Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Ramonika si eu sunt constienta ca e prea devreme pentru a se vedea burtica... dar chiar daca pentru altii schimbarile burticii mele nu sunt vizibile, eu imi dau seama ca burtica mea nu mai e ca inainte... si in plus au inceput sa ma stranga pantalonii in talie chiar daca inca nu am luat kilograme in plus pentru ca nu am pofta de mancare...
sau poate e si autosugestie, ca eu una abia astept sa se vada burtica

joana si eu merg la regina maria... inca nu stiu daca voi naste acolo sau la Pantelimon pt ca dr mea e in ambele locuri... tu la cine mergi? eu merg la elvira bratila...
cat despre oscillo, si eu stiu ca e ok in sarcina... si eu am luat...

aever eu nu as merge la bazin... stiu ca nu sunt indicate baile in general in sarcina si in plus suntem foarte sensibile si putem lua foarte usor o infectie... insa e o parere proprie, eu am obtinut sarcina asta foarte greu, la cea de-a 4-a fertilizare in vitro... deci e clar ca sunt mai "tematoare"... daca vrei sa mergi cel mai bine e sa intrebi medicul ca sa fii sigura...

deea imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut cu socrul... insa ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta lui bebe...

addya stai linistita ca nu e tarziu... oricum multi medici te trimit la analize dupa 7 saptamani... si de vazut pe bebe abia atunci il poti vedea bine, cu tot cu inimioara lui

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita
BTW, voi aveti ceva presimtiri in legatura cu sexul copilului? Pupicei!

Eu, imediat dupa ce am facut fertilizarea, am simtit/dorit/stiut/etc ca de data asta a functionat si ca e baiat...

pe urma, dupa test m-am mai sucit si parca acum simt ca-i fata!!!

deci talmes-balmes cu ce simt eu!

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

onutza bine ai venit imi pare bine ca ti-ai facut curaj sa ne scrii.
imi pare nespus de rau pt. mama ta, stiu ce inseamna sa pierzi un parinte, eu l-am pierdut pe tata cand aveam 20 de ani.
sarcina usoara in continuare

deea imi pare rau pt. problemele cu socrul, insa ma bucur ca samburelul e bine. vezi ca-ti faceai griji degeaba?

mami vreau eu presimt ca-i fetita desi parca mi-as dori si un baietel, avand in vedere ca am o fetita deja.
cat despre burta, eu nu-s amatoare de burti de felul meu (bine, in afara de cele cu oki ) deci nu ma supar daca imi apare burta asa, dupa 4 luni...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

onutza bine ai venit! impresinanta povestea ta... dap, clar si tu ai o minune in burtica... o minune pe care mama ta te va ajuta, de acolo de sus, sa o cresti mare...
Iti urez sarcina usoara!

Ramonika nici eu nu-s amatoare de burti si colacei de grasime... insa atata timp m-am uitat cu jind la burticile gravidutelor si de atat de mult timp imi doresc sa fiu si eu in pielea lor incat acum abia astept sa se vada si burtica mea! sa o vada toata lumea!!!!

