Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Mamici,eu trebuie sa nasc pe 28 luna asta si acum suntem in 26 si nu sa intamplat nimic.La ultima vizita doctorita mia zis k daca nu nasc pe data de 28 sa ma duc la spital.Acum intrebarea mea este:daca mia zis sa ma duc la spital imi vor da ei ceva ca sa imi provoace travaliul?sau doar ma vor examina si atat?

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neata!!
SILVIA--Daca doct.ti-a zis sa te duci la spital du-te;acolo te vor monitoriza si vor vedea in ce stadiu esti si o sa hotarasca atunci...si oricum nu te panica ca pana pe 28 mai este si se pot intampla multeeeeeee....pupiki

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Multumesc frumos!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urari!

Alexia l-a primit foarte bine pe bebe, nici nu ma asteptam altfel, la cat de atrasa este de copii mici. A fost mai greu cat a stat in spital, pentru ca vroia sa vina si ea sa il vada, dar nu avea voie.
Eu in principiu sunt bine,am laptic, pe care trebuie sa il trag eu afara, deoarece bebe inca nu suge de la mine. Sper sa il fac sa manance cat mai repede de la mine , deoarece noaptea intre muls, incalzit lapte , schimbat de pampers, sterilizat de biberoane, nu reusesc sa dorm decat vreo 2-3 ore adunate.

Mergi la inceput

Sa iti traiasca pruncii!multa sanatate!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

Buna fetelor!
Se pare ca iar am intarziat la scris pe forum!...cei drept de data aceasta nu mai am nici o scuza...

SILVIA bine ai venit pe forum si nastere usoara..se pare ca mai ai 2 zile...

ADINA se pare ca nu am prins nasterea ta..dar oricum sa stii ca ma bucur foarte mult ca bebe este in regula si va doresc toata sanatatea din lume (dar sa mai lasi si la altii )

COSTYHUNNY ms ca te gandesti la mine..esti o dulce ca intotdeauna...sincer nu m-am simtit prea in apele mele zilele acestea care au trecut...au inceput niste dureri groznice de stomac..cred ca e de la fostul ulcer si bineinteles si de la emotiile si gandurile mele care nu sunt tocmai pozitive...dar incet incet o sa ma recuperez..deja incep exercitii de autosugestie...stiu ca a mai functionat dar trebuie sa am rabdare ....La tine cum mai merge?cu scoala de soferi cum te descurci?..sper ca fff bine ..oricum eu iti tin pumnii si mult curaj ca daca altii pot sa conduca o masina poti si tu ...pe 21 Decembrie o sa fiu si eu in Italia..am mai facut niste schimbari de planuri..sper ca sarbatorile cu socrii si cumnatii sa decurga bine..dupa v-oi mai vedea eu...oricum sa stii ca-mi doresc sa tin legatura cu tine...o sa te contactez pe privat poate de sarbatori sau dupa sarbatori sa vad cum decurg lucrurile si sa facem schimb de nr de tel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

MSILVY sper ca ai avut o sarcina usoara..dar cred ca pentru a astepta un raspuns de la tine trebuie sa mai avem rabdare. Multa sanatate va doresc

GEORGEGIULY sper sa-ti treaca raceala repede si sa ai incredere in tine la condus. Eu inca sunt de parere ca in Italia e mult mai usor si lejer de condus..exceptie facand stradutele foarte inguste..asa ca spor la condus…Cat despre cadouri nu ma prea pricep..dar tot stand cu nepotumiu care are 3 ani imi mai vin idei legate de acest subiect. Lui ii place foarte tare sa stea la pc..dar fiind copil a primit anul trecut cadou un leptop pentru copii unde avea pe el fel de fel de “prostioare”, gen: poezioare, cantecele, jocuri cu identificarea animalelor in functie de sunete..e foarte interesant pentru un copil…

KEMSI si GEANI la multi ani cu intarziere..sa fi-ti sanatoase si iubite!

Mergi la inceput

Mamici,ma doare spatele rau de tot si sub burta,bebe e foarte agitat si misca tare si ma doare rau,si ma doare si zona intima!Imi puteti spune din ce cauza?numai rezist

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Silvia bine ai venit printre noi !!!

Durerile pot fi inceput de travaliu,mai ales ca esti la termen.incerca sa cronometrezi timpul dintre o durere si alta,daca sunt dese(5 minute-10) du-te la pronto soccorso.Dop nu pierzi????
iti doresc nastere usoara(daca s-a hotarat bebe sa vina)!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Silvia--draga de tine!!incep sa am eu emotii!!tu pune mana pe ceas si incearca sa vezi daca sunt contractii si cat de dese sunt...asa incepe travaliul(cel putin le mine)dureri "usoare"de spate,sub burta si bebe miscator...
daca vezi ca dor rau rau du-te frumos la spital unde tre sa nasti si acolo iti vor spune ce e de facut daca nasti sau nu!!!
apropo:ai pierdut dopul gelatinos??(cu toate ca nu e obligatoriu si il poti pierde si inainte sa nasti cu putin timp))
oricum eu iti doresc nastere usoara(ca eu simt ca o sa nasti)bebe sanatos si tie refacere cat mai usoara si repede..pupiki si ai grija de voi sa dea D-zeu sa treceti cu bine si sa vezi dupaia bucurie si implinire mai mare nu o sa ai..pupiki si sa ne tii la curent
iti tin pumnii
p.s:stii ca ti-am zis azi ca pana pe 28 mai e si se pot intampla multe??pupiki

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput