sunt in panica

sunt in panica | Autor: LUIZAM

Link direct la acest mesaj

Sunt internata in spital cu copilasul si am nevoie urgenta de un bilet de trimitere de la medicul de familie (dr Viorica Vladescu - cabinet medical la Dispensarul Bujoreni sector 6, Bd Timisoara). Numarul de telefon pe care il aveam (care apare si pe diverse site-uri) nu mai este valabil. Stie cineva datele de contact mai recente? Eu nu am mai vorbit cu dansa de cativa ani. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Luiza,
Nu stiu sa te ajut cu un numar de telefon. Dar ce ar rezolva numarul de telefon? oricum cineva tot trebuie sa se duca in persoana sa ridice biletul de trimitere.
De ce nu rogi sotul, sau mama, sau o prietena sau cineva apropiat sa se duca pana la dansa la cabinet si sa-ti aduca biletul.
Si cum nu ai mai vorbit cu medicul de familie de cativa aini? cati ani are copilasul? daca e mic si ai si medic pediatru iti trebuie de la pediatru. daca e maricel si nu ati mai avut nici o raceala ceva...e de inteles ca nu ai mai vorbit cu medicul. Dar in cativa ani se poate intampla orice.
Bafta sa gasesti pe cineva disponibil sa umble dupa trimitere.
Si sanatate puiului mic sau mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Doamna Vladescu si-a schimbat numarul de telefon pentru ca, din cate am inteles, era deranjata de niste ciudati care o tot sunau. Nu iti pot spune decat ca maine poate fi gasita de dimineata de la 9, iar pe asistenta ei, doamna Lia, de pe la 7.30. Si ea poate scrie o trimitere, daca este urgent.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Multumesc Puppa. Raportez mission accomplished . Problema era ca eu eram singura cu copilul internata in spital, era weekend, n-avea cine altcineva sa mearga la cabinet, care oricum era inchis, iar biletul de trimitere trebuia sa fie din data internarii; de aceea ca sa fiu sigura, trebuia sa anunt doctora sa-mi pastreze un bilet, ca sunt cu regim special si astea mai nou ; iar de mers cu copilul la medic chiar n-a mai fost nevoie in ultimii ani, am rezolvat cazurile de raceli/vaccinuri/analize ducandu-ma la o clinica privata, unde se respecta programarea, se sta mai putin la coada si ti se acorda asistenta medicala la alte standarde, chiar la orice ora .

Mergi la inceput