Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
[nu, nu s-a ajuns la ghips... o dau cu arnigel pana una alta, zice c-o ajuta... radiografista zicea ceva de fastum gel (adica un antiinflamator)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita, nu te mai gandi la accidente de generatii si la karme. S-a intamplat. That's all.
O sa treaca. Cu antiinflamatorii, cu sau fara aparat gipsat.....o sa treaca toate.
Iar parul albastru e o minunatie, numai ca n-am avut ever curajul sa mi-l fac. Inca cochetez cu ideea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Citat:
TOMACA - Sa iti fie de bine Viena, desi nu am inteles de ce, fiind in aeroport, in loc sa vizualizezi minunatele lor duty-free-uri, tu ai ales sa intri pe forum. Realizezi ca asta se numeste pufuleto-dependentza?

Trecusem deja prin duty frees ca am avut mult timp la dispozitie. Nu multe insa, ca eu nu sunt fan cumparaturi iar cu laptop dupa mine nici atat (n-am voie sa car). Stiam ce vreau, m-am dus glont la burbone pt sotz, am luat sticla de gat si m-am dus la casa desi o vanzatoare ma invita si in zona de parfumuri. Cred ca si-a imaginat ca sunt pe uscat rau de tot Cum tot aveam timp ded petrecut in sala de asteptare, am zis sa fac si eu ceva placut. Crezi nu stiam ca voi petreceti fara mine?

Citat:
p.s. Tomaca, serios ca tu ai ales ziua de marti sa pleci in Viena? Well...n-as zice chiar karma....doar ca s-a potrivit de data asta. Data viitoare planificam mai din timp intalnirea.

Da, eu cu o saptamana inainte.

Citat:
DECE - daca te mai aud o data cu vaicarelile ca esti grasa, scot matura! Nu esti femeie grasa. Eu sunt grasa, sa fim clare! Tu esti normala inspre slaba. Bine, nu ca Alex si Lorex, care depasesc orice fantasma feminina (si masculina )....dar te indrepti inspre acolo! Am zis!

Si eu cand am zis de atatea ori, nu m-a sustinut nimeni. Parca vorbeam ca Moise in pustiu.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Hello,

Ce mai faceti mamici frumoase si cochete?

Noi program full, laptop stricat...ei asta e

Am intrat sa va salut si sper sa mai intru, sa recuperez incet incet

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Hello,

Va pup

Ne era dor de voi!
Ce face mica princess? Cum a fost cu soacra?
Mai intra cand poti, noi te asteptam cu drag.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tocmai mi-a trantit Mara mouse-ul pe jos si mi s-a inchos fereastra cu un mesaj kilometric.

Revin.....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Hello,

Va pup

Ca tot veni vorba de empatii...sa stii ca am vorbit despre tine - a se citi am intrebat fetele de tine - la intalnire.
Vezi?!! Ai simtit si ai intrat!!! YAY!!!

Poate dispari iar in ceata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia , BF sunteti foarte dragute

Cu soacra a fost ok, adica e o doamna, nu ma asteptam sa se poarte asa super, ma asteptam sa imi faca teorii, sa imi dea sfaturi(ca doar are 6 copii si mai e si bunica Arianei); nu mi-a spus absolut nimic, ba a mai si laudat-o pe Ariana(implicit pe mine si tatal ei ), cand ii dadea sa manance, o imbraca, se juca cu ea mereu ii spunea "mami a spus sa facem asa ", mami in sus mami in jos...sincer mi-a cazut foarte bine purtarea ei. In rest am lasat-o sa se odihneasca, sa faca ce ii cade ei bine, eu am muncit extrem de mult,manacare aproape zilnic(tot ce ii place ei), clatite, eclere, ideea e ca atunci cand a plecat a spus ca a fost tratata ca o printesa si ca imi multumeste din suflet.

Ariana e o superba fetita(deh e fetita mea), educarea ei (sau a oricarui copil) e din ce in ce mai grea , evolueaza frumos, noi suntem multumiti; e un copil linistit afara si o nazdravana in casa; ma iubeste enorm de mult ca ma striga mereu "mami mami mami" , ma ia in brate...ce sa mai e o adevarata iubire intre noi . S-a mai ingrasat un pic, adica in ultimele 6 sapt a luat vreo 350 gr, acum are 9.100 . Doar ma stiti sunt indragostita pana peste cap de ea.

