Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rux nici la mine in cont nu vad miscare. Nu cred ca ne uita/trec cu vederea, surorii mele i-a venit deja, prin posta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

[quote]citat din mesajul lui blue_flower

Neatza!
Ii accepta si sub 3 ani dar insotiti. Presupun ca in locurile unde nu este loc pentru parinti, nu-i accepta.

Trimit o rectificare pe mail, pentru cine este interesat de intalnire.

_

Sotul are 100kile si aproape 2m. Iar eu nu ma bag.
Deci...astept sa faca 3 ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

[quote]citat din mesajul lui blue_flower

Neatza!
Ii accepta si sub 3 ani dar insotiti. Presupun ca in locurile unde nu este loc pentru parinti, nu-i accepta.

Trimit o rectificare pe mail, pentru cine este interesat de intalnire.

_

Sotul are 100kile si aproape 2m. Iar eu nu ma bag.
Deci...astept sa faca 3 ani!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pai nu trebuie neaparat sa te bagi prin jocurile lor, stai pe lanag si il supraveghezi.
La locul de joaca de la Ikea ii primeste parca de pe la 90 de cm, n-ar mai fi asa mult de asteptat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Rux nici la mine in cont nu vad miscare. Nu cred ca ne uita/trec cu vederea, surorii mele i-a venit deja, prin posta.

_

mie mi-au intrat de pe 17

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Acum am vazut si eu filmuletzele cu A de danasor si T de tomaca. Suuuuper .

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ela azi s-a "accidentat", s-a impiedicat zicea ea de cineva si s-a intins pe trotuar, ca a venit acasa plina de noroi e felul 2, problema e ca si-a scrantit un picior si i s-a umflat degetul mare si s-a invenetit, si o mai dor si mainile de la impactul cu solul cum a pus mainile sa se protejeze... nu stiu ce sa-i pun la picior, am dat-o cu arnigel, compresa varza cu miere ... oare tre sa mergem sa facem o radiografie? ca nu ma pricep la fracturi...

si Kay are muci pana la genunchi... l-am tinut doar pe homeopate si sper sa se faca bine pana maine...

si voi? cine cu cine s-a intalnit? sau mai sunteti la intalnire?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

_

la mine au intrat dupa amiaza... la fix...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Cum a fost "randevuul"? S-a lasat cu ceva interesant? Invitatul spurpriza cine era? Ce bine ar fi mers si Xela, nu?
M-am tot gandit si la ratusca, trebuie sa fi nascut, nu?

Eu in aeroport la Viena, astept sa plec acasa. Saptamana viitoare s-ar putea sa ma duc la Istambul. Sa vedem. Asa e, daca esti frumos si destept, iti dau astia de munca .
Noul sef de pe grup (post pe care l-am refuzat anul trecut ca nu voiam sa-l chinui pe Tudor), m-a intrebat daca totusi pe termen mediu nu pot sa ma relochez. Mi-a smuls promisiunea ca daca ma mut cu familia, stam de vorba.

Urmeaza o perioada mai aglomerata, s-ar putea sa nu va mai pot citit asa des, de scris nici atat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Cum a fost "randevuul"? S-a lasat cu ceva interesant? Invitatul spurpriza cine era? Ce bine ar fi mers si Xela, nu?
M-am tot gandit si la ratusca, trebuie sa fi nascut, nu?

Eu in aeroport la Viena, astept sa plec acasa. Saptamana viitoare s-ar putea sa ma duc la Istambul. Sa vedem. Asa e, daca esti frumos si destept, iti dau astia de munca .
Noul sef de pe grup (post pe care l-am refuzat anul trecut ca nu voiam sa-l chinui pe Tudor), m-a intrebat daca totusi pe termen mediu nu pot sa ma relochez. Mi-a smuls promisiunea ca daca ma mut cu familia, stam de vorba.

Urmeaza o perioada mai aglomerata, s-ar putea sa nu va mai pot citit asa des, de scris nici atat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Zbor placut sa ai!

Randevu-ul fu dragut tare. Am zis ca-l repetam undeva pe la sf de noiembrie, intr-un weekend.
Fetele toate dragute, asa cum le stiti.
Lorex este o finuta si o frumoasa. Revin mai pe seara si cu poze.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Daca la celelalte intalniri doar inghitzeam in sec, acum chiar va invidiez
In alta ordine de idei... sunteti toate nishte mamici superbe... si gazele .

PS. xela era pe vine si nu a mai aparut la randevu? Sau a fost o vorba in vant???

Sondaj de sezon

Mergi la inceput