Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rux Sorry pt belelele cu sanatatea copiilor; nu shtiu sa-tzi recomand vreun remediu.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..las repede o cafea...

ca de obicei eu sunt in contratimp...azi plecam la cs. n-am fc bagaj...nik...am dormit f prost...la 1 nu adormeam de ganduri...gen...cum se va descurca mama care e putin aeriana...apoi mi-era dor de jiji care dormea cu mama...si cand am adormit s-a trez cupilul plangand...m-am dus , l-am linistit...apoi iar s-a trez din nou...si l-am luat cu mine in pat....nu mai adormea....in fine..

tre sa ma adun...si sa termin totul pe aici sa le las ceea ce trebuie...si sa reusesc sa sa nuit sa iau ceva
asta noapte am mai dat u picior de patul lui...de ma doare oul piciorului de intepenesc...sper sa n-am prb la condus

in leg cu intalnirea de aseara...imi pare f bine ca am reusit sa ajung ...ce sa zic mi-asfi dorit sa stau mai mult...
in ssf am cunoscut-o pe BF..care este f relaxata si arata mult mai bine decat in poze....si ce mi-a parut cel mai rau....ca n-am plecat inainte de a ajunge lorex...care....este muuuult mai slaba decat ii imaginam eu....nu m-am uitat pe poze insa in momentul in care s-a pus langa vecina mea care oricum e snur.....am facut un atac de panica si mi se umflase ranza cat dovleacul....

a....si casa am o scuza...ca am comandat s eu o felie de tort...sastie fetele prezente ca n-am fc de pofta sau ca sunt o disperata dupa porcarii dulci...ci ca...ieri a fost ziua lu fi-mi...cik a fost sf luca...si m-am gandit sa-l sarbatoresc....

arunc si eu un ochi pe poze....

a....sa mai faco precizare...am pomenit doar de slabanoagele alea 2( eu credca sunt doar bolnave )insa lali este gazela rau iar lu mire..i se vedeau oasele prin decolteul...indraznetz

pup gata

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

rux Sorry pt belelele cu sanatatea copiilor; nu shtiu sa-tzi recomand vreun remediu.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

nici eu nu stiu vreun remediu si ma confrunt cu problema...am trimis-o la radiografie si radiografista cand a vazut-o a zis ca s-ar putea sa fie vorba de o fractura, dar sa asteptam o ora rezultatul... probabil ne asteapta ceva ghipsat... si problema cum o ducem la scoala... of
ea a empatizat puternic cu accidentul lui Huidu... incerca ea sa-mi explice paranormalul si inca nu m-am prins... e o chestie pe care tocmai si-a descoperit-o, ca poate empatiza cu oameni la distanta, cu conditia sa fie vorba de emotii si sentimente puternice... o s-o pun sa empatizeze cu castigatorii de oscar sau la loto...

si un anti-cra... Kay ma loveste cand incerc sa cant... am zis doua triluri si m-a bocanit cu o lingura de lemn... m-am oprit s-a oprit si el... apoi m-am reapucat si a inceput iar... si parca nu cant atat de rau, dar mai stii?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ca de obicei eu sunt in contratimp...azi plecam la cs. n-am fc bagaj...nik...am dormit f prost...la 1 nu adormeam de ganduri...gen...cum se va descurca mama care e putin aeriana...apoi mi-era dor de jiji care dormea cu mama...si cand am adormit s-a trez cupilul plangand...m-am dus , l-am linistit...apoi iar s-a trez din nou...si l-am luat cu mine in pat....nu mai adormea....in fine..

tre sa ma adun...si sa termin totul pe aici sa le las ceea ce trebuie...si sa reusesc sa sa nuit sa iau ceva
asta noapte am mai dat u picior de patul lui...de ma doare oul piciorului de intepenesc...sper sa n-am prb la condus

in leg cu intalnirea de aseara...imi pare f bine ca am reusit sa ajung ...ce sa zic mi-asfi dorit sa stau mai mult...
in ssf am cunoscut-o pe BF..care este f relaxata si arata mult mai bine decat in poze....si ce mi-a parut cel mai rau....ca n-am plecat inainte de a ajunge lorex...care....este muuuult mai slaba decat ii imaginam eu....nu m-am uitat pe poze insa in momentul in care s-a pus langa vecina mea care oricum e snur.....am facut un atac de panica si mi se umflase ranza cat dovleacul....

a....si casa am o scuza...ca am comandat s eu o felie de tort...sastie fetele prezente ca n-am fc de pofta sau ca sunt o disperata dupa porcarii dulci...ci ca...ieri a fost ziua lu fi-mi...cik a fost sf luca...si m-am gandit sa-l sarbatoresc....

a....sa mai faco precizare...am pomenit doar de slabanoagele alea 2( eu credca sunt doar bolnave )insa lali este gazela rau iar lu mire..i se vedeau oasele prin decolteul...indraznetz

pup gata

JUCARII PENTRU PITICI...

am vazut pozele si am incercat sa ma imaginez si pe mine incadrata pe-acolo pe langa gazele... la kg m-as fi incadrat perfect, sunt o gazela! (nici nu stiu cand am slabit in halul asta, deja mi se pare ca sunt scheletica, Ela imi paseaza pantalonii ei care o strang in fund ... ) dar am observat ca toate aveti par lung... eu il am scurt si cret si vreau sa ma fac blonda... inca rasnesc la idee si nu prea stiu cum se face... vreau un blond cat mai natural, dar s-ar putea sa fie numai o idee trasnita... dar ce pusca mea, orice femeie trebuie sa fie blonda macar o data in viata...

si am mai zis ca nu ratez urmatoarea intalnire...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

http://www.youtube.com/watch?v=8r39HgNwePE

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Ce bine si frumos mananca si xe dragut da ea papa la papusi!!!

