Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Loredana, este un doc in grup cu asocierea FB - DC il gasesti chiar sub numele grupului

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

L-am gasit!
Merci mult Andra

Cum e vremea pe acolo ca la noi iti vine sa te impusti.Uneori am impresia ca o sa-mi ia vantul casa,pe bune.Nororc ca Luca doarme linistit de 1 1/2h

Va pup!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

e frumos, soare si caldut, dar asta de vreao 2 zile, ca a fost urat si aici. Unde in Canada stai?

blog

Mergi la inceput

S-a trezit domnul colonel, mananca si iesim afara, sa vedem cu ce dispozitiv o prefera.
Aaa, Eva are "pestacol" cu trupa de dans in noiembrie. I-am comandat si costum, e atat de incantata....

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Noi am stat in Montreal 4 ani si de 3 1/2 ani stam intr-un orasel langa Montreal-cu trafic normal facem 30 min pana in Montreal, cand e aglomeratie putem face si 1 1/2 ore.
Si Alexia cand era mica zicea pestacol si Morania

Va pup si plimbare placuta!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mai fetelor, cum va descurcati voi cu programul zilnic ??? Ca eu sunt VARZA !!! Nu reusesc deloc sa ma organizez si sa fac ce-mi propun sa fac ...

Azi de exemplu imi propusesem sa vin la intalnire in parcul Tineretului, era o ocazie buna sa testez toate sistemele de carat bebei, plus ca sotul fiind in bucuresti ar fi putut sa ma aduca si sa ma ia cu masina. Dar n-am mai ajuns, pt ca mi-a trecut dimineata nici nu stiu cand !

BB2 s-a trezit la 6 dimineata, a mancat san + 20ml LP (cu lupte grele, ca nu prea vrea sa se mufeze la biberon), la 7:20 am reusit s-o culc din nou. La 7:45 sotul s-a trezit si a sculat-o pe cea mare s-o duca la gradinita, eu ma culcasem si am reusit sa adorm un pic, pana pe la 8:20, cand bb s-a trezit urland; am luat-o, am pus-o un pic la san, s-a linistit si a adormit. am adormit si eu bustean pana pe la 10:30, cand s-a trezit iar si ne-am apucat de rutina zilnica de schimbat scutecel + mancat. Jale mare cu mancatul asta, de cand i-am facut vaccinul (inclusiv pt Rotavirus), adica de miercurea trecuta, are crampe si e tare maraita cu mancatul

Dupa ce a mancat, a adormit cu chiu cu vai; in timp ce noi mancam, tati a pus capul pe perna sa "motaie" un pic, si a adormit bustean , pt ca el saracul doarme pe canapeaua din sufragerie, care e tare incomoda, ca sa nu ne deranjeze cu sforaitul.

S-a facut 12:00 si tati a primit un telefon, a trebuit sa plece; bb s-a trezit si iar a inceput frichineala cu mancatul si dormitul, si uite-asa s-a dus intalneala noastra si ne-am chinuit cu reprize de mancat si dormit si marait pana pe la ora 16:00, cand s-a sculat bb1 si a trebuit s-o pregatesc sa mearga la balet; unde nu-i place sa mearga si se lasa cu plansete si cu munca de convingere de fiecare data; culmea e ca dupa ce ajunge acolo e ok, doar pana iese din casa si ajunge e munca mai grea ...

Si apoi am intrat un pic pe mail sa vad ce si cum, cateva treburi de rezolvat pt firma, si iar frichineala cu bb2, si pe urma am mancat ceva repede, si acum astept sa vina bb1 de la balet si bb2 iar se foieste si o luam de la capat si deja e 18:30 O sa o pun la masa, apoi baita, apoi frichineala de seara si uite-asa s-a dus naibii ziua si n-am reusit sa fac nimic din ce as fi vreut sa fac ...

VOI CUM REUSITI ???

Si in plus mai sunt si stresata ca pediatra mi-a spus ieri ca a luat prea putin in greutate, are 5200 gr la 2 luni jumate ... Mie nu mi se pare o greutate mica, dar ei i se pare ca o crestere de doar 200 grame in 2 saptamani e prea putin, mai ales comparativ cu cat a luat in greutate pana acum ... Credeti ca e cazul sa ma ingrijorez ?

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offf burtocik,si eu sunt cam la fel....si mie mi-e greu...azi am fost singura cu amandoi caci razvi e bolnavior si sta acasa zilele astea (apropo azi a fost bine dupa ce ieri ajunsese febra la 39,5) si e tare greu cu masa lui razvan mai ales cand vrea si bb si razvi mai face figuri k nu vrea sa pape singur...azi la 3 eram epuizata am reusit si eu sa adorm juma de ora,pt ca am lasat casa vrajste ca daca ma apucam si de casa,dar am facut dupa ce s-a trezit bebele la 16 juma a papat si a adormit,ink doarme si stau cu razvi...

Fetele cum a fost intalnirea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

[/quote]

Lushk bine ai venit si cu inca ce vesti bune si frumoase!! Mai adaugam un membru la cei doi nascuti pe 21 iulie!!
Lushk, dar ce mare e fata ta!!!!! Si e de aceeasi varsta cu a mea!! A mea are doar 5,080 kg (am cantarit o luni, pe 17 octombrie). Si a mea mananca exclusiv doar san!! Wow, ce diferente intre doi copii nascuti in aceeasi zi!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.
[/quote]

Mihahegarty nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu greutatea. Pe Andra am cantarit-o la luna si a avut asa: 4.500, 5700 si acum la 3 luni 6.500...Dr zice ca e bine pana acum s ca n-o sa mai ia in ritmul asta in perioada urmatoare...Stii cum e, fiecare copil cu crescania lui nu te stresa

Si noua ne este greu cu organizarea dar mai las din ale casei ca sa le acord copilor atentia pe care mi-o cer. Nu ma simt bine cand vad ca nu-i praful sters, sau jucarii aruncate, hainute etc....dar mi-am impus sa nu ma mai afecteze ...Nu suntem roboti si mai bine energia pe care o economisesc de la treburile casei o folosesc pentru copii...

Fetelor, sa stapaniti sanatoase manducile si sa le folositi cat mai mult timp

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Noi astazi am stat vreo 5 ore pe-afara. Ce bine a fost! Cand ma gandesc cate luni avem de asteptat pana se va incalzi iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

nEATZA FETELOR....unde ati disparut???haideti poftiti la o cafeluta....

Mergi la inceput