Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
mai, da la bb3 cine se inscrie?
alea da fete curajoase...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ludmila_p85 Eu am scris in capitolul trecut ca sint nascuta pe 15 decembrie 1985. Tin pumnii viitoarelor mamici!!! Sarcini cit mai usoare! Ma , voi stiti ca m-ati pus pe ginduri cu bb2? cu toate ca vladut ma oboseste in fiece zi ,as dori o fetita! poate ca fetita va fi ca piinea calda in casa noastra...medicul meu a zis ca daca as planui o alta sarcina,timpul potrivit e dupa 3-4 ani,ca sa se refaca organismul. e adevarat? |
Schimba medicul
EDIT: Tu ai avut pb la nastere? Daca e o situatie speciala, poate stie medicul ala ce zice, dar daca nu, mi se pare absurd sa astepti 3, 4 ani pt refacerea organismului. Nici la cezariana nu se cere atat...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ludmila_p85 spune:
Ramona,tu de la 5 luni nu ai somn,dar eu de la 1 luna nustiu ce e ala somn toata noaptea!!! Si acuma din cauza suzetei mirie prin somn! ma irita deja! Ai vostri cum stau cu suzetele? ca eu nu pot sa-l dezvat de ea!
ludmila_p85 spune:
NUU,multumesc lui Dzeu, am nascut natural si nu am avut probleme,doar ca a durat vreo 12 ore pina a iesit vladut! asa e mintalitatea medicului credca! La bb3 credca se inscrie Andreea,ea a venit cu ideea si poate si cu rezultatul deja,cine stie!!!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ludmila_p85 Ramona,tu de la 5 luni nu ai somn,dar eu de la 1 luna nustiu ce e ala somn toata noaptea!!! Si acuma din cauza suzetei mirie prin somn! ma irita deja! Ai vostri cum stau cu suzetele? ca eu nu pot sa-l dezvat de ea! |
haha...hai sa va incurajez...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ludmila_p85 NUU,multumesc lui Dzeu, am nascut natural si nu am avut probleme,doar ca a durat vreo 12 ore pina a iesit vladut! asa e mintalitatea medicului credca! La bb3 credca se inscrie Andreea,ea a venit cu ideea si poate si cu rezultatul deja,cine stie!!! |
ludmila, la mine s-a inchis pravalia...eu altul nu mai fac...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Ei cum s-a inchis??? chiar nu-ti doresti o domnisoara? eric de ce se trezeste e mare deja?
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ludmila_p85 Ei cum s-a inchis??? chiar nu-ti doresti o domnisoara? eric de ce se trezeste e mare deja? |
sincer, nu-mi doresac nici domnisorica nici domnisor...
eric are 3 ani si 10 luni...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Multumesc pt raspunsuri, fetele! Pai...omleta fiarta ma gandesc eu ca e un ou batut aruncat in apa clocotinda, lasat sa fiarba bine ![]()
![]()
Dar cred ca o sa testez si reteta ta, Michelle si varianta Paula - Ooana - Eladea!
Atat doar ca nu as prepara in teflon, am citit numai de rele despre vasele teflonate. Cele mai indicate sunt vasele de sticla, inox, aluminiu, in ordinea descrescatoare a netoxicitatii.
Dar omleta facuta la cuptor, ca pe vremea cand aveam burtici?
Asta-noapte, dupa ce m-am oprit din lucrat actele, m-am uitat la un filmulet de cand avea Raducu vreo 6 luni. Eu mancam supa cu cubulete de telemea si Raducu aproape saliva langa mine... Nuuu...nu i-am dat sa guste, ca nu era "sanatoasa" pentru el... Acum imi pare rau. Deodata am simtit efectiv ca pot fi mai relaxata in ce priveste ce are si ce nu are voie sa manance. Totul e relativ. Cu toate ca voi m-ati incurajat sa fiu mai flexibila, pana in acel moment nu am reusit. Parca a fost o revelatie! Probabil mintea gandeste altfel la 3 dimineata
Parca am inceput sa prind curaj si pentru bb2 un pic. Acum imi este f. clar ce anume as face diferit de cum am procedat cu Raducu!
Mai ramane sa-si faca curaj si sotul meu acum...![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ramonavlas spune:
| citat din mesajul lui paula_m Mai avem un colt in gura, dar maraiala tot nu a trecut!!Dar eu nu stiu ce sunt, premolari, masele, habar nu am. Un premolar cati colti are? E prima data cand ma lasa sa-i bag mana in gura, pana acum ma musca, azi asa a stat ...cred ca il dor tare, tare!!! Mi-e asa mila de el. L-am dat cu calgel, dar nu cred ca il ajuta prea mult. Ramona, mi-ati dat voi un gel, dar nu-l mai gasesc si in plus nici nu mai stiu cum se numeste. ![]() Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Si noi am incercat toate gelurile pentru dinti, doar Dentinox a functionat.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010