Am incercat sa recuperez un pic, am vazut ca ati mai intrebat de mine, sunteti foarte dragutze ca nu m-ati uitat

M-am bucurat de evolutiile pufilor, am mai vazut si poze(Doamne ce frumosi si mari s-au facut , foarte frumos au evoluat ) , am vazut pozele cu mamicile, eu acum nu o sa ma leg de siluete, vreau doar sa spun ca degajati liniste si siguranta, femei care stiu ce vor
Deja am vb cam mult, mai las si pe altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Miremia , BF sunteti foarte dragute

Cu soacra a fost ok, adica e o doamna, nu ma asteptam sa se poarte asa super, ma asteptam sa imi faca teorii, sa imi dea sfaturi(ca doar are 6 copii si mai e si bunica Arianei); nu mi-a spus absolut nimic, ba a mai si laudat-o pe Ariana(implicit pe mine si tatal ei ), cand ii dadea sa manance, o imbraca, se juca cu ea mereu ii spunea "mami a spus sa facem asa ", mami in sus mami in jos...sincer mi-a cazut foarte bine purtarea ei. In rest am lasat-o sa se odihneasca, sa faca ce ii cade ei bine, eu am muncit extrem de mult,manacare aproape zilnic(tot ce ii place ei), clatite, eclere, ideea e ca atunci cand a plecat a spus ca a fost tratata ca o printesa si ca imi multumeste din suflet.

Ariana e o superba fetita(deh e fetita mea), educarea ei (sau a oricarui copil) e din ce in ce mai grea , evolueaza frumos, noi suntem multumiti; e un copil linistit afara si o nazdravana in casa; ma iubeste enorm de mult ca ma striga mereu "mami mami mami" , ma ia in brate...ce sa mai e o adevarata iubire intre noi . S-a mai ingrasat un pic, adica in ultimele 6 sapt a luat vreo 350 gr, acum are 9.100 . Doar ma stiti sunt indragostita pana peste cap de ea.

Am incercat sa recuperez un pic, am vazut ca ati mai intrebat de mine, sunteti foarte dragutze ca nu m-ati uitat

M-am bucurat de evolutiile pufilor, am mai vazut si poze(Doamne ce frumosi si mari s-au facut , foarte frumos au evoluat ) , am vazut pozele cu mamicile, eu acum nu o sa ma leg de siluete, vreau doar sa spun ca degajati liniste si siguranta, femei care stiu ce vor
Deja am vb cam mult, mai las si pe altadata

asa da soacra! "mami a zis asa", super de treaba... si tu te-ai dat peste cap sa o faci sa se simta bine... din combinatia asta iese de-o relatie frumoasa...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ela a fost simpatica... intreaba ce-i ala un ulei nevirgin (am cumparat o poshirca de ulei de masline) si zice "e ulei care a fost folosit?"

si un mic kra... ieri i-am citit lui Kay o poveste kilometrica de 4 pagini (despre Mazarel imparatul)... pe parcursul lecturii a mishunat prin pat, parea ca nici nu ma baga in seama, insa la final cand i-am zis ca e gata povestea a batut din palme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ma tot gandesc...lorex a venit special de la iasi la intalnire sau s-a intamplat sa fie cu treaba pe aici? ca innebunesc...n-am fost in stare sa ma urnesc cu metroul pana acolo...en fine....sa ma credeti ca am avut muuulta treaba, si inca mai am...si abia a inceput...
oricum, frumoase gagicile, asta stiam de fapt deja, din alte poze. mi-ar fi placut sa o vaz si pe ruxi pe acolo....data viitoare, live poate.

ce sa zic.....vad ca a aparut simply, ne-a fost dor! ma bucur ca soacra nu a fost acra si totul a fost ok!

mezinul stratan si pe mine m-a dat pe spate....daca ii arat sotului, innebuneste.....al meu e in stare "doar" (pentru mine e insa enorm...) sa spuna "pa" la pasari si le recunoaste si afara, si desenate si la televizor, de orice fel ar fi, zice "aionu" la avion, trec destule deasupra noastra si f aproape (e baneasa putin mai incolo), il recunoaste si la televizor si desenat, apoi tot o imita pe soacra mea care striga motanul de afara "hai, bibo!" (bibo e motanul), si iese un fel de "ai bibo", e tare dulce, nu stiu cum sa-l inregistrez, ca atunci cand vede camera are trac, "titica" la pisica, "pupu" cand il rog sa ma pupe.....vai, il iubesc! mor, nu alta...

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput