Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata mamicilor,

Foarte tari comentariile voastre despre soacre, m-am amuzat copios....
Vreau si eu sa vin la intalnire, sa inteleg ca va fi saptamana viitoare?
Matza, sanatate multa, sa te faci bine repede

Ma apuc de treaba... ca este o nebunie la mine la munca.

Va pup!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata

sunt pe fuga, imi beau cafeaua si trebuie sa ma apuc de treaba...maiiii, am o gramada de treaba de facut si am pierdut timpul pana acum ca tembela fara neuroni
azi si maine o sa iasa foc din fundul meu

lalilutz nu pot draga mea cu ceara ca mi-e frica sa nu ma fac varzaaaa..acum 2 luni (cred) m-am facut cu aparatul electric si a iesit dezastru, 3 zile am stat cu picioarele iritate si bubuoase si mancarimi.
am o piele destul de sensibila in mod normal, acum in sarcina e ceva de speriat
raman la lama, oricum imi pun ciorapi

dupa ce ma calmez si eu cu toate, poate ne vedem si noi
prin ce zona stai??

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata si din Ardeal! Noi astazi intram in trim III de sarcina si am achizitionat 13 kg; cred ca e bine pt doi, desi mi se pare enorm cand ma urc pe cantar!
Am pus inca o tura din hainutele bebelusilor la spalat, ieri am calcat si azi e si la mine zi de pregatit mancare, doar ca nu stiu ce sa mai gatesc... Merg la market ca ma hotarasc mai usor acolo, privind produsele pe raft.
Georgia, ma bucur ca avem aceeasi opinie!
Matza, incearca si cu lapte si ou caldut sau sirop de soc, de brad, din astea facute in casa, daca ai… Doar sa nu fie din frigider. Si infuziile ma ajutau mult pe mine.
Danezza, si eu am arsuri de cateva zile, am citit ca ar trece cu lapte, dar la mine se manifesta dupa ce mananc fructe si cum sa mai iau si lapte?! Si-asa stomacul e destul de sensibil in perioada asta…
Voua va misca bebeii si noaptea? Ca eu nu-i simt decat rareori cand merg la baie, dar niste miscari tare fine. Sper sa-si pastreze obiceiul si dupa nastere!
Spor la curatenie, mancare si serviciu usor pt burticutele aglomerate! O zi linistita va doresc tuturor!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

in continuare se pare ca sunt campioana la kilograme..
10 kg in 22 de saptamani
aveti curaj sa va intreceti cu mine?

mai fetelor, care sunteti in 22-23 de saptamani, la voi misca bebeii aproape toata ziua??
eu deja incep sa imi fac griji ca nu doarme deloc copchilul asta, parca prea misca toata ziua buna ziua

si acum am doua nume de baietel:
David-Andreas si Lucas-Andrei

sunt paranoia, ma rog mi-au clocit neuronii..m-am pus saptamana trecuta de i-am tot repetat numele astea doua lu' asta mic, am zis la care da un sut pe ala il alegem..bineinteles ca nu a miscat deloc, m-am plictisit si m-am lasat pagubasa
acum nu-i mai repet niciun nume ca oricum misca toata ziua si ar trebui sa i le pun pe amandoua, asa ca, a pierdut ocazia
sunt dusa rau, dar daca am pluta mare ce sa-i faci

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza.noi plecam 2 zile la tara...va pup...si va doresc toate cele bune.

ps:va place noua mea semnatura?

