Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor cand intra reduceri la next imi iau si eu cate ceva am inteles ca costa doar 5 euro transportul si trebuie sa ne facem cont pe site si sa platim cu cardul.

In ceea ce priveste soacrele si mamele eu cred ca o sa ave destula nevoie de ajutor asa ca eu zic sa asteptam intai sa nastem si apoi mai decideti daca le expediati sau nu.

Nu v-ar place sa scapati de gatit sau sa va spele altcineva rufele ,si sa va faca curat in casa doar ca sa aveti voi mai mult timp pentru bebe?

eu as prefera asa decat sa stea pe capul meu si sa-mi dea indicatii cum sa-l spal pe bebe,cum sa-i tin biberonul si alte tehnici de acum 50 de ani

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Fetelor, eu stau cu soacra in casa asa ca nu am cum sa evit sa dau ochii cu ea
Pt mine, este un lucru bun: nici nu ne iubim, nici nu ne uram .. e o relatie asa ... Eu una sunt tare comoda si daca mi se va oferi ajutorul, il voi accepta cu placere.

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor..
- si mie mi-a aparut par pe burta de mai demult...linia aceea nu stiu ce sa zic...se vede asha putin...cel mai mult ma bucur ca nu mai am probleme cu tenul...mi=au trecut toate petele, punctele... etc de pe fatza...parul nu-mi cade deloc deloc...oricum eu aveam un par foarte sanatos...nu aveam probleme cu el...imi creste repede...dar venind vorba de epilare...io nici cu lama nu ma mai pot face, pt ca nu mai vad nimic...tre sa ma duc la salon neaparat zilele astea...sper sa nu fie prea dureros..am vb cu colega mea si a zis ca se ocupa ea de mine sa stau linistita...dar totusi sunt fricoasa..mai ales ca stiu ca epilarea cu ceara e cam nasoala..mai alles in zona intima...
si bebelusha mea da din maini si din picioare nu ai treaba....e haios cand se deformeaza burtica..si vad tot felul de miscari..

in 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ah..legat de mame si soacre...io nu ma plang...sunt foarte linistite....n-or sa stea pe capul meu..vedem atunci...desi nu ar fi rau sa imi faca si mie cineva de mancare...hai ca de curatenie nu vb..ca e doar o garsoniera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu sunt semi-norocoasa in ce priveste soacra.
ea este foarte bolnava, are o boala autoimuna si abia mai merge. Ii apar mereu rani la maini/picioare dar se incapataneaza sa faca totul singura, sa nu se lase doborata de boala. Cand eram mica mi-o amintesc ca pe o femeie foarte frumoasa si blanda, o mama extraordinara, acum insa boala asta cumplita si moartea sotului au schimbat-o foarte mult. E rece si retrasa. Dar nu ca ar fi rea ci din cauza necazurilor si mai ales din cauza marirlor dureri cu care se confrunta zilnic.
Sunt norocoasa ca nu sta pe capul meu si nu e rautacioasa dar nu sunt norocoasa ca uneori mi-ar fi prins bine o mana de ajutor. ne sunam si avem o relatie calduroasa cand se simte ok, cordiala cand ii este rau si e in dureri, dar atunci nu se intelege nimeni cu ea si e rautacioasa cu toata lumea. Dar e nu pun la suflet si o las sa ma bodoganeasca ca stiu ca nu e ea si mai stiu ca tine enorm la mine de altfel.
Imi pare rau insa de cele cu probleme cu soacrele. Mama fostului meu prieten era genul mieros in fata dar care ajungea si se baga peste tot in viata ta de nici nu mai puteai sa respiri de ea. A fost unul sau principalul motiv pentru care am intins-o.

+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

eu inca vad sa ma epilez, sau ma rog, chiar daca inghinal nu vad, inca nimeresc:-))
insa simt ca mi se ridica copilul in gat cand imi trag piciorul inspre mine sa ma epilez, ca eu fac baie in cada, in fund, tre' sa ma relaxez atat cat imi permit in stadiul asta, sa ma intind, nu imi place sa fac dus.
sunt Rac, inainte stateam peste 1 ora in cada, acum am rarit-o la maxim jumatate de ora si cu cada doar jumatate sau un sfert, nu prea fierbinte sa nu ma supraincalzesc
mi-e dorrrrrrr de o baie adevarata, cu cada plina, cu spuma, uleiuri, fierbinte, o carte si de un dormit pe burta
ahhh, ma apuc de ordine prin casa ca visez cam mult

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

ar trebui sa deschidem un topic separat despre soacre. cred ca ar fi niste povesti interminabile.... aici am cam poluat eu odiseea cu acest subiect.

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fetelor, atingeti niste subiecte numai bune!!!!!!! Duminica m-am epilat si eu cu ceara (picioare lung si axial) si am zis ca nu este adevarat... m-a durut cumplit. De inghinal nu cred ca se mai pune problema, ca raman cu ceara acolo... (ma mai gandesc, dar daca ziceti ca durerea provoaca contractii mai bine stau calma).
Legat de par, puf, in exces, eu credeam ca nu mai vad bine..... ca prea mi-a crescut par pe burta. Bine si aici ca o sa cada... pe burta nu ma mai epilam...
Cu tranzitul stau bine, nu am avut probleme... problema mea acum este legata de durerile de coloana, ma doare coloana de la ceafa pana jos la noada.

Va pup!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

in afara de talpi (pentru ca merg foarte mult pe jos) nu pot sa ma plang de nimic, dar cu cateva minute de masaj se rezolva rapid si problemuta asta..doamne ajuta sa fiu asa pana la sfarsit
inca o data, sportul mi-a demonstrat ca este sanatate curata

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sophia eu stiu ca nu ai voie bai in cada cat timp esti gravi...doar dus...

cu epilat si eu stau prost rau de tot...

la prima nastere a venit mama zilnic de pe la 9 pana pe la 4 si a fost super...gatea, spala, calca...iesea cu bb afara sa dorm un pic cand nu dormea omuletul noaptea, soacra mea a venit o data dupa ce am nascut a adus un pui la rotisor si gata

acum tot pe mama pun baza, e drept ca eu m-am refacut foarte greu dupa cezariana...cam o luna mi-a trebuit sa imi revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput