Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Sophia, la mine cred ca misca cam 70% din timpul zilei. Noaptea nu stiu, dorm lemn de la 22:30 la 07:00.
Frumoase numele alese de tine, eu zic sa insisti, poate o sa iti raspunde.
Tu zici ca ai luat-o pe campii? Stati sa va zic la ce m-am gandit eu: sa imi aleg cateva potentiale prenume pe care sa le poarte fetita mea si sa ma apuc si sa ii calculez cifra destinului Ce parere aveti? Mai am mult?....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

vai de ficatelul meu, pai pe mine ma doare de pe acum cand imi trozneste cate una, mai tarziu ma rupe in bucati??

de fragili nu-i percep fragili, ca am mai crescut vreo 3 verisori si m-am cam lamurit
al meu nu a tinut in viata lui un bebelus in brate, cred ca va avea mari emotii saracul

de altfel el este cel care insista sa vina maica-mea sa stea cu noi, ca poate nu ne descurcam sa ii facem baie si altele..haida dehhh, ca nu-i din portelan bre', eu n-am nici cea mai mica emotie.
uite de aia nasc femeile si nu barbatii, sunt fricosi nevoie mare

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Lady, foarte frumoase numele si semnatura de asemenea, insa cum de v-ati gandit la trei nume? Eu le-am pus doar unul pt ca al doilea oricum nu-l folosesc niciodata (cu mici exceptii) si doar il cara dupa ei in toate actele. Sa aveti un timp fain la tara!
Annesi, si eu simt uneori lovituri dureroase, dar care nu tin mult; daca vb cu ei sau mangai burtica, isi schimba imediat pozitia si ma relaxez si eu! Cred ca sunt normale, vor si ei sa se stie bagati in seama!
Sophia, ambele combinatii sunt foarte frumoase! Mai tarziu ii simtim mai putin pt ca nu mai au asa mult spatiu si se aduna ghem.

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

pt constipatie incercati sa mancati multe fibre. mie mi s-a recomandat sa mananc cereale cu lapte in fiecare zi. dar nu nesquick sau alte prostii cu ciocolata, zaharuri etc, ci muesli cu orz, ovaz si ce mai contin ele.
si inca ceva ce ajuta e Psyllium Taratze de la farmacia naturista. se amesteca o lingurita intr-un pahar cu apa si se bea.

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Annesi, ce draguta e poza de la avatarul tau! Si eu tot incerc, de cateva zile, s-o schimb, dar nu stiu de ce-mi da eroare! Vreau sa pun cu burtica...

Mergi la inceput

puiutza, foarte tare esti si tu
dupa nastere ma gandesc ca ne revenim, sper

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezza , eu sunt mamica tuturor paranoicilor, si zau daca nu sunt blanda cu mine..ea micuta da din picioruse , doar ca nu da cu aceeasi intensitate ...si eu , in nebunia-mi cronica fac scenarii..eu oricum sufar de scenarita
despre arsuri ..chiar vorbeam aseara , si pana acum nu am experimentat niciodata asa ceva (nici inainte de sarcina)..deci nu stiu cum as putea sa te ajut
sophia ..nu te "impauna" cu kg..ca sunt in coasta ta (poate nu-ti ajungea bb prin coaste) ..si io tot intre 9-10kg luate sunt ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Am incercat de pe desktop si am reusit cu poza de profil! Laptopul imi facea figuri! Asta e burtica mea de la 26 de sapt... Doamne, cum voi arata la 38?

Mergi la inceput

acum mi-a tras una-n coasta georgia..i-ai transmis ceva?? vad ca uita care-i mama-sa in ecuatia asta:-))
nu ma simt rau cand aud ca nu sunt singura cu atatea kilograme in plus
daca aveam gemeni ca Ana eram tare departeeeeee pana acum

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, imi plac numele, sunt curioasa ce ai fi ales daca ar fi fost baietel ca vad ca ai imaginatie.
O sa caut sirop de brad la plafar. Momentan am mai bagat un trachisept. Diseara o sa iau niste miere sa ma linisteasca si acum o sa ma rog de colege sa-mi dea niste pliculete cu ceai.
La mine Desperatosul meu misca doar noaptea si da o groaza de bobarnace. Ziua doarme dragul de el ca stie instinctiv de unde vine banutul pentru scutecele lui. In rest insa nu are probleme in a ma inghionti cu poate el mai bine si mai puternic.

Apropo de asta, aveti idee cand se intntorc cu capul in jos? Dupa saptamana 30,nu?

+24

Mergi la inceput