program Visio sau altceva asemanator

program Visio sau altceva asemanator | Autor: monicabo

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va intreb, cunoasteti ceva programe (de grafica, dar simplute) prin care sa pot face planuri de incaperi, cladiri? Gen evacuare in caz de incendiu, planuri de etaje, camere, chestii de genul asta? De asta spun ca nu ceva complex... Stiu ce pe la versiunile vechi de office exista "Visio drawing" in care mai faceam lucruri de genul asta, insa nu-l mai gasesc in noile versiuni de office... Exista separat acum (de visio zic)?

Astept orice sfat/idee/sugestie
Multumesc

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

In Word 2007 si 2010 poti folosi Insert -> Smart Art -> Hierarchy si obtii organigrame aproape identice cu cele create de Visio. Le poti adapta cu usurinta la ceea ce-ti trebuie tie (plan de evacuare, etc).
Sper sa-ti fi fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci pt raspuns!
Si in office 2003 cum este? ca am pe un calculator office 2003 si nici acolo nu gasesc visio... este un program infopath, e ceva echivalent cumva? mie nu prea mi s-a parut ca ar semana, dar e drept nici nuam avut timp f mult...

merci

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Coracora, merci, am primit mesajul tau.

Mergi la inceput