Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Aever in general se mai intampla asa din cazua ca uterul creste...sincer am avut si aceasta frica de a nu se opri din evolutie si cand m-am dus la dr am intrebat care sunt cauzele si daca nu exista vreun tratament.In general daca treci de sapt a 8 dr a spus ca sansele de a se opri din evolutie sunt mai mici.Nu exista nici un tratament si cauzele nu sunt din vina noastra! Din pacate nu putem face nimic in aceasta privinta ..Doctorita mi-a spus ca numai dumnezeu stie daca se va opri sau nu.
Am stat cu frica asta ca sefa finei mele a pierdut o sarcina in 8 luni si vreo 2 sapt.Pur si simplu a murit copilul in burtik..bine cauzele sunt multeeeee la o sarcina asa avansata dar noi o sa fim puternice si nu o sa ni se intample noua una ca asta
Deea o sa ne dea o veste buna sapt viitoare cand ne va spune ca nu s-a oprit din evolutie.Doamne ajuta.
Am facut 10 mesaje:)) de acum am liber la distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ramonika care e reteta pt placinta americana ?

Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

am uitat sa precizez: conform ultimei ecografii acum am DPN 1 mai 2012

eu mor de pofta dupa salata boeuf si m-am apucat de baut bors:
borsul te scapa de anemie, bronsita, astm, sinuzita, tuberculoza, indigestie, oboseala cronica (printre altele). Are cam toate vitaminele complexului B (inclusiv valorosul B12, atat de cautat in alimentatia crudivora), calciu, magneziu, zinc, seleniu, plus acizi organici si enzime vii, capatate in prefacerea fermentatiei.

apropos, voi cunoasteti alternative la luatul "vitaminelor" Elevit sau Materna ?
mie mi-a recomandat doctorita ginecolog din sapt 12, dar nu sunt pro vitamine sintetice/artificiale bagate in niste prafuri chimice

Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor ma doare capul...se pare ca am prima migrena din sarcina...am mancat ciuperci cu maioneza si usturoi. Ce sa iau, paracetamol e ok? Pentru ca daca nu iau nimic stiu ca o sa ma doara rau tare si o sa incep sa vars:(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, si eu as mai face o ecografie in locul tau, poate e prea micuta sarcina. Semne de sarcina tu ai? A, si stii ce mai poti face? Sa iti iei maine si poimaine betaHCG-ul. Daca valoarea de poimaine e mai mare decat cea de maine, atunci bebele creste. Of, chiar sper sa nu se fi oprit din crescut. Te rog, tine-ne la curent!
Eu ma pregatesc, la ora 19 am prima intalnire cu dr. Ceva emotii am, va dati seama, ultimele intalniri n-au fost prea placute, era cu oprire de sarcina si chiuretaj... O sa va scriu cand ma intorc.
Virginia e din Roman, ca intreba cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Elena, mie mi-a zis o prietena care e mamica acum, ca pt dureri de cap ar fi buna cafea cu lamaie.
Nu stiu ce gust o avea, dar ai putea sa incerci. Am inteles ca ar da rezultate. Dar eu n-am incercat, ce-i drept.

Daca insa iei paracetamol, sa iei simplu, deci NU sinus.

Pupicei!

Anitta bafta multa multa la dr! Doamne ajuta!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Onutza multumesc mult de tot pentru incurajari! Nici nu stii ce balsam a fost ce mi-ai zis tu! Te pup pe sufletel!

Anitta mult succes la control. Eu cred ca o sa fie bine si o sa vii cu vesti bune.

Fetelor, vad ca s-a cam terminat cu veselia, incepem cu plangaciala. Eu am "dat la rate" adineaori, si-mi pare rau de merele alea ca sunt cred cea mai sanatoasa mancare pe care am servit-o azi. Asta e, noroc ca mai am mere.

Deci cum va tot amenintam pe aici, ma pregatesc de plecare si pana luni sa nu va speriati daca nu apar pe net. Daca totusi nu plec nicaieri din cauza de stari nasoale, mai intru sa ma plang un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea, Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste asta! Sunt sigura ca in curand nevei povesti despre o noua sarcina!
Addita sa ne tii la curent cu rezultatele de la ecograf de vineri!
Onuta, mai tusesti? sa stii ca ceaiul din coji de ceapa si de nuci chiar e util.
Tigruta felicitari pentru ecograf!
Am vazut ca vorbiti despre haine de gravide si doream sa va intreb cat v-ati ingrasat?
Ce bine ca ati deschis voi subiectul despre ceaiuri. Eu sunt dependenta de ele si in fiecare zi beau cel putin 2. Deci ce am voie? Pana acum beam de echinaceea si de tei. Soc am voie?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hei fetele!

Deea, cate saptamani ai tu? Ai peste 6 si 3 zile? Daca nu, sincer nu prea avea ce sa vada la eco. La mine, la prima sarcina s-a vazut samburelul la 6 sapt si 5 zile, pe DRagos l-am vazut abia la 7 sapt si o zi. Deci, daca nu ai sangerari, dureri de burta sau alte semne, nu iti pierde inca speranta. Incearca sa fii tare, te rog.

Nici eu nu sunt prea bine, astazi am avut iar sangerari, intai rosii apoi s-au maronit pana au disparut. Am sunat-o pe doc care din pacate nu e in Bucuresti pana luni. M-a trimis de urgenta la spital unde am frecat menta 2 ore degeaba. Nu are rost sa va mai povestesc tratamentul aplicat de scarboasele de la internari care efectiv isi bat joc de oameni. Nici nu vreau sa imi amintesc. Am plecat la fel cum am venit, fara sa aflu nimic. Asa ca stau cuminte pana luni cand vine doc si am speranta ca totul e bine cu samburica mea . Ce pot sa fac?

Sa stiti ca eu nu intru in jocul vostru cu mancarea. Refuz categoric

Titi, noi doua am fost impreuna si la odiseea baietilor, dar ai disparut la un mom dat. Ma bucur sa ne reintalnim.

Va pup, sunt prin preajma si am chef de scris

Monica de Zgatie si 7+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Miha din pacate mai tusesc dar nu asa puternic..am vb cu dr care m-a trimis la un dr de plamani ca sa mai cheltui niste bani pe acolo.Nu ma duc ca astea nu is semne de pneumonie..am luat un virus de l anepotica mea..asta este e mai sensibil corpul acuma.Daca seara imi pun cartof cu spirt si sare incalzita a doua zi nu am nimik..apoi daca ziua urmatoare nu mai pun a treia zi o iau de l acapt..trebuie sa imi pun macar vreo 5 zile fara itrerupere ca sa nu mai am probleme.Ma izolez in casa sa nu mai iau si altele:))
Aever drum bun si ai grija de voi.Daca noi suntem puternice si sambureii la fel:) De acum nu mai sunt sumburei.Au trecut de la stadiu de embrion la stadiul de fat asa am citit:))
Eu nu sunt genul de persoana care sa vb cu tudorica:)) poate mai tarziu cand vad ca da din picioare.Toata lume am intreaba daca vb cu el daca ii pun muzica:)))deocamdata ma abtin sau poate nu am inca simturi materne cine stie
Imi este pofta de ceva bun( nu dulce ca nu imi plac dulciurile atipic ptr o gravida) ceva bun sarat de mancare si nu mai stiu ce sa mai mananc.Ma duc sa imi spal o gutuie sa pap.
Va pup si sanatate!!
Maine facem 11 saptamani.

Mergi la inceput