A propos de intalneala, acum ca am vazut-o pe Lorex live imi dau seama si mai bine cat de mult seamana bobitza cu mamica ei.
Mi-a facut placere sa le revad pe fete, cam pe fuga, unele fete au stat putin dupa ce am reusit eu sa ajung, vorba multa, timp putin , ufff cate mai erau de palavragit. Data viitoare, da?
Vecina gazela chiar a mai slabit sa nu o credeti cand se plange. Si , da, si eu am remarcat "oasele" care se vedeau prin "decolteul indraznet" al Mirelei

Lali arata f bine, f optimista, pozitiva si fresh, ca de obicei. E mereu o placere sa o intalnesti pe Lali, e (si sper sa nu se inteleaga gresit) ca o gura de aer proaspat. Mereu vioaie, draguta, comunicativa si-ti inspira energie si o stare de bine.

Am vazut si varianta office a lui BF (data trecuta ne-am vazut in parc) dar nimic intimidant . Aceeasi mamica draguta, vorbareata si cu subiecte interesante de conversatie, mereu cu o opinie foarte bine argumentata .

Pe Micky am prins-o taaare pe fuga ea a stat cel mai putin din pacate, dar e la fel de ingrijita ca intotdeauna, frumos machiata si atent asortata in pas cu moda

Ne mai vedem, da?

Xela ne-am fi dorit sa vina, nu a fost o vorba in vant, dar cum ea lucreaza si ne-am intalnit in timpul saptamanii...next time!.

Haircut, te asteptam data viitoare. Multa sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lorex

http://www.youtube.com/watch?v=8r39HgNwePE

la gradi a invatat sa manance asa frumos?

vad ca nu-i pui nicio restrictie de "Nu ca murdaresti/te murdaresti", imi place metoda si atitudinea!

Nu stiu daca la gradinitza, nu cred..pt ca acolo nu sta la masa (o iau inainte sa inceapa masa de pranz) dar m-a surprins si pe mine ca e prima data cand cere sa manance singura si cat de bine nimereste gura!!!

si nu, nu-i pun restrictii atata timp cat se poate spala..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Cum a fost "randevuul"? S-a lasat cu ceva interesant? Invitatul spurpriza cine era? Ce bine ar fi mers si Xela, nu?
M-am tot gandit si la ratusca, trebuie sa fi nascut, nu?

Eu in aeroport la Viena, astept sa plec acasa. Saptamana viitoare s-ar putea sa ma duc la Istambul. Sa vedem. Asa e, daca esti frumos si destept, iti dau astia de munca .
Noul sef de pe grup (post pe care l-am refuzat anul trecut ca nu voiam sa-l chinui pe Tudor), m-a intrebat daca totusi pe termen mediu nu pot sa ma relochez. Mi-a smuls promisiunea ca daca ma mut cu familia, stam de vorba.

Urmeaza o perioada mai aglomerata, s-ar putea sa nu va mai pot citit asa des, de scris nici atat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Bravo tie! Te pup si sper sa nu duresze mult perioada ta aglomerata ca o sa ne lipseasca postarile tale simpatice!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

pup gata

JUCARII PENTRU PITICI...

esti simpatica foc!
La multi ani pt Luca! Sa creasca mare si sanatos!
Arati si tu foarte bine, nu te mai plange atata! Uita-te la Luc, nu tu l-ai facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui larisel

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

nici eu nu stiu vreun remediu si ma confrunt cu problema...am trimis-o la radiografie si radiografista cand a vazut-o a zis ca s-ar putea sa fie vorba de o fractura, dar sa asteptam o ora rezultatul... probabil ne asteapta ceva ghipsat... si problema cum o ducem la scoala... of
ea a empatizat puternic cu accidentul lui Huidu... incerca ea sa-mi explice paranormalul si inca nu m-am prins... e o chestie pe care tocmai si-a descoperit-o, ca poate empatiza cu oameni la distanta, cu conditia sa fie vorba de emotii si sentimente puternice... o s-o pun sa empatizeze cu castigatorii de oscar sau la loto...

si un anti-cra... Kay ma loveste cand incerc sa cant... am zis doua triluri si m-a bocanit cu o lingura de lemn... m-am oprit s-a oprit si el... apoi m-am reapucat si a inceput iar... si parca nu cant atat de rau, dar mai stii?

imi pare rau..pana la urma a fost fractura?

deci..mami...lasa-te de cantat daca nu vrei cucuie! :)))

Mergi la inceput