Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, neatza!
bravo pisuc!La multi ani Luca si Lucas, sa le spuneti mamicilor voastre sa va cumpere tort!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

eu am si combinezon si gecute cu salopeta sau pantaloni grosi. o voi imbraca cu de toate.
combinezonul mi se pare super practic, calduros, usor de inbracat....
am mai vazut un combinezon frumossssss, un ciocolatiu asa cu ceva galben. dar este masura 94/96. o fi prea mare pentru ea? adica exagerat de mare? ca ea are vreo 71 asa. ma gandeam ca daca sta si in fundulet in carut sa aibe loc cu el ca daca este prea mic se trage. sa vad, poate il iau ca doar nu merge ea pe jos iarna asta...sau mai stii

simona si miki imi plac bucatariile voastre
simona cand or creste puii trebuie sa schimbi masa si scaunele. pai de faci cu masa aia mica si 4 scaune?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

yasmy, miki are dreptate cu mobila lucioasa... e ff frumoasa, dar la altii, si unde ai pus desenul?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

persi eu stiam ca mai intai se baga pieptul de pui apoi ficatelul si apoi galbenusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy cu siguranta o sa mearga pe jos iarna asta! doar in febr e tot iarna nu?? si atunci are 1 anisor deja!!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ddelia pe contul comun. am si eu prieteni cu asa mobila pe visiniu, rosu si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Maduta,Ailed multumesc de raspunsuri.
De azi o sa-i pun doar piept de pui.
Referitor la dormit...nu a dormit deloc cu mine pana acum.
Il luam din patut,il alaptam in brate si il puneam la loc,dar cred ca s-a invatat si asa.
De azi o sa fac um mi-a spus Ailed,o sa il pun in paturica si ii pun un tricou de al meu langa el.
Fetelor,daca inspir incredere as vrea si eu noua parola..cu toate ca nu sunt asa activa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ddelia pe contul comun. am si eu prieteni cu asa mobila pe visiniu, rosu si e ok.

care cont comun?vreau si eu ...., bine tu stii cum e... eu una vreau mobila deschisa la culoare, la mama aveam inchisa si se vedea praful.... si la socrii avem venghe la noi in camera si se sterge f greuu , cu pronto se pateaza

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy cu siguranta o sa mearga pe jos iarna asta! doar in febr e tot iarna nu?? si atunci are 1 anisor deja!!!!

da...cam asa este sa vad, ma mai gandesc

Mergi la inceput

ailed pe contul de picassa a pus pozele. ce ai inteles tu?

eu am in living mobila inchisa, ciocolata, si spre surprinderea mea nu se vede praful tare. bine, nici nu-l las sa se puna dar cateodata se mai pune ca n-am timp zilnic sa-l sterg si nu se vede.

Mergi la inceput