Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, aici e un link de pe care poti comanda de la Next.
Am inteles ca sunt tare ok, am prietene care comanda de pe site-ul asta si sunt foarte multumite.

http://www.andreibabyfashion.shopmania.biz

referitor la parul de pe burta, nu pot decat sa ma bucur ca v-a crescut si voua, credeam ca sunt eu paranoica ca nu tineam minte sa fi avut asa ceva si acum e plina de puf.

+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

am mai citit si eu despre baia in sarcina, dar raman tot la ale mele:-)
cu grija si atentie se poate orice
am mai citit si despre ouale crude, acum ce sa zic, eu am mancat maioneza de casa si am facut si tiramisu cu crema de oua crude
uneori prea multe informatii strica si panicheaza

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Eu una nu as suporta nici mama, nici soacra sa stea in continuu pe capul meu.In primul rind, ma gindesc si la sotul meu, ca pentru el mama mea este totusi soacra-sa , si in plus, chiar nu vreau sa-mi umble toata lumea prin lucruri, sau sa ma intrebe de ce le-am pus asa si nu invers. La prima nastere, mama saraca zicea la fel ca se muta 1 luna la noi, dar cred ca nu as fi rezistat, dupa 2 zile de la cezariana, cind am vazut ca ma descurc foarte bine cu bebita, si nu e asa mare lucru cum auzisem, am sunat-o si i-am spus ca 2 saptamani ar fi mai mult decit suficiente.Iar in ziua cind m-am externat , am sunat-o si i-am zis sa nu-si mai ia concediu deloc, ca o sa ma descurc foarte bine si singura. Pe mine m-a ajutat foarte mult sotul meu, prima saptamina nci nu am coborit in bucatarie, pleca la servici si imi lasa tava cu micul dejun la capul patului . E drept ca se pricepe si sa gatesca, si oricum mama la 2 zile facea naveta si ne aducea de mincare, iar soacra-mea venea si ea destul de des cu mincare. Mult timp, doar sotul meu i-a facut baita, eu doar o tineam, si tot el o cremuia si ii facea masaj. Sper sa-si pastreze deprinderile astea si acum . Oricum, as vrea ca mamicile care suntei la prima nastere, sa nu fiti speriate si panicate ca nu o sa va descurcati. Sunt convinsa ca o sa va descurcati de minune, pentru ca stii instinctiv ce trebuie si cum trebuie sa faci, plus ca fiecare se documenteaza asa de mult inainte de sarcina, ca nu aveti cum sa nu va descurcati.O mamica stie tot timpul ce-i mai bine pentru puiul ei.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce fac zanele?
de azi dimineata incerc sa scriu un mesaj si nu-mi iese
so , azi noapte am experimentat starea de trezire instantanee pe la 3.30 noaptea , dupa care am mai adormit cam pe la 4.30-5..ca la 6 sa ma trezesc pt la munca... extraordinar nu alta

asee ..anelize am facut si io , praf transaminazele (47 fata de 36 maxim),colesterolul marit, leucocite mari , eritrocite mici, eheee dixtractie maxima , fibrinogen mare , basca ceva hematii in urina... frumu nu?
mai scria cineva ca (parca ica)ca i s-au recomandat esentiale , pt ficat?
despre soacre numai de bine..a mea in primul rand e departe , dar zic io ca si aproape de era tot nu ne razboiam , caci e linistita si f discreta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Si eu m-am trezit pe la 4.30 pt toaleta .. si am adormit la 6 (aveam toate gandurile posibile din lume)ca mai apoi sa sune ceasul la 6.30 ... naspa rau

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

ce fac zanele?
de azi dimineata incerc sa scriu un mesaj si nu-mi iese
so , azi noapte am experimentat starea de trezire instantanee pe la 3.30 noaptea , dupa care am mai adormit cam pe la 4.30-5..ca la 6 sa ma trezesc pt la munca... extraordinar nu alta

asee ..anelize am facut si io , praf transaminazele (47 fata de 36 maxim),colesterolul marit, leucocite mari , eritrocite mici, eheee dixtractie maxima , fibrinogen mare , basca ceva hematii in urina... frumu nu?
mai scria cineva ca (parca ica)ca i s-au recomandat esentiale , pt ficat?
despre soacre numai de bine..a mea in primul rand e departe , dar zic io ca si aproape de era tot nu ne razboiam , caci e linistita si f discreta

Albert Einstein

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezza,io picotesc de numa
mata m-am tot tinut sa-ti spun ..din stiinta mea e destul de naspa contipatia , caci exista tendinta de a te "screme ", ceea ce nu bun

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac cu nasii.

Am anuntat-o pe nasa mea ca mai exista un cuplu necasatorit care ar vrea sa boteze alaturi de ei si i-am intrebat ce parere au la care nasa a zis ca ei nu ii place treaba amestecata iar nasul a spus ca daca asta e dorinta noastra el nu se supara ca nu are de ce.

Acum la 3 saptamani dupa discutie ma suna si imi spune sa ma gandesc bine ca ea nu suporta sa mai boteze altcineva langa ea si ca ea considera ca i-am pus-o in mana.

Cu ce i-am pus-o in mana ca eu ii vreau si pe ei practic i-am spus sa lasam mandriile si orgoliile la o parte si sa acepte treaba asta eu asta imi doresc pentru copilul meu sa aive 2 perechi de nasi asa simt eu ca trebuie sa fac.

Mai ales ca ceilalti tineri isi doresc foarte mult sunt foarte atasati de burtica mea eu acum ce sa fac pentru mandria nasilor sa-i refuz bebelului iubirea celorlalti?

Practic ea imi impune sa aleg si eu nu vreau sa aleg.
Voi cum a-ti face ,cum sa fac sa o conving pe nasa ca ii vreau pe toti 4?

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

ce ma enerveaza fazele astea Altesa, ca EA nu suporta..... daca EA nu suporta atunci sa nu mai boteze. De cand au ajuns sa puna nasii conditii sa boteze un copil? E culmea culmilor.

+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Bulinuta, nu ai voie bai si dusuri fierbinti, dar bai calde e ok, doar si inotul e recomandat!
In legatura cu epilatul, eu foloseam aparatul electric, dar de cand cu sarcina am revenit la aparatul cu lama, e nedureros si rapid, chiar daca firul creste repede.
Si mie mi-ar placea sa vina mama sa ma ajute, a fost si la nasterea precedenta, dar e departe si daca schimba patul, casa,nu poate dormi, se oboseste si I se face rau de la inima, asa ca am doua surori care vor face cu schimbul in primele luni, apoi sunt hotarata sa caut pe cineva pt menaj. Cu bebeii si cu mancarea sper sa ma descurc, mai ales ca asa sunt si eu, nu-mi place sa intre altcineva in bucatarie si la bebelusi prefer sa fiu ajutata de sot. Soacra e in Austria si ne intelegem foarte bine, ne sunam, iar cand vine acasa ne viziteaza putin, dar ii iubeste enorm pe copii, vine cu gentile pline pt ei si chiar daca sunt unele chestii care nu-mi plac la ea, o respect, pana la urma toti avem slabiciuni, iar pt ca a crescut un baiat super de care eu m-am indragostit, cred ca merita toata stima mea!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

si mie mi se pare un pic de egoism dar eu nu vreau sa ma cert nici cu ei sunt tineri ca si noi si sunt nasii nostri de cununie oricum ei sunt pe primul plan dar si celalalt cuplu ne place .
de cand am vb cu ea bebe se misca intruna, m-au luat toate caldurile si cred ca am si tensiune.
28+ cu

Mergi la inceput