mai vazusem pe forum…draga de tine. Va pup si va urez insanatosire grabnica.
HEY Otiliaaa, welcome back. Te asteptam mai des, atat cat iti permite timpul.
Goldstuck ce frumos ai vorbit despre voi sic and am citit si ca esti sit u insarcinata m-au cuprins si mai tare emotiile. Se pare ca avem destule mamici curajoase in gasca. Bravo fetelor!

ooana spune:
 mai vroiam sa va spun ceva ![]()
am fost azi in parc si ne-am intalnit cu "gasca" noastra de copii...pai erau atat de imbracati 
 ca nu stiu ce le mai pot da suplimentar atunci cand temperaturile coboara sub 0 grade
voi cum imbarcati copiii?
noi aveam pe noi body cu maneca scurta, bluza cu maneca lunga, vesta tricotata si geaca  + strampi si blugi

1an +
Noi 2