Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Desi nu am mai scris am citit ce ati scris voi si am vazut ca am fost trecuta si eu in “catalog” de Madutza harnicuta.
Nu va suparati pe mine dar sint foarte ocupata cu bebe Cristian care simbata face 5 luni.
Vineri ma duc si eu la doctor pentru confirmarea sarcinii, desi la greturile si voma de care sufar nu mai am nevoie sa-mi spuna ca e adevarat ca sint insarcinata. Apoi o sa incep din nou “distractia” cu analizele. Va trebui sa ma duc din nou la analize pentru anticorpi deoarece eu am Rh negativ si sotul pozitiv.

Am vazut ca sint gravidute care deja simt miscarile lui bebe. Sa tineti minte data cind ati simtit prima miscare ca va intreaba doctoral atit la vizitele lunare cit si la internarea in spital pentru nastere. Pe Cristi l-am simtit in 22 ianuarie 2003 si s-a nascut in 22 iunie 2003. Acuma cred ca ar trebui sa simt mai repede miscarile lui bebe 2.

Cineva , parca Acris , zicea ca nu vrea sa stie dinainte sexul copilului. Asa a fost si la noi. Pe 21 iunie, cu o zi inainte de nastere am fost la control si doctorul a scris pe o foaie, intr-un plic sexul copilului si a nimerit, inclusive greutatea ce o avea, iar plicul l-am deschis dupa nastere.
Eu pina atunci la fiecare ecografie le spuneam sa nu-mi dezvalui sexul ca sa fie surpriza. Oricum cind am cumparat hainite , tot pe 21 iunie, le-am luat mai mult pe alb, dar paturica nu am gasit-o alba si ne-a intrebat vinzatoarea ce sex o sa aiba copilul iar sotul a spus baiat ca sa zica si el ceva, ca doar nu era sa stam sa-i explicam de ce nu stim noi sexul.

La prima sarcina nu am avut asa greturi si nu am vomat decit o singura data, dar acum… Oare ce sa fac sa nu mai am asa greturi?

Romana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Aoleu Madutza sunt groaznica ... vorbesc inainte sa gandesc. Imi pare rau de tot ... sper ca nu a citit Ana ce am aberat eu sa se simta si mai rau!

Irinel scumpo, imi pare rau de tine ... stiu prin ce treci. Incearca cu "lamaie fierbinte" = miere infierbantata (la microunde) amestecata cu lamaie, bauta incet. Ceai cat cuprinde, miere ... eu am mancat si lamai intregi ... noroc ca-mi plac chestiile acre, problema au fost doar buzele care ma usturau rau. Gandeste-te ca trece si asta ... in 3-4 zile deja o sa te simti mai bine.

Am fost la doctor si cum ma asteptam mi-a zis sa mai incerc cu regim (ce inseamna orez fiert) si ceaiuri. Si daca nu se face mai bine in doua zile sa incerc cu clisme cu cortison ca ar fi doar local. Ca nu face rau cortizonul, dar mai bine fara. Ca daca ar fi miscat ar fi fost mai bine ... pana acum asteptau toti sa treaca primele trei luni, acum asteapta sa miste ... ma intreb ce o sa astepte data viitoare. Doctorita mi-a spus ca Acris ar fi o exceptie ca l-a simtit asa devreme, ca normal ar fi pe la saptamana 20.
Deci mai am de asteptat ca. 4 saptamani ...

Gata, mai mi-am descarcat nervii si supararea la voi. Saru'mana ca ma ascultati! Va pupic dulce!

PS: cred ca mai era o mamica noua pe aici, asa-i? Bine ai venit mamica noua ... sunt cam cheauna azi si nu mai stiu numele, sorry!!!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Romana incearca sa rontai biscuiti inainte de a te da jos din pat dimineata si stai vreo 5-10 minute nu te cobori imediat.
in plus, cand ti-e mai rau, mananca ceva, e indicat sa mananci des si putin.Uneori astea merg, alteori mai putin, da totusi pe mine in general ma ajuta, desi e cumplit de greu uneori sa ma conving sa mananc.
Pupicei

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 12 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha am scris in acelasi timp si nici n-am vazut mesajul teau. Cum adica sa mananci orez???Numai orez??? Pai organismul are nevoie de multe acum, nu?
Stiu ca si pe aici pe site am citit ca de obicei pe la 18-20-22 de saptamani misca bebe.
Si mie mi-a spus soacra (care a fost asistenta la nasteri si, candva si la avorturi) ca sa tin minte data cand misca prima data bebe ca o sa ma intrebe medicul, da eu nu sunt sigura ca aici sunt aceleasi proceduri, cred ca mi-ar fi atras atentia medicul, sau cine stie, mai e timp...

Pupicei

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 12 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, cam asa e ... orez, carne macra fiarta, legume fierte dar fara coaja ... ca sa nu zgarie colonul ca la mine ce mananc iese aproape nedigerat afara ... o chestie nasoala. Presupun ca de la colita am tot felul de "lipsuri" ;) ... ma intreb insa cum se poate ca pun pe mine in halul asta.
Insa sa fiu sincera nu prea pot sa ma tin asa strict de regim ... mai trisez putin, dar doar putin! :)
Pupici!!!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna burtici si BB-ici,

Irinel, pe langa sfaturile bune pe care ti le-a dat Irinusha, poti sa mai incerci gargara cu saramura (asta stiu ca ajuta si la greata). Multa sanatate iti doresc!

Romana, sa iti traiasca baietelul si BB din burtica.

Bine ca mi-ati spus sa notez cand misca BB, dar oricum o sa se intample cam dupa Craciun .

Fetelor, ieri am fost la nasicul meu care are 2 saptamani. Nu l-am lasat din brate 2 ore, ca il durea burtica si plangea. Nu pot sa va spun ce senzatie am avut cand dormea la mine in brate. Sunt topita, ma gandesc cum o sa fiu cu al meu? Era un ingeras mic si tare scump, abia pe la 9 seara m-am dus si io acasa, ca mai faceam 1 ora si pe drum, dar nu as mai fi plecat. Nasica mea mi-a spus ca nu se vede deloc butica . Io vreau sa se vada, si vreau sa miste BB!!! Nu mai am rabdare, uffff.

Azi am intrat cu greu pe pagina, nu se conecta deloc, nu stiu ce se intampla.

Va doresc o zi buna,

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput