Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor
Ramo sa stii ca si mie mi-a crescut burtica. Si asta pt ca sunt fff slaba si se vede imediat modificarea uterului, cresterea ligamentelor, tot. La mine se observa, am 80 de cm in talie, sapt trecuta aveam 78. Si am luat 1 kg in greutate. Nu e neaparat sarcina asa evidenta, nu zic asta, dar e si un pic de balonare si cresterea uterului si faptul ca mananc regulat acum. Toate au dus la o burtica frumusica la mine. Eu, care eram blana blana. N-aveam nici pic de burta
Deci, depinde de conformatie si de sarcina, cred eu.

Elly 11+ si Babyboom

De acord cu tine! La fel ca si tine, burtica mea a inceput sa se observe foaaaarte foarte repede la prima sarcina..adica ma rog, am inceput eu sa o observ, asa de observat pe bune ..cred ca prin luna a saptea doar!!! Si eu am plecat de la un abdomen scobit inauntru :)), 60 de cm in talie, si am observat foarte repede mica umflatura care pentru ceilalti era invizibila. Imi aduc si acum aminte ca mai mergeam cateodata cu autobuzul si eram atat de frustrata ca nimeni nu-mi ceda locul, dar apoi discutand cu mai multi colegi de munca, prieteni, etc, mi-am dat seama ca pentru "publicul spectator" nu se observa mica mea minune...si eu care eram atat de mandra si mergeam cu burta inainte hihi!!! Ba chiar unul dintre colegi imi zicea ca el nu mai ofera locul in autobuz decat daca tipa are o burta super-imensa, asa de luna a noua,gata sa nasca, pentru ca a patit-o rau o data - a oferit locul unei doamne cu burta de...bere, sa zicem si apoi a intrebat-o ce va avea - fetita sau baiat! Va las pe voi sa va imaginati reactia doamnei si rusinea lui!
Din acelasi motiv (abdomenul plat), am si simtit miscarile printesei muuuult mai repede decat alte gravidute - la 15 saptamani si am stiut din prima clipa ca e asta, fara a avea experienta altor sarcini.
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi exceptionala, asa ca voi!

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput

Ellyshor, ma pui si pe mine-n listuta te rog?..ca parca mi-ar tihni sa-mi vad si eu burtica acolo, langa celelalte! UM este 10 iulie dar eu zic s-o lasi necunoscuta ca altfel derutam lumea, pentru DPN pune te rog 12.06.2012 si apoi mai actualizam dupa vizita la dr.(peste doua saptamani).

Merci mult, pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

buna ziua!
Mamici active nu gluma:) Va urmaresc inca de la primul capitol si m-am hotarat si eu sa intru in casutza voastra.Intr-adevar aceasta odisee se poate numi odiseea minunilor!!
Sa va povestesc un pic povestioara mea!Sun casatorita de aproape 2 ani jumate am vrut sa facem un bebe la inceput apoi ne-am culcat pe o ureche cand am vazut ca nu se prinde nimic de noi dar nici la medic nu am fost :).
la jumatea lunii iulie mi-am pierdut cea mai draga fiinta de pe pamant pe mama mea.Nepregatita pentru ca sunt soar un copil si intotdeauna am sa fiu asa chiar daca altii la varsta mea au 4-5 copii si alte probleme..oricum am fost nepregatita.In ultima luna de viata a mamei mele i-am spus ca vreau sa am un baietel pe care sa il cheme tudor..Luna a trecut mama s-a stins si la 2 saptamani dupa nefericitul eveniment am fost la mitropolie si m-am rugat mamei sa imi dea si mie un tudor care sa imi mai aline suferinta si ce sa vezi in luna septembrie am aflat ca sunt insarcinata :) fericire mare in sufletul meu ma gandeam la multe...in orice caz este o minune.
astfel spus sunt o viitoare mamica de un bebe sper cu cuc:))Um 3.08.2011 DPN 11.05.2011.
La eco am fost la 8 sapt si 3 zile totul era ok analizele sunt ok care le-am facut pana acum! TORCH ,hepatitele un sumar de urina si sapt viitoare pe 28 suntem programati la morfofetala.Sper sa am puterea sa nu mai fiu asa plangacioasa cu gandul la cine o sa ma ajute cine o sa fie alaturi de mine si sper din tot sufletul ca toate mamicile de minuni sa aiba o sarcina fara probleme.Acum ca mi-am facut curaj sa scriu ne mai auzim >prima oara e greu ca apoi....
Am uitat sa precizez ca nu am avut nici macar o zi greturi as manca si in somn daca as putea..:)) Burta in viziunea mea e mare ptr altii nici nu se cunoaste:)
va pup si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Bine v-am regasit fetelor! Ma bucur din suflet ca ni s-au alaturat burtici proaspete. Urez bun venit, sarcini usoare, sanatoase si la termen urmatoarelor Miha, addya, Andreea, Anitta, Elena, Joana, Mmamita, lysbeth si titi si sper sa nu fi uitat pe cineva.