24+cuAnalia Christinne Mikaela si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Inca un buna dimineata din Ardeal
Matza, incearca sa iei cate un pic de miere (fara ceai) ca iti unge gatul si macar pt moment te lasa putin durerea. in rest ce pot sa zic, bomboane de propolis daca mai exista, erau intr-un timp in piata la apicultori. e buna si tinctura de propolis, dar nu e indicata in sarcina din cauza alcoolului. si lichide calde multe. nu fierbinti.
Danezza, eu arsurile la stomac le tratez cu dicarbocalm. e cel mai light medicament pt asa ceva. ginecologul mi-a zis ca daca nu face fata sa incerc Rennie. dar in primul rand conteaza alimentatia. eu cum tin regim de diabetici, nu mai am asa probleme ca inainte sa ma fi apucat de el. fara prajeli, fara prea multe ducliuri ca zaharul fermenteaza si da aciditate, fara fainoase (doar foarte rar) adica cartofi, paste, orez.
ce mi-a zis nutritionista referitor la iaurtul cu fructe e urmatoarea: total interzis. impreuna fermenteaza teribil si asta ne da senzatia de arsuri la stomac. se mananca intotdeauna separat, ca si gustare: sau fructe sau iaurt. niciodata impreuna.
sper ca va sunt de folos sfaturile mele. am multe "indicatii" naturiste in program cum am avut o gramada de probleme si nu pot lua medicamente...
o zi faina tuturor! azi cica se incalzeste in toata tara

Anne 27+ de

Mergi la inceput

da, dupa cum zicea si Ana, siropul de brad e foarte bun pt dureri in gat, dar si noi il aveam facut in casa. poate gasesti la o farmacie naturista, Matza.

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Si eu am sirop de brad facut in casa!Se culeg mugurii de brad dupa jumatatea lunii mai.ori se face siropul la rece, ori se fierb!Foarte bun!

24+cuAnalia Christinne Mikaela si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sophia, nu mai tin minte exact cat de mult misca bebe la 22-23 de sapt, dar acum la 27 ma distruge de-a dreptul! misca atat de mult incat ma oboseste pe mine. si dupa ce sta putin linistit, ma surprinde cu cate o lovitura in coaste sau in vezica de ma doare efectiv! e normal sa doara asa ceva? eu credeam ca sunt niste fiinte asa de mici si de fragile si ca nu au puterea sa ne loveasca asa de tare. acum m-am convins ca nu e chiar asa, prin urmare nu o sa mai am teama aia de a lua un copil mic in brate, ca vezi Doamne, e de portelan
si cu puful de pe burtica, ma inscriu si eu in clubul vostru
initial am crezut ca mi se pare, apoi mi-am dat seama ca e chiar puf. sper sa treaca cat mai repede, ca eu nu sunt prea paroasa si am parul destul de blondut, asa ca nu sunt obisnuita cu pilozitatea asta!

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna dimineata burticute,aici e super soare afara dar un ger....
Cati, nu pot sa cred, de cand asteptam targurile astea si a venit exact cand nu sunt eu in oras...in legatura cu nasterea ce sa zic, chiar nu poti sta de vorba cu soacra ta, ar fi pacat sa nu fie sotul tau alaturi de tine, dar si parintii tai zic eu iti vor fi de mare ajutor,mai ales mami....si cred ca iti va fi mai bine intr-un mediu mai putin stresant...si eu ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa fiu singura acasa in aceea perioada, sotul meu s-ar putea sa plece in contract si...eu sa raman in grija mamelor....iar cea mai aproape de casa noastra sta soacramea deci nici nu vreau sa ma gandesc ca v-a sta mai mult pe la mine....
Matza nu stiu ce sa zic,nu suna bine, nici eu nu mai sunt constipata decand cu sarcina(inainte ma mai chinuiam),dar mai nou doctorita mea mi-a dat niste supozitoare care previn chestia si scuzati expresia,iese mai repede....carpicon se cheama supozitoarele si sunt total din plante si uleiuri si glicerina...sincer iti recomand sa incerci, cred ca ajuta si la hemoroizi, nu mai te scremi....scapi repede
fetele ati scris ceva de ieri dimineata, ma apuc sa citesc mai din urma...va pup...
of, Lady am citit despre experienta ta la nastere si sincer iti doresc sa ai o nastere mai usoara acum,esti foarte curajoasa sincer....nu inteleg de ce nu se face la voi nici un fel de anestezie, mi se pare o prostie....

+27 cu

Mergi la inceput