Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui olim
Nu inteleg deloc mirarea, cand zilnic mergi pe un drum unde limita este de 90 de km la ora, poate din rutina nu vezi ca este 70 si ai luat-o in bot cum se spune.
Si da langa Paris am prins doua radare mobile tot din acelasi motiv.Tot nu ma consider un sofer prost si nici pericol public.

tot e bine ca au schimbat doar limita de viteza, si n-au facut vreo strada cu sens unic sau accesul interzis, ca te-ar fi dus rutina direct in bratele unuia care traia, saracu', cu ideea ca are prioritate, daca pentru soferii astia "meseriasi" privitul indicatoarelor e optional si se conduce din memorie dar nuuuu, nu esti deloooc pericol public

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

un sofer bun e preocupat sa asculte cum toarce motorul nu isi pierde vremea cu aiureli d'ale atentiei distributive...nimic nu stiti, of of

Nina, 31s+,

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu nu intzeleg ...daca era blocaj,se circula bara la bara,cum de-a putut el avea viteza mai mare decit restul participantzilor la trafic?

Masina a derapat si apoi, Mercedes fiind, s-a condus singura pe contrasens. Nu pentru mult timp, pt ca o Dacie inconstienta a venit cu viteza de 120km/h si l-a lovit. Ghinion!

ha ha ha si bomboana de pe coliva
http://www.evz.ro/detalii/stiri/medic-psihiatru-despre-accidentul-lui-serban-huidu-nu-e-vina-lui-ca-s-a-urcat-la-volan-950088.html

deci si prin urmare- gata -s-a clarificat. nu e vinovat ca a omorat 3 oameni- ca masina lui a derapat cu o viteza minima intr-o dacie cu multi cai putere la bord iar el saracu mu e vinovat ca s-a urcat la volan ci doctorii- mortii si dr sunt de vina.hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

toti/toate sunt de vina...numai el, nu e!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu-i de ras. Da' deloc.

As vrea sa vad si eu un OM, un DUR, un MACHO-MAN, unul care "are coloana vertebrala" si spune: "Am gresit grav, ma duc la inchisoare, imi ispasesc pedeapsa pe care o merit. Si de acolo scriu despre durerea pe care o simt ca am omorat niste oameni, incerc sa ii conving pe altii sa conduca mai bine decat am condus eu. Poate conving pe cineva daca tot mi se da atata importanta. Poate salvez niste oameni daca tot am omorat trei."

In naivitatea mea ma asteptam de la Huidu sa faca asta, ca doar se dadea dur...

Cand colo uite cu ce incepe: ca masina, ca soseaua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Pe lista mereu in crestere a vinovatilor trebuie sa mai adaug ceva de ultima ora:
  • soseaua;

Avocatii lui Huidu doresc o expertiza a soselei, pentru a dovedi ca inclinarea este nu stiu cum si curba nu stiu in ce fel.

Incredibil! Deci in loc ca Huidu sa-si adapteze stilul de sofat dupa configuratia si starea soselei, soseaua trebuia sa se adapteze dupa configuratia si starea lui Huidu!

Huidu, Chuck Norris al Romaniei!

(Cine nu cunoaste bancurile cu Chuck Norris, sa le caute).

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

gata. s-au gasit vinovatii: soseaua, dr si mortii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

Ai uitat Luna care i-a influentat negativ destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Citat:

raly

Da´cu Luna ce avea? Eu stiu ca e fata buna, sta in UK si scrie frumos. Sa nu zici ca avea o legatura secreta cu Huidu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui

Citat:

Da´cu Luna ce avea? Eu stiu ca e fata buna, sta in UK si scrie frumos. Sa nu zici ca avea o legatura secreta cu Huidu!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Tanti Zavaidoc, Luna - astrul.

Uite aici link-ul pus de Capcaunul:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/astrologul-cristina-demetrescu-serban-huidu-are-un-destin-al-mortii-si-al-renasterii-9499.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Tuturor celor carora le este sila, dintr-un motiv sau altul, le recomand cu multa caldura citricele

Datul cu parerea in astfel de cazuri... manipuleaza, distruge, omoara un OM, fie el vedeta sau anonim, criminal sau nu... asa ca refuz sa-mi dau cu parerea...tastatura mea e functionala doar nouazeci%..

Asadar, am o mare, maaare curiozitate si am si tupeu sa primesc raspunsuri doar de la cei care conduc zilnic, care au mii de kilometri la volan desi nu sunt soferi profesionisti.
Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa derapati/acvaplanati?
Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa va "treziti" in fata cu un nenorocit, nesimtit sau cocalar?
Puteti spune ca nu ati intrat, never-ever, in depasire cand erati intr-o coloana? Ca niciodata nu ati taiat o curba, nu ati depasit viteza legala desi nu mai era nimeni in trafic, nu ati mers pe alta banda de sens pentru ca soseaua era plina de gropi?

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

creatii printre elucubratii

Mergi la inceput