Mamici de mai-iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza spune:
Completari.....
1. Acris 25 Aprilie
2. Heron 2 Mai
4. Teodora D 5 Mai
5. Laura 7 Mai
6. Manu 8 Mai
7. Irinusha 10 Mai
8. Albinutza 10 Mai
9. Andra 15 Mai
10. Tantica 15 Mai
11.Piatra Lunii 20 Mai
12.Erika 25 Mai
13.Madutza 25 Mai
14.Anca 25 Mai
15.Dana 30 Mai
16.Christina 31 Mai
17.Clau 2 Iunie
18.Manu 5 Iunie
19.Irinel 9 Iunie
20.Cindy 15 Iunie
21.Getutza 17 Iunie
22.Crenguta 23 Iunie
23.Romana 30 Iunie
24.Butterfly 1 Iulie
Mai sunteti???
Madutza & ingerasul din burtica
BurlacuP spune:
Inca nu am abordat subiectul asta cu dr meu...Doar mi-am facut analizele si astept rezultatele, dar dupa un calcul personal ar fi in perioada 11-25 iunie. Nici nu stiu foarte bine cum se fac calculele pentru a afla data cat de cat exacta! Ma ajuti tu?Te rog!
madutza spune:
Paula, pe pagina principala, in stanga jos, exista un test "Cand vine barza?". Mai poti calcula adunand 10 zile la data UM si apoi scazi trei luni, ajungi la DPN.
De exemplu UM la mine a fost 18.08.2003 + 10 = 28.08.2003, - 3 luni = 28 mai, dar 2004. Asa mi-a calculat medicul, iar la testul barza mi-a iesit 25 mai. O folosesc pe cea din urma, ca oricum o sa nasc prin cezariana, deci cu cateva zile inainte.
Succes!
acris spune:
Buna fetelor !!!
Madutza bravo tie ! Ai stat sa faci lista cu toate. Chiar ne trebuia.
Am vazut ca sunt cap de lista. Nu-i nimeni mai mare ca mine, in burtica? Ma gandeam, cand o sa nasc nu o sa mai pot intra pe forum ca acasa nu am net si nu o sa pot sa va impartasesc toate senzatiile si emotiile prin care trecem atunci.....
Dar dupa botez, promit ca o sa vin pe la servici si am sa intru de indata pe forum sa va povestesc...
Hai ca am luat-o razna...parca as naste maine....
Irinusha si toate fetele care sunteti ingrijorate ca nu v-a miscat bebe: STATI LINISTITTE !!! Depinde de fiecare..nu trebuie sa va faceti griji. O sa vina si momentul ala.. O sa vedeti. Eu numai din acel moment am simtit ca sunt insarcinata. Probabil pana sa miste, faptul ca nu am avut greturi sau alte stari de rau, nu m-a facut sa ma simt . Acum insa traiesc din plin toate clipele, credeti-ma !
Ma gandeam ca o fi baietel de este asa jucaus. Pe cuvantul meu ca acest copil traieste toate starile noastre. parca simte cand suntem tristi, atunci reactioneaza intr-un fel, cand suntem fericiti "zburda" mai mult...Nu mai pot de dragul lui. De abia astept sa-l vad
Inchei, cu rugamintea sa fiti linistite !!!
Cris - 18 saptamani
MariaG spune:
Ma bucur ca mai doarme si altcineva ca mine ca incepusem sa ne facem griji. De-acum vom dormi mai cu spirit de raspundere daca asa trebuie.
DPN - 15 mai
Va pe toate.
MariaI
oanna spune:
Madutza, da tu ai ceva cu mine de nu ma treci pe lista aia? Sper ca nu! Hai ca te-am iertat!
madutza spune:
Tare mai sunt ametita!!!
Pai am trecut-o pe Manu cu 2 DPN, inclusiv in locul tau, sorry
1. Acris 25 Aprilie
2. Heron 2 Mai
4. Teodora D 5 Mai
5. Laura 7 Mai
6. Manu 8 Mai
7. Irinusha 10 Mai
8. Albinutza 10 Mai
9. Andra 15 Mai
10. Tantica 15 Mai
11. Maria 15 Mai
12.Piatra Lunii 20 Mai
13.Erika 25 Mai
14.Madutza 25 Mai
15.Anca 25 Mai
16.Dana 30 Mai
17.Christina 31 Mai
18.Clau 2 Iunie
19.Oana 5 Iunie
20.Irinel 9 Iunie
21.Cindy 15 Iunie
22.Getutza 17 Iunie
23.Crenguta 23 Iunie
24.Romana 30 Iunie
25.Butterfly 1 Iulie
Va rog, reveniti cu comentarii
clau07 spune:
Madutza, trebuie sa iti multumim pentru ca ai lucrat ceva la lista si ai pus-o si in ordine cronologica.
Si eu dorm cam 9 ore pe noapte ca ziua nu am timp decat in week-end.
Din pacate eu sunt inca in faza in care imi caut doctor care sa ma supravegheze in sarcina. Ne-avand un ginecolog aici pana acum, acum nu sunt disponibili . Am fost la o clinica unde domnul ginecolog dupa ce am asteptat 1,5 ore (cu rendez-vous) imi spune ca nu am stat mult ca de obicei se asteapta 2 ore. Nu am mai vrut sa merg la el. Si acum caut un alt doctor. Nu ma simt rau si de asta sunt optimista si sper ca bebe este bine.De miscat nu il simt ca e prea mic, dar am citit ca el se misca deja in lichidul amniotic.
Claudia
Irinel spune:
Clau, sa stii ca si eu cand ma duc la medicul meu, desi am programare, stau cate 1.5-2 ore. pe bune. Si i-am si zis receptionistei sa ma programeze mai aproape de sfarsitul programului ca n-are rost sa pierd atata timp (si eu locuiesc la 5 minute de clinica, i-am zis sa ma duc sa trec cardul de la OHIP si sa ma sune cand se apropie randul meu, da s-a exchivat bineinteles :0(( )
Irinusha nu-ti face sange rau, Cris cred ca e o norocoasa, cred ca normal bebe se simte cam pe la 18-20 de saptmani, asa am citit parca, oricum difera de la o mamica la alta.
Acum am luat-o eu cu durerea de gat. Trag si de nas da gatul imi da probleme mari ca ma doare si cand dorm si nu pot dormi bine. Da parca azi dimineata e mai bine, am dormit pe jumate cu nasul sub patura, de tot nu pot, ca nu mai pot respira, si dimineata ceai fierbinte cu miere si lamaie. Si ieri am dat- o cu ceaiuri.
Eu inca am gretuuuuuuuuuuri, abia astept sa scap.
Pupicei
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 12 (DPN 9 iunie)