Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo cristi!!! mada, 10 grade!! tot e bine..azi dimi cand a mers fata la gradi erau 0....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mai , da` ati scris nu gluma, am ce citi da pe unde sunteti mamici ? v-a inghetat nasu` frigu si v-ati bagat sub plapumiora? sau e cam greu luni dimineata dupa un weekend de dezmat ?

madutza, cum mai e sotul? sper ca mai bine si mama a reparat centrala si nu face frigul Cristi azi la gradi a plecat bucuros ? mi-a placut ca e barbat si si-a tras primu` barbierit eu cred ca inlemneam la asa o faza ... ce le mai trece prin capsorul ala si eu abia astept cand o sa imi incalte piscoata pantofii cu toc, pe care ii tin in dulap in ultima vreme si nu mai apuc sa ma imbrac la 4 ace din comoditate , ca nu ma apuc de impins la carut in toace plus dureri de spate, dar cateva perechi mai am in dulap sau cand o da iama in machiajele mele , sa te tii... cum sa se faca toata frumoasa ca un clown sau cand si-o face unchiile rosu ca baiatu tau , imi aduc aminte ca ne-ai aratat cum si-a facut el unghiutele cu rosu

Lparpala, am sa caut retata sa vad pe unde o fi, cred ca am pus-o intr-o carte de bucate in bucatarie dar am multe carti si tre sa caut in care si mai tre` sa o si traduc , era bine daca stia soacra romaneste si o scria direct in romana nu ? cand imi fac ceva timp liber am sa iti citesc blogul cel laudat de toata lumea mai e nevoie sa iti spun ca ai o fetita adorabila? asta cred ca stii deja

Yasmi, ce s-a intamplat ieri dupa amiaza? sper ca sunteti toti ok cat despre alta matza adusa de Nick, mai degraba isi aduce o amanta decat o matza , ca de aia am eu grija si e mai usor

Irinuca, prima zapada ce frumos trebuie sa fi fost sa aveti o vacanta frumoasa in continuare cat despre fina, deh... fiecare cu ale lui, dar sa umbli cu dezinfectantul dupa tine si eu il pun pe Nick si si-a format un obicei din a se spala bine pe maine dupa ce vine acasa de la munca si inainte sa puna mana pe piscoata pentru ca in metrou/autobuz, misuna fel de fel de microbi.... better safe than sorry dar nu sunt exagerata cu dezinfectatul

Pisuc, sper ca a fost bine cu soacra si i-a placut ce i-ai gatit ce mai face micu `ntelectual ? ce mai are in meniu de papa bun ?

Somleac, ai vazut pozele toate ? ca tot nu aveai somn cand ne mai arati poze cu piticii tai ?

Ally ma bucur ca a fost bine cu surorile ce as mai vrea si eu asa o intalnire cu ele si copii lor dar tre` sa imi pun pofta-n cui , la anul poate Duracell ce mai butoneaza?

Miki cum mai sunteti ? sper ca sumteti acasa si nu in spital si treceti peste pacatosul de virus ..bbrrr , urat din ce ai descris tu

Ailed, i-au trect mucii lui dodo si de aia o apuca veselia pe la jumatea noptii ? de ce nu vrea ea sa pape mai mult de 30 ml seara ?

Happiness, nu te stresa acum de parola, da ? hai ca doar ne stim de ceva timp si stim ca esti serioasa si ai prieteni de nadejde aici, da ?

cami unde v-ati mai plimbat ? sa stii ca nu te-am uitat cu pozele promise, da ?

Roxy, esti cumva pe la plimbare sau inca ninge ? foc in soba ai facut ca am vazut ca a ajuns iarna pe la voi pe la munte papa mai bine Anastasia sau tot mofturici cu legumele alea? abia astept si eu sa vad cum o sa accepte legumele azi piscoata mea

Catank, hai ca asteptam poze multe noi cu Ioana acum ca l-ai golit si ai facut loc cat despre soacra, ehehe... am mai spus dimineata, super ca nu mi-a adus inapoi motanul si a mancat tot ce i-am pus pe masa, i-am dat si la pachet salata, ca de obicei, ca am facut multa cu gandul asta sa ii dau si la pachet. ea imi aduce chec cu banane , eu ii dau si eu ceva, adica salata beouf si i-a adus piscoatei multe jucarii frumoase, mingea aia cantareata de la v tech pe care voiam sa i-o iau eu acum cateva zile, bine ca nu am luat-o si o cartte super draguta si interesanta, de aia cantareata , e cu animale si i le explica si canta...de la ficher price, super draguta , plus un costum de iarna, de ala gros plusat la interior, alb si frumusel... dar nu o prea vad eu imbracata cu el de multe ori, dar deh... mai toate hainele nu apuc eu sa i le port de multe ori, ca si asa am multe haine nou noute nepurtate deloc, ca deh, sunt cu capul si ii cumpar prea multe si apoi uit sa le port

