Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaBuc spune:
neata
Noi tinem iarna 22 grade ziua (se face mai cald in sufragerie), 22,8 grade noaptea. E rezonabil si nu tremur cand fac ture la Rebeca. Ma dispera ca nu sta invelita, trebuie sa o imbrac destul de gros pentru ca urla de frig peste noapte.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
23+
cu 
michelle1981 spune:
matusa - la multi ani fericiti si de acum inainte!
crispro - bravo pt noaptea fara treziri! La Bianca am observat ca nu se trezeste daca mananca mai mult seara (si aseara i-am dat branza cu smantana si mamaliguta, gratar de pui plus 7 masuri LP)
Noi in casa am zis ca tinem 21-22 (dimineata cand bate soarele avem si mai mult) si noaptea o imbrac cu body cu maneca scurta, salopeta intreaga de bumbac si in loc de paturica/ sac de dormit ii dau o alta salopeta, dar ii e cam fixa. Ar tb sa ii iau alta, nu inteleg de ce sacii de dormit sunt fara maneci
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bamboletta spune:
Neata mamici si delfinasi 
Crispo,Bumblebee 
...mai traiesc
doar ca am o perioada mai grea...va citesc zilnic dar cu scrisul mai greu....nici timpul nu ma ajuta deloc.
Lui Davidutzu ii ies doi premolari jos duminica a facut febra 39...la fel a facut si la cei de sus.
M-a inebunit noaptea cu maraieli si supt de nu stiu cate ori...am zis ca o iau pe campii.
Antonia e ca o caprita nu sta deloc...toata ziua sare,canta,danseaza...trebuie sa o duc la dansuri neaparat....nu stiu de unde atata energie.
La fel patim si noi cand Antonia vrea sa deseneze sau sa construiasca ceva...David vrea si el sau i le strica si incep tipetele...Antonia il impinge...trebuie sa fiu mereu intre ei 
Bun venit noilor mamici si delfinasi 
Cristina_serban- bine ca ati descoperit cauza alergiei...cat a iesit? David avea la 6 luni 3 si ceva nu mai stiu exact...acum nu stiu poate s-a mai redus in timp dispare alergia 
merg sa strang de prin casa cat doarme David...Antonia e la gradinita.
o zi frumoasa 
bamboletta spune:
Matusa- La multi ani fericiti impreuna !!!
Temperatura in casa 22-23 altfel tremur de frig
multa sanatate bolnaviorilor 
paula_m spune:
Neata
Noi in casa avem 21,5 ziua si 22 grade noaptea. Nici Raul nu sta acoperit deloc, il imbrac cu body cu maneci scurte si o salopeta intreaga, flausata. Oare e prea putin? I-am luat si eu o salopeta din aia groasa, ca a voastra Michelle si i-am dat-o doar cu body, dar in 10 minute era transpirat si am revenit la alea mai subtirele. Cu sacul ed dormit nu avem nici o sansa...asa rau imi pare ca nu l-am obisnuit de mic cu el.
Azi e f mamos Raul, de abia l-am desprins de pe mine 5 minute. Acum mananca cu bona, dar imediat isi aduce aminte de mine si vine repede. Efectiv, sta in brate la mine linistit...nu-mi mai recunosc baiatul
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ramonavlas spune:
Paula, daca te linisteste cu ceva, si Raisa e din ce in ce mai mamoasa. Doar cu mine si doar la mine vrea. Cred ca stie ingerasul ca o las dimineata la cresa:(
PS Veniti la o prajitura cu mere azi?
Ioooi, cand vad cum ii imbracati pe copii noaptea....Raisa doarme intr-un body tip maieu sau cu maneca scurta, ciorapi si tricou. Nu sta acoperita, in casa sunt 22 grade noaptea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
paula_m spune:
Ramo, nu ma prea ajuta cu nimic faptul ca si Raisa e mamoasa
Cred ca copii astia se influenteaza unul pe altul.
Cred ca venim daca nu se intampla nimic...
Daca Raisa seamana cu tine, poti sa o culci dezbracata
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ramonavlas spune:
Tocmai de-aia ti-am scris ca am vazut ca Raul si Raisa se influenteaza unul pe altul, are unul muci, are si celalalt, e unul marait, e si celalalt....acum, amandoi au o perioada de mamosenie. Sa ma ti la curent sa stiu ce ma mai asteapta.
Oana, va asteptam si pe voi la o praji....tocmai am scos-o din cuptor. Noroc ca am facut-o in bucataria de vara ca de o faceam in casa si mirosea peste tot, mancam jumate din ea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
bumblebee spune:
Si V e mamos, mai mult decat prevede legea
. Eu nici nu m-am gandit ca pot face eu copil asa mamos
. Cu mine e mereu altfel, pe mine ma imbratiseaza, ma pupa, sta pur si simplu in bratele mele, dar si fite mult mai multe. Nu pricep de ce si cum, ca eu nu fac compromisuri, cand sunt lucruri interzise nu e loc de intors caruta, dar desi eu sunt singura care nu cedez in ruptul capului la santajele lui, la mine urla din orice. Imi spunea soacra, ultimele dati a fost f intelegator, nu a marait deloc, pai da mie imi face capul toaca la cate nemultumiri are intr-o zi 
Si desi am spus lucruri interzise, eu nu stau toaca pe capul lui, incerc sa folosesc NU cat mai rar, nu urlu, nu trantesc (bine, ma ma pierd cu firea, dar f rar, dar si atunci incerc sa ma controlez sa nu zbier
).
El cu mine face din alea daca nu ii dau ce vrea si are ceva in mana, arunca de toti peretii, se duce in alta camera urland (daca e ceva pe jos, calca grabit, mai cade, bonus noi urlete
), se tranteste cu fundu' de pamant, se lasa pe spate urland..
Ce sa mai, joy all day long
..
crispro spune:
Vlad are sac de dormit Cu maneci. Dar ala de iarna gros e fara maneci.
Mi-a venit masina de spalat cu uscator, iuhuuuu! Ce silentioasa e! Acum fac spalarea initiala, fara rufe. Nu am haine murdare, dar o sa bag iar ceva lenjerii de pat sa vad cum le scoate/ usca.
Eu dorm cu pant lungi, bagati in sosete! Cu maieu, bluza maneca lunga si vesta, esarfa la gat si plapuma pe mine. In casa 22.-22.5 noaptea. Si imi place. Copilul e in sac de dormit subtirel, cu maieu si pijama normala pe dedesubt.
Oricum, azi am fugit pana afara cu gunoiul si deja ma doard iar gatul rau!
Crissteo, ce imi plac si mie emisiunile alea cu case refacute asa frumos. Ma uitam intr-o vreme, acum nu mai am vreme.![]()
Bumblebee, 
Soacra e iar Acasa
sta cu V, ca m-a vazut cat de lesinata am fost zilele astea. E tare bine cu un pic de ajutor.![]()
Sa-l ajutam pe Alex