Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

DIENUTZA--in sfarsit mai dai cate un semn;chiar ma tot gandeam la tine ce faci cum esti?ma bucur sa stiu ca esti bine si ca o sa vii aici de sarbatori ai sa vezi ca o sa fie totul bine si mai ales ca o sa petreceti sarbatorile impreuna cu bebelusa..si cu cea mai mare placere daca vrei sa tinem legatura si schimb de nr.de tel e ca si facutapupiki

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
silvia, pare sa fie travaliu Deci vine bb!!!!!Tu monitorizeaza contractiile, daca sunt la 5-10 min mergi la spital.

Nastere usoara!!!
dienutza, sper sa ai parte de sarbatori faine Ramai aici dupa sau e doar vacanta?

Noi azi am fost la piscina, apoi acasa, a venit si tati si L e super agitat.
Duminica placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ne-ar cam trebui capitol nou Se pricepe cineva?

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

SILVIA nastere usoara!...nu ma pricep la contractii si alte alea ca abea ce am ramas si eu prima data insarcinata si mai am vre-o 6 luni si 3 saptamani pana vine bebe pe lume...dar oricum iti doresc bebe sanatos si frumos..si tu sa te recuperezi cat mai repede!

COSTYHUNNY ce sa spun in legatura cu sarbatorile in Italia...nu sunt foarte entuziasmata..dar sper ca alaturi de sotul meu sa ies din starea aceasta groaznica de depresie...si sa ma acomodez repede...de multe ori ma gandesc ca poate nu o sa reusesc sa duc sarcina pana la capat, pentru ca plang foarte mult si sunt foarte distanta...dar stiu eu ca sunt destul de puternica si ca o sa reusesc pentru ca imi doresc foarte mult ca acest copil sa se nasca sanatos si sa-mi schimbe viata in bine..pentru ca in rau nu are cum sa mi-o schimbe...of..te zapacesc cu problemele mele...cert este ca abea astept sa ma duc la medic si sa ma anunte ca totul e foarte bine asa cum mi-a spus si data trecuta..apropo maine fac 10 saptamani..deci mai am de asteptat 2 saptamani pana sa ma duc la medic...dupa sunt sigura ca o sa-mi mai revin :D...te pupacesc mult mult si aveti grija de voi

KEMSY si eu imi doresc sa am niste sarbatori frumoase, pentru ca mereu de sarbatori suntem mai entuziasmate, mai sensibile....si da dupa sarbatori o sa raman acolo in italia......dar o sa fie bine, ce are sa fie asa de urat?

Va urez numai bine tuturor mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nastere usoara Dienuta...asteptam vesti si pozici.

Petro baga capitol nou ...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap. 109

Mergi la inceput