Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 4

anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 [size=3]Eu revin cu intrebarea (pana o sa mi se raspunda de cineva... ![]() ![]() Aveti idee unde pot gasi bustiere pt. alaptat? Cred ca sunt mai comode decat sutienele, nu? (cine a folosit ...) Multumesc. ![]() ![]() ![]() |
Eu am folosit bustiere normale, sunt mult mai comode decat sutienele, in plus aveam asa de mult lapte incat trebuia si sa dorm cu bustiera si tampoanele de san puse...

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

brindusa76 spune:
merci pt raspuns, anna
deci merg si bustiere normale...
aia ma gandeam si eu, ca as putea dormi cu bustiera, cu sutienul... mai greu, asa...
Bine, acum, dar'ar DD sa am productie si sa suport bine alaptatul.
Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Eu am folosit bustiere normale, sunt mult mai comode decat sutienele, in plus aveam asa de mult lapte incat trebuia si sa dorm cu bustiera si tampoanele de san puse... ![]() ![]() ![]() e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |

ane2 spune:
Uratica tinem pumnii sa mai stea bebelina inca 2 sapt la caldurica.
eu am supt degetu pana la 7 anidegetu nu mi sa deformat si am o dantura super...fimea a luat suzeta din prima ia placut tare mult
eu una sunt lesinata cand vad bebei cu suzeta in gura, asa ca sunt pro suzeta.Am scapat de ea pe la 2 ani.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

msilvy spune:
buna ziua la toate gravidutele si mamicile !
dar repede va mai miscati ! 12 pagini in jumate de zi !!!!!!
va multumesc pentru primirea voastra si pentru sfaturi si impresii !
date mele pentru lista sunt UM 3.03.2011 , DPN 10.12.2011 , data mea de nastere 12.09.1974 . dar la ultima discutie cu gine meu mi-a spus ca o sa nasc in saptamana 26.11 - 03.12 , pe 23.11 hotaram data sigura , pana atunci repaus cat mai mult . primul bebe mult asteptat .
abramburika : e adevarat , ne-am intalnit si la mame si gravidute din italia . o sa nasc aici ( in italia la pisa ) . tu unde nasti ?
mai citesc ce ati scris si revin . pup

ooka spune:
salu
am gasit halat!!!!
Brandusa, ti'a raspuns Aris ca la debenhams si c&a si nu mai stiu unde, bustiere. Iar bustiere de alaptat gasesti la mothercare si pe net (amazon sau ebay).
de pe next am comandat cum spune Aris, 5 euro transport, vin repede repede, i'am intrebat daca pot livra cu ceva mai sigur in afara (in caz de comanda mai mare) si nu livreaza.
Uritica iti tin si eu pumnii sa mai stea bebica inca 2 saptamani, sa fie sanatoasa!
Marina, multam, te anunt eu
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!

aris26 spune:
scuze...am raspuns la capitolul trecut ca nu am stiut ca se facuse altul nou. il copiez acuma aici
citat din mesajul lui brindusa76 Eu revin cu intrebarea (pana o sa-mi raspunda cineva... ![]() ![]() Aveti idee unde pot gasi bustiere pt. alaptat? Cred ca sunt mai comode decat sutienele, nu? (cine a folosit ...) Multumesc. ![]() ![]() ![]() |
mama de

aris26 spune:
daaaa! pe astea le aprobo sa aveti niste poze grozave
eu am zis de bustire pt alaptat, dar nu sunt ceva in mod special, doar niste bustiere de lycra normale, mai decoltate pe care le tragi in jos. acum depinde probabil si de forma sanilor, de cat sunt de mari si grei..eu una nu ma nevoie de cine stie ce sustinere si m-am descurcat cu bustiere ca sutienele de alaptat se comporta nashpa, mereu se misca partea de deasupra fatza de ce ade desubt si in plus de asta se vad din orice bluza pt ca nu sunt deloc decoltate cat ar trebui.
bustiere gasesti la multe magazine care au si raion de lenjerie, gen: debenhams, c&a ca si la decathlon unde gasesti unele cu o sustinere ceva mai buna, gandite pt sport
citat din mesajul lui brindusa76 apropo de NEXT (merci de pont)si de cumparat chestii inutile... in loc de asternuturi sau alte carpe - eu i-as lua asa ceva craciunitei mele ![]() http://www.nextdirect.com/ro/en/shopping/girls/newborn-girls/29/ Please....... cine spunea de bustiere de alaptat? - de unde ati luat?... Mi se pare ca ar fi mai comode decat sutienele de alaptat. Merci ![]() ![]() |
mama de

aris26 spune:
unde? e grena?
ah si vezi ca tu nu mai ai voie sa lipsesti o zi intreaga de la raport de acum incolo, da?
citat din mesajul lui ooka salu am gasit halat ![]() mami de ![]() ![]() Doamne ai grija de noi! ![]() |
mama de

ooka spune:
Nu'i grena, e un fel de albastru electric stins (adica nu te dor ochii uitindu-te la el) dar e cum imi doream, adica nu e halat clasic, e ca o camasuta de noapte care se prinde cu capse in fata. L'am luat de la TCM si a fost doar 34 ron. Mi'am mai luat si o camesa de noapte care merge f bine la burtici, sper sa arate bine si dupaia, asta a fost 31 ron. Ah, si's de bumbac.
mami de Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi!

aris26 spune:
suna f bine. si eu ma gandeam sa caut altul, ca ala pe care il a de data trecuta e din polar subtire dar tot tine cam cald, si al cum stiu eu spitalul iarna o sa ma coc in suc propriu. ia sa vedem cand vad un l;oc de parcare langa un tcm
mama de mic +
s32+