Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 20
miremia spune:
Nyny super cra-urile! Deci David vorbeste in toata regula.

Eu ma tot tineam sa va zic ca mi se pare mai usor. Bine, am si copil relativ cuminte, avem si episoade cu mici crize (tranteli pe jos, in casa, afara) dar per total e mai simplu.
In weekend a piscat-o ceva de pulpita si s-a inrosit, umflat destul de nasol, asa ca i-am pus semn cu un pix sa vad daca se mai umfla. Aseara, dupa baita, ii studiam bubitza cu tati si vad ca pleaca de langa noi, se duce la paharul cu creoiane, ia pixul cu care o marcasem eu si incepe sa se picteze pe picior.
Alta data cand manca ta-su niste KFC, se duce la el, ii pune capacul la cutia cu aripioare, zice "gataaa" si pleaca cu ea in bucatarie.
Iar dimineata cand se trezeste imi zambeste larg cu fasolicile ei cracanate de nu-mi mai trebuie nimic. Mie mi-e tare drag de ei acum, cand incep sa-si arate personalitatea si preferintele.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Sorina buna treaba cu bona
. Bine ca ati gasit-o pana la urma.
Ruxita te-a surprins frumos Kay chiar de ziua ta... cadoul lui pentru tine
.
Apropo de ce spunea BF mie mi se pare floare la ureche iesitul cu un singur copil. Se mai intampla cateodata sa ne impartim: tati cu M si eu cu Dav... sau invers. Pai m-as duce pana la capatul orasului asa fara nici o problema. Asta poate pt ca am termen de comparatie avand in vedere faptul ca de cele mai multe ori ies singura cu amandoi... iar cand raman doar cu unul din ei, ma trezesc de multe ori ca il caut disperata din priviri pe calalalt, dupa care imi amintesc ca nu e cu mine de fapt
...
Alexa offf imi pare rau de necazul cu cainele
. Bine ca nu a fost si Dragos cu tine. Ma bucur ca e mai bine azi si sper sa recuperati somnul de noaptea trecuta.
Mire dulce foc Mara
. Si eu realizez ca e ceva mai usor acum desi sunt zile si zile. Sambata de ex a fost cosmar cu Mara care se vroia in centrul atentiei. Nu pot sa spun ce balamuc a fost toata ziua in casa pt ca am uitat deja
.
Gata, ma duc la culcare. Maine tre' sa ma duc cu coliva la biserica... pe socrul meu il chema Dumitru. In amintirea lui i-am pus si lui David numele asta.
Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:

ma primiti si pe mine? nerecuperata bineinteles!...sunt o mamica ...de pufuleti...si am un baietel nascut in feb 2010...pe nume David
...tare mi-ar place sa fac parte din grupul vostru...
si acum lasand caterinca la o parte...mi-e dooooooooorrrrrrrrrrr de voi 

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!
no way
nu am atata sange sa nasc natural...ditamai copilu' de 5 kile.......acuma serios.......nu nu nuuuuuuuuuuuuuuuu
nuuuuuuuuuu![]()

am un col super tare si rigid...care nu se dilata. si nu vreau sa ma aleg cu ditamai epiziotmia sau cum se numeste de 10 cm.......si nici 23 de ore de travaliu si sa ajung la ceza...........
no way.........

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
35+ cu
Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa![]() ruxita LA MULTI ANI! sunt convinsa ca o sa ai o noapte tare frumoasa ![]() Dragos e mai bine...desi azi noapte a fost horror...am declarat cu sot ca a fost cea mai grea noapte de cand e Dragos...a facut kk de vreo 2 ore..a vomitat tot patu in 2 reprize...si nici chef sa doarma nu a avut...l-am pazit amandoi toata noaptea... astazi am fost chiauna cu el..eu nedormita...el fresh...si ca sa fie treaba treaba m-am dus la cumparaturi si m-a muscat si un caine ![]() ...asa ca umbla si pe la dr sa faci vaccinul anti-rabic----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Vai de capul meu!!! Prin cate ati trecut!!!
Insanatosire grabnica....tuturor. Te-a muscat rau cainele? De picior?
Of...
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Hai buna seara... Simply La multi ani cu sanatate pt tatal tau.Sa bag si eu 2 CRA ca n-am mai bagat de mult Cate unul de caciula: Marushca s-a inchinat pt prima oara singurica in seara asta... adica a spus Tatal nostru si Ingerasul aproape fara greseala . Sunt surprinsa pt ca aud de la ea zilnic multe poezii invatate la gradinita dar cu Tatal nostru nu ne-am prea ocupat sa o invatam. Atat doar ca il aude de la mine cum il soptesc in fiecare seara de vreo 3 ani si 7 luni incoaceDavid si-a recunoscut umbra azi ... l-am intrebat si de umbra mea si a stiut sa faca diferenta pen'ca a zis "mami" . Aaa... si cel mai important: imi spune ca ma iubeste . De fiecare data cand aude la Mara "mami, te iubesc"... zice si el imediat "mami, pechel" ...Mamica fericita de Mara si de David |

..esti o mamica fericita!