Din pacate nu am mai putut sa particip activ la discutii de cateva zile... am avut o problema cu socrul meu in weekend si acum este la spital cu calcaneul spart, foarte urat...

Eu sunt bine , vineri am fost la eco transvaginala si a aparut si vezicula vitelina a lui bebe, dar tot fara bebe la poza :(, dar m-am linistit enorm de tare, pentru ca este clar ca a evoluat... deci este viu si creste
Vineri merg la medicul de la Giulesti la eco transvaginala.

In afara de stari de somn acut... nu am identificat un alt simptom, exceptie aseara cand am incercat sa fac o fripturica la gratar si nu am reusit decat sa o pun pe gratar, ca de intors a rezolvat sotul.

Am citit absolut tot, deci sunt in tema.
Ma bucur ca toata lumea este bine, exceptie burticile cu raceala...din pacate nu avem voie sa luam nici un medicament, asa ca trebuie sa ne pazim cat mai bine. Eu beau ceai de echinaceea si incerc sa nu ma imbrac nici prea gros, dar nici sa-mi fie frig.

Intrebare: am vazut ca cineva a spus ca i s-ar vedea burtica, nu am reusit sa-i vad datele, dar eu la 6 sapt si 5 zile... e normal sa se vada? Nu eram plata inainte de sarcina, dar parca prea m-am umflat dintr-o data la burtica. Ce-o fi? :P

Va pupacesc pe toate, mi-a drag de voi si ma mandresc ca am prietene virtuale de mare calitate!

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Draga Deea, sper sa se faca bine socrul tau :)
Burticilor vreau sa va intreb daca voi aveti probleme cu saliva in exces. Eu nu am varsat pana acum, dar va spun ca imi este greata si am foarte multa saliva.

Nu voi mai lua nici ocsilo ca vad ca toate spuneti ca nu se ia nimic, ma chinui asa, nu conteaz:) bebe sa fie bine.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

FETELOR CE MA FAC?????

DR. LA CARE MERGEAM PANA SA FIU INSARCINATA NU RASPUNDE LA TELEFON,AM INCERCAT SA IMI FAC PROGRAMARE LA O ALTA DR.DAR NU SE POATE PANA PE 28.10.CREDETI K E TARZIU AVAND IN VEDERE K ACUM AM 5 SAPT SI 4 ZILE IAR ATUNCI O SA AM APROX 7 SAPTAMANI,SI PANA ACUM NU M-A VAZUT NICI UN MEDIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Ellyshor, ma pui si pe mine-n listuta te rog?..ca parca mi-ar tihni sa-mi vad si eu burtica acolo, langa celelalte! UM este 10 iulie dar eu zic s-o lasi necunoscuta ca altfel derutam lumea, pentru DPN pune te rog 12.06.2012 si apoi mai actualizam dupa vizita la dr.(peste doua saptamani).

Merci mult, pupicei

Gata iubita, s-a rezolvat!
Pupam dulce

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna fetelor si bun venit noilor burtici..intru pe fuga si as vrea sa-i raspund addyei. eu cred ca trebuie sa te linistesti si sa astepti pana pe 28 ca atunci sigur se va vedea mai bine decat acum daca tot nu reusesti sa te programezi mai repede..te pup

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui addya_21

FETELOR CE MA FAC?????

DR. LA CARE MERGEAM PANA SA FIU INSARCINATA NU RASPUNDE LA TELEFON,AM INCERCAT SA IMI FAC PROGRAMARE LA O ALTA DR.DAR NU SE POATE PANA PE 28.10.CREDETI K E TARZIU AVAND IN VEDERE K ACUM AM 5 SAPT SI 4 ZILE IAR ATUNCI O SA AM APROX 7 SAPTAMANI,SI PANA ACUM NU M-A VAZUT NICI UN MEDIC?

Hey, nu e tarziu deloc! Linisteste-te!
La mine puiul s-a vazut abia la 6 sapt si 5 zile. Atunci am vazut si inimioara.
La 6 sapt si 1 zi, s-a vazut doar sacul si vezicula vitelina.

Deci cand te duci tu la 7-8 sapt se va vedea perfect!

Deea ne bucuram ca ai revenit. Imi pare rau pt socrul tau. Sanatate multa!

Si eu salivez mult, mai ales dupa ce mananc si cand am arsuri sau greturi.

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Gata iubita, s-a rezolvat!
Pupam dulce

Elly 11+ si Babyboom

[/quote]

Multumim , ne simtim onorate/onorati :). BTW, voi aveti ceva presimtiri in legatura cu sexul copilului? Pupicei!

Mergi la inceput