Eu ce sa spun, eu stau rau cu greturile si migrenele.
Azi trebuie sa imi fac programare la doctor pe saptamana viitoare, cred ca pentru morfofetala. Abia astept sa imi vad comoara. Poate o sa imi spuna si ca este fetita, avem un baietel si pentru noi ar fi ideal si o fetita. La baietel la 12 saptamani ne-a spus ca o sa avem un baietel.Orice ar fi important este sa fie sanatoasa sau sanatos.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+
Buna dimineata si de la noi!
Anca incearca pe cat posibil sa mananci, atat cat poti, dar sa mananci. Am trecut si eu printr-o perioada din asta, dar bagam fortat. Imi placeau mai mult fructele, si profitam de asta. Incearca sa gasesti un aliment pe care il tolerezi si bazeaza-te pe asta pana mai trec greurile. Pupicei la samburel si tie!
Referitor la mancare eu de 3 zile as manca numai cartofi prajiti. Sunt disperata dupa ei. Aseara l-am sunat pe sot cand vine acasa sa-mi ia o portie mare de la MC, nu va spun cat am salivat pan mi i-a adus.
Virginia vitamina C iau de 1 luna deja, Cetebe(cu eliberare prelungita), nu cred ca am deficit. Deci e pe fond hormonal, sigur.
Ca analize de coagulare mi-am facut uzualele: hemoleucograma, APTT, Timpul Quick si INR-ul. Au iesit toate bune.
Ramona asa mi s-a spus si mie, ca din cauza volumului de sange mare in sarcina e posibil sa-ti sangereze gingiile, sa-ti curga sange din nas. Se pare ca eu fac parte din categoria asta.
Bafta la morfo, saptamana viitoare. Sa fie o "tetitza"!
Elly 11+ si Babyboom
Ma apuc de capitol nou!
Editez : e gata casuta noua!!!!!
Continuam odiseea minunilor : Aici
Elly 11+ si Babyboom