Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Alyssa bine ai venit printre noi o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos,ma simt si prost fatza de tine ,daca te-ai mai uitat unde ai postat tu prima oara povestea ta ,poate ai citit ca mi-am cerut scuze si care au fost motivele neincrederii mele.Vreau sa-mi cer scuze si acum ,si sper sa nu fii suparata pe mine.

Irinel da sunt in saptamana 13 de la UM iar la eco imi arata ca sunt in 12 saptamani .
Irinusha hai ca te iau cu: Tzi-am spus noi cum se socoteste si tu nu ne-ai crezut??Deci am avut dreptate hihihi.
Mai e ceva de spus??mhhh nu cred ,hai ca mai vb. pupici

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Alice, bun venit printre noi. Iti doresc multa sanatate si o sarcina usoara!
Ma bucur pentru toate fetele care au reusit sa isi vada puiutul la eco. Din pacate eu mai am de asteptat. Azi ma duc la control ginecologic. Spuneti-mi si mie, poate sa isi dea doctorul seama la control daca BB e bine, daca evolueaza bine? Parca am citit ca una din fete dupa consultul ginecologic a fost trimisa la eco, pt. ca i s-a parut dr. ca ar fi prea mic.

Erika, am consultat cartea mea cu remedii naturiste si nu scrie decat de abces, dar sper sa nu ajungi in situatia asta.

Irinusha, pai nu am idee pe ce sa punem pariu...hmm, ma mai gandesc, poate iti vine tie fro idee....

Fetelor, am avut un vis aseara cu BB, care misca in burtica...dar pana la urma s-a sfarsit destul de ciudat. Cred ca din cauza ca ma gandeam la Acris careia i-a miscat BB asa repede, nu de alata dar vreau si ioooooo!!!!!

Va doresc o zi buna,

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Madutza multzumesc mult insa se pare ca am noroc ,peste noapte am scapt de durere ,pote ca ma tras doar nitzel curent ptr. ca dup cum am mai spus nu ma durea la rdacina mselei,Deci totul e bine cand se termina cu bine .Sper sa nu ma mai deranjeze ca am eroare de dentist.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Buna din nou la toate fetele!
M-am bucurat foarte mult si m-a impresionat primirea voastra in cercul viitoarelor mamici. Multumescsi va pup dulce pe toate.
Eu sunt acum in saptamana 16 de la UM si asta inseamna ca si la mine BB va misca in curand!
Pe mine ma mai doare din cand in cand cate un ovar (sau zona de-acolo), ba unul, ba celalalt. Ma intreb daca nu cumva e BB care se plimba pe-acolo? Voua vi se intampla la fel?
Acum 3 sapt., cand am fost la eco, BB zburda ca apucatul in burtica, se intindea, sarea, se misca foarte tare dar fiind foarte mic nu se face simtit.
Cu , ce sa spun: m-a apucat saptamana trecuta asa un chef ca l-am speriat pe sot rau de tot, mai ales ca de cand am aflat ca facem BB si pana acum, foarte greu m-am lasat.... Si saracul, nu mai stia cum sa procedeze, cred ca-i era si frica sa nu-i faca ceva lui BB. Dar banuiesc ca nu-i problema, nu-i asa?

Manu & burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun gasit tuturor! bine ai venit alyssa, multa sanatate! avem dpn-ul apropiat, au am pe 15 iunie, dar sunt la prima sarcina, asa ca tu stii mai multe decat mine.
ati vazut chestia asta? poate va intereseaza:
http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=52553
numai bine!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralustef spune:

Buna fetelor citesc de mai bine de 3luni mesajele voastre pe forum dar n-am avut niciodata curajul sa scriu.Sunt si eu o viitoare mamica(16saptamani)si sunt foarte speriata de noul meu statut asta si pentru faptul ca imi doresc prea mult ca totul sa fie bineSa stiti ca am aflat multe lucruri bune de la voi si ma simt bine stiind ca si alte mamicute simt ca mine.Eu astept acum cu sufletul la gura sa merg la doctor sa aflu ce este bebicul meu
Va pup si sper sa am mai mult curaj sa vorbesc cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bun venit Ralu

Te rugam sa nu fii timida si sa ni te alaturi. Poate si noi o sa avem de invatat din experientele tale .

Stai linistita ca totul o sa fie bine (spun eu care imi tzatzaie cand ma gandesc ca o sa ma duc la doctor.

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor!

Sint si eu tot pe aici si va citesc mesajele destul de regulat dar in fuga, fiindca eu mai am un baietel de ingrijit. Si asta inafara de casa si slujba (unde nu mai sint atit de eficienta dar nu conteaza).

Bun venit noilor venite (chiar multe de cind n-am mai scris) si sarcini usoare!

Pe mine m-au mai lasat greturile. Doar din cind in cind se mai intimpla si ca urmare am inceput sa pun in greutate (1-2 kg). Am acum aproape 16 saptamini implinite (DPN 2 Mai 2004). Azi am fost si la control ante-natal si i-am auzit inimioara la bb. Printre altele mi s-a spus ca am un bb marisor numai bine dezvoltat pentru luna a 4-a. Urmatorul control, il voi avea peste 4 sapatmini, dar saptamina viitoare voi avea un nou test de singe pentru detectarea sindromului Down si a spina bifida.

Am inceput sa merg si la innot o data pe saptamina si in curind voi incepe si exercitiile ante-natale in apa. Aici toate mamicile in devenire sint inrolate in grupuri ante-natale care organizeaza exercitiile si clase pentru parintii.

De Craciun sper sa merg in Romania sa-mi vad familia. Pina atunci am o multime de lucruri de rezolvat si poate ca nu voi fi atit de activa ca si voi dar voi incerca sa mentin legatura.

Va pup si numai bine,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Am uitat sa adaug ceva, mai ales pentru Irinusha care am inteles ca asa ca si mine sufera de arsuri de la stomac. Azi, la doctor mi s-a recomandat sa iau (fara nici un risc pentru bb) Gaviscon tablete. Cred ca se gasesc si in Germania.

De asemenea, am inteles ca anumite fete sufera de constipatie. Ei bine se poate lua si pentru aceasta, ceva ce se cheama Lactoza (numele nu-l am exact pina nu ma duc sa mi le ridic de la farmacie peste o zi sau doua; aici se dau toate medicamentele prescrise de doctor la gravide, pe gratis).

In privinta dintilor, din sarcina mea precedenta, stiu ca este bine sa se faca controale regulate cind dentistul ar trebui sa curete dintii cu masinariile lui fiindca in perioada sarcinii sint multe mamici care pierd dintii. Eu mi i-am pastrat, dar am mers regulat la dentist.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Madutza, oare despre mine ai citit? Eu ziceam ca pe mine m-a trimis la ecograf, pt ca la palpare,la ginecolog, i s-a parut ca am uterul prea mare pt perioada in care ziceam ca sunt. Dar e totul ok si uite asa am castigat si eu un ecograf mai repede,ca altfel asteptam pana la anul.Si e alta viata cand il vezi pe bb si ai poza cu el,acum chiar nu stiu cum as fi putut sta inca atatea alte saptamani fara sa-l vad, dar probabil mergeam la un ecograf privat,ca deja discutam despre asta.

Piatra lunii 13 sapt.

Mergi la inceput