Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Probabil azi e noaptea din luna incare sta 4 ore treaz. Are dejamai mult de 2 ore de cand e treaz. Nervisorii mei is taaaaare intinsi.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Inca nu doarme, are chef de ras. A ramas vasi cu el, ca deja mie imi vine sa ma arunc pe geam.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
of doamne fetelor..cum va mai chinuiti. Doamne multam ca dorm amandoi!
va las cafeaua, ca si eu sunt cam obosita- ca a venit stefan la 5 jumate la noi in pat si n-am mai putut adormi ca atata ma impinge cu picioarele de numa.
mie-spor la invatat!![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
Aoleo palomina...
Aoleo carla...
Aoleo cris...
Aoleo Victo...
. Spor la invatat!
Va invit la CAPITOL NOU
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Palomina- te inteleg tare bine...cred ca delfinasii nostri sau inteles intre ei doar sunt nascuti in aceiasi zi imi e tare drag cu papa la san dar uneori simt ca nu mai pot si l-as intarca... fug si eu la somn n buna delfinariu ![]() Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
MA INSCRIU SI EU IN ACEEASI GRUPA....TZITZI LA GREU, NOPTI GRELE, CU PLANSETE, PESTE ZI MAMOS RAU DE TOT...UFFFF....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ludmila_p85 spune:
Salutare !!! NOI am dormit perfect toata noaptea fara trezeli! la 7 i-am adus lapticul in patuc si dupa ce a supt pina in ultima picatura a adormit dinou pina la 9!!! record! am dormit prima mea noapte intreaga faca scincete! am aplicat metoda noua si a functionat! nu mai alerg la el cum incepe plinsul si se linisteste cam la 1 minut! ta-ta-ta-ta!!!
goldstück spune:
Neata delfinariu,
MULTUMESC FRUMOS PENTRU URARILE VOASTRE... M-AM BUCURAT EXTRAORDINAR DE MULT..
La noi totae buna, am fost azi putin afara, acum dormim, sa vedem cit de mult..
o zi faina...

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)