Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai eu am un sotz nebun cu cafeaua si mereu il apuca cheful de cafea proaspata seara la ore tarzii. asa ca daca tot face cafea la ora 10 seara, fac mai multa ca sa am si eu dimineata cand ma trezesc.
asa ca daca vrea cineva cafea proaspata de la mine trebuie sa o serveasca ori la 10 noaptea ori la tura doua dimineata dupa 10

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

hello,
azi iau si eu din cafeaua reincalzita de aris. da mai aris tu ca sa reincalzesti cafeaua trebuie sa o faci mai intai, de ce nu dai si tu o ceasca proaspata?

hai sa avem o zi cat se poate de buna!

34+ Luca Eduard

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Luca! Azi il sarbatoresc si eu pe piciulicul meu

Cristi, greu cu numele asta, asa mi-a fost si mie greu sa gasesc numele la primul, mai ales ca noi nu stiam sexul si trebuia sa ne gandim la variante si pt fata si pt baiat!!! Lasa, ca vine ea si inspiratia Pe mine nu m-a intrebat al meu de cum a ajuns in burtica bebe, el nu a avut decat curiozitatea sa vada daca toata lumea are bebe in burta sau cine are...cand s-a lamurit ca doar mami are nu a mai pus intrebari...in schimb sta bine la imaginatie, ne povesteste in continuare cum e compartimentata burta mea, unde e bucataria si dormitorul, ce face bebe pe acolo

Ceai pt stimularea lactatiei am baut si eu in primele saptamani dupa nastere, din chimen si anason, cica ar fi bun si pt colicii bebelusului, dar la noi nu s-a simtit vreun efect la el.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Apropos de carat copilul cel mare in brate, si eu il car pe al meu in brate zilnic, chiar urc si scarile cu el in brate...ce sa facem, asa sunt mamicile
Miere, bine ca e totul ok v-am vazut in poze, sunteti frumosi ca intotdeauna

Mergi la inceput

Bea, stiu cum te simti, am innebunit si eu din cauza mancarimilor in sarcina trecuta, sper sa nu se repete. Poate e bun tratamentul recomandat si o sa-ti fie mai bine

Mie mi-a fost rau azi noapte, pe la 2-3 noaptea am fost la baie si am dat la boboci tot ce mancasem seara, nu-mi venea sa cred ca nu se digerase nimic, si nu mancasem decat niste cartofi fierti cu paine si un cub de ciocolata

Paula, am facut ciocolata, delicioasa a iesit

Mergi la inceput

Ralu - si eu am momente cand mi-ash dori sa iasa scorpion(ca deh, asa modeste cum suntem noi, normal ca o consideram una dintre cele mai bune zodii)dara sta ar insemna sa nasc la 37 si 5 zile maxim si parca e prea devreme.

eu cred ca sunt singura care nu vreau sa nascdeocamdata ma simt chiar bine, mult mai bine decat stiu ca o sa ma simt dupa

a intrebat cineva capitolul trecut despre cat de mari sa isi faca tampoanele si am uitat cine. asa ca raspund in general. eu zic sa va faceti vreo 3-4 bucati ceva mai mari, cam cat un tampon de noapte, iar restul sa fie normale(cat un tampon cu 3 picaturi) pt ca oricum o sa-l schimbati des ca nu o sa aveti incredere in ele ca nu dau pe langa, asa ca nu are rost sa stati cu pampersul la fund.
eu data trecuta din exces de zel le-am facut prea mari, de abia cand am ajuns acasa mi-am confectionat unele normale, dar la vreo 10 zile maxim de la nastere am trecut pe tampoane din comert

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bea, ce nasol... imi pare rau, sper sa treaca repede mancarimile alea!
anna, sa-ti traiasca baiatul! LA MULTI ANI, LUCA, SANATATE SI BUCURII TUTUROR CE POARTA ACEST NUME!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

multumim la multi ani si pt piticul tau. sa fie sanatos

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Neata,

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Luca! Azi il sarbatoresc si eu pe piciulicul meu

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

neata fetele si de la noi, acum am papat si ne pregatim s amergem sa ne facem analiza pt streptococ, dar asa e de frig afara de nu imi vine sa ies
Aris eu am intrebat de tampoanele de vata, ms de raspuns, chiar nu avem nici o idee cum sa le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
ma servesc cu o cafeluta de la voi

anna piticului sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el

lia semneaza condica ca sa stam si noi lnistite

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

NEATZA si de la noi!

LUNY,saru' mana de raspuns,asa o sa fac.Si baga si tu la oala o ciorba de burta ca nu vei regreta,mai ales ca vad ca esti amatoare ca si mine.

Eu am eliberat un sertar,sa-i pun bebelinei medicamente si alte chestii cosmetice si tare am mai obosit,greu rau cu aplecatul,nu mai pot.

Tre sa merg si eu sa-mi iau analizele si nu am nici un chef,ca e tare frig afara cum bine ziceti si voi.

Sambata ma duc la eco(sper sa fie ultima)sa vad cat a mai crescut scumpa mea mica si "tumoasa" si sa stabilesc ultimele detalii legate de nastere.

35+ cu Sara Elena

Mergi la inceput