Laura

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Addya, nu cred ca ar fi vreo problema sa ai prima vizita la medic la 7 saptamani, daca nu gasesti un medic pana atunci, e bine si asa. Eu voi merge joi, adica 6 saptamani si o zi si as mai fi amanat, ca sa se vada mai bine, insa m-a chemat dr sa vada daca e pozitionat bine.
Mmamita, eu n-am avut premonitii in legatura cu sexul copilului. Dealtfel, ma feresc sa-mi dau cu presupusul, pentru ca gresesc de fiecare data.Si in sarcina anterioara vorbeam cu bebelusul, alintandu-l ca si cand ar fi fetita, delicata, gingasa, pe la 7 luni am facut o ecografie (in sarcina doar 2 eco am facut) si dr mi-a spus ca s-ar parea ca e fetita, asa ca momentul nasterii a fost unul spectaculos, din burta iesind un ditamai bebeloiul.
Aever, stiu ca baile fierbinti sunt interzise in sarcina. Probabil daca vei alege un bazin cu temperatura sub 37 de grade (sunt alea de 35), vei putea sa te balacesti. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi un medic acolo, cu siguranta ca au avut de a face cu multe gravide.
Deea, sanatate socrului! Of, ce nasol! Mama a avut in iarna genunchiul crapat in cateva bucati, a fost o perioada grea pentru ea.
Elena_gd, ma bucur mult ca a iesit totul bine la medic! Ce usurare cred ca se simte dupa o asa vizita la medic!
Ramonika, sa stii ca si la mine se vede ceva burta mai mare, inainte eram si eu foarte slaba. Posibil suprapusa cu balonare, cum spui si tu, insa nu e doar asta. La sarcina anterioara din luna a treia a trebuit sa-mi schimb pantalonii, iar in luna a patra deja mi se schimbase centrul de greutate.
Sanatate gravidutelor racite. Eu sunt bine, doar ca am tusit azi si m-a luat o crunta durere de burta, ca un pumnal. Sa fiu mai atenta, zic, cu tusea, sa-mi gasesc pozitii care sa nu solicite abdomenul.
Ella, ce cosmaruri!!! Eu visez ca vin sefii sa ma controleze.La fel de insomniaca sunt si eu. Dar ca sa mi se faca somn, deschid veioza si ma apuc de citit. Normal ca la un moment dat mi se amesteca randurile in cap si mai trag o tura de somn. Daca ma trezesc cumva pe la 5.30, nici nu ma mai chinui sa adorm, ma pregatesc pentru o noua zi, la 7.40 trebuie sa ies din casa, sa duc copilul la scoala si apoi la munca. Munca de care nu prea imi arde, de atata greata si ameteala si somn.
Ancutzica, azitromicina este un antibiotic foarte puternic. eu m-as feri de el chiar si fara a fi insarcinata, daramite acum. Vorba Ellei, cred ca ar fi util sa mai consulti un medic sau chiar un homeopat, homeopatele sunt foarte eficiente.
Onutza, Doamne-ajuta sa fie totul in regula, sa il ai pe Tudor in viata ta si sa iti consoleze durerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Fetelor... se pare ca nu mi-am facut griji degeaba :(
Toata ziua m-a durut burta, dar jos, senzatie de ciclu, dar mai puternica decat de obicei. Ieri am observat o secretie pe chilot, dar pentru ca, chilotul era mov... am zis ca mi se pare. Azi am luat unii albi si da... este o secretie maronie.
Ar trebui sa ma sperie? Nu stiu ce sa fac. Sa ma duc maine dimineata la medicul meu sau sa astept pana joi cand am programarea? Ma sperie ingrozitor. Am rh negativ, un avort si unul spontan... si mi-e teama sa nu-l pierd pe bebe

Sper sa mai fie cineva online sa-mi dea o parere.

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 6+

Mergi la inceput

Deea, neaparat la medic maine dimineata. Daca ai utrogestan, pune-ti doua acum si stai numai in pat, te rog! Mi-e groaza de pierderile de sarcina, mi se face inima bucatele.
Sper sa fie totul bine cu tine, ai grija. Nu ridica nimic, stai in pat.

Mergi la inceput

Acum, sa stii ca si eu la sarcina pe care am avut-o cu baietelul nostru, am avut scurgeri maronii, ca si tine, Dr nu m-a impacientat, nu mi-a dat concediu, iar sarcina am dus-o totusi cu bine pana la capat. Deci poate fi si bine. Te-ai si agitat cu socrul tau, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Nu iau decat acid folic Anitta. Sunt maxim de panicata. Am venit de la serv si mi-am luat calculatorul in pat sa va scriu.
Maine dimineata la 7 sunt la spital, doar ca ma doare si acum in partea dreapta jos.
Imi vine sa ma duc acum la spital, dar dr meu nu e si nici nu am nr lui de tel.
Astept pana dimineata si ma rog la Dumnezeu sa nu fie un avort spontan.

Multumesc de sfat.

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 6+

Mergi la inceput

Cred ca e devreme sa mergi la ora 7. Medicii vin la ora 8, apoi au raportul de garda. Sanatate! Ai grija sa nu faci baie fierbinte.
Totusi, n-ai pe cine trimite sa-ti cumpere niste utrogestan? Si cred ca si No-Spa ti-ar fi bun. La varsta asta a sarcinii nu se simt contractiile uterului, chiar daca ele sunt. Eu mi-am cuparat no-spa inca de la inceput, sa fie in caz de nevoie.

Mergi la inceput