Simona, ce ghinion cu centrala si dvd ul mai ales cand s-a facut frig sper sa rezolvati si cineva sa va plateasca despagubirile. Daca te incalzeste cu ceva si la mama acasa cade mereu curentu, cam o data la 2-3 zile si tine de la o ora pe putin pana la 24 ore cand eram la mama cazuse curentul si am stat la lumina lumanarii toata seara si Nick cica , ce romantic, de mult nu a mai stat el afara la un pahar de vin si un chit chat la lumina lumanarii... mai era si luna plina si lumina..ce mai, frumos Mama si-a pus centrala pe lemne acum in vara cand a refacut casa bunica mii si a pus la amandoua casele o centrala de aia imensa si special si-a pus un generator nu stiu ce naiba are separat , ca in caz de pana de curent sa nu ramana sa inghete in casa ca acolo la ei ajunge si la -30 grade

stefy cand ne arati mai multe poze de la botez ? cum mai stai cu muncile ?

Ma duc sa ma apuc de supa piscoatei, sa vedem ce bors o iesi pana la urma

Uraaa mi-a venit in sfarsit menajera la curatenie,ca era plecata in vacanta de vreo 2 saptamani dar curat si ordine am facut eu sambata ca deh , au fost socrii ieri, deci i-am pasat cosul cu camasi in brate sa calce

Trec mai tarziu pe aici sa vad ce mai faceti am scris o ora la romanul asta

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumf super tare!!!
ne-am simtit rau ieri si eu si iasmi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Lidia pozicile voastre nu se pot vedea :(

Scuze, eram convinsa ca sunt publice. Acum sper ca sunt ok. Daca mai sunt probleme sa imi spuneti si incerc sa le rezolv.

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

sunteti niso familie tare frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Lparpala, am sa caut retata sa vad pe unde o fi, cred ca am pus-o intr-o carte de bucate in bucatarie dar am multe carti si tre sa caut in care si mai tre` sa o si traduc , era bine daca stia soacra romaneste si o scria direct in romana nu ? cand imi fac ceva timp liber am sa iti citesc blogul cel laudat de toata lumea mai e nevoie sa iti spun ca ai o fetita adorabila? asta cred ca stii deja

Ar fi super daca ai gasi-o. Si nu cred ca e nevoie sa o traduci, cel putin din punctul meu de vedere. Stiu si eu ceva engleza (asa mai damboviteana ce-i drept)si sper sa ma descurc.

Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sunteti niso familie tare frumoasa!!!

Multumim! Stiu ca fiecare in parte (exceptand pitica) nu facem multi bani cu frumusetea, dar ni s-a spus de mai multe ori ca suntem frumosi impreuna. Asta probabil pentru ca ne iubim mult si mai nou mai da si mandria pe dinafara pentru ca avem o fetita superba.

Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Mergi la inceput

viss ce mai fac nou gemenasii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Alexina nu stiu ce sa zic de ce nu mai mananca fata, oare nu-i ies dintiZ?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Nu stiu c sa zic.... Are deja 2 si nu simt la deget altul sa iasa......:((((((((((

Multumim de aprecieri la poze

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mai pana am scris eu romanul intr-o ora ati aparut si voi

am fost jos sa pun de supa si am cautat reteta de la soacra de chec cu banane si ghici ce? n stiu unde naiba am pus-o ... am cautat in cartile de bucate, nu... in cutiile cu fel de fel de hartii nu, in sertare in bucatarie nu... habar nu am unde e o sa il intreb diseara pe Nick daca are idee si o fi vazut-o el pe undeva, daca nu o sa ii spun soacrei sa o mai scrie odata si sa mi-o trimita

maimuta mea nu vrea sa doarma deloc, eu o pun la nani, ea scuipa suzeta si se rostogoleste sa vina la laptopul meu si tot asa ne jucam de vreo juma de ora... adormise cand i-am dat sa suga dupa ce a mancat fructele si cand m-am ridicat de langa ea s-a trezit si acum e rupta de somn si nu vrea deloc sa faca nani nah, asta e... o sa faca atunci cand o pocni-o oboseala nu ?

ma duc sa mai tai o feliuta de chec sa pap ca tot vorbeam de el, pana diseara cand vien nick nu mai ramane nimic si e si el innebunit dupa el, sper doar sa ii mai salvez o feliuta si lui

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Alexina, nici fica-mea nu vroia linguritza cat i-au dat dintii...dar daca-i plac borcanelele... pune-i papica facuta de tine in borcanel...am o prietena la care a tinut...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Nu tine faza:((( am incercat

Azi a mancat fructele aproape toate dar pacalite cu un biscuite

Acum la laptic cand vede/simte bibe in gurite incepe si plange

Sunt o epava!!!!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput