Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, dar chiar credeti ca va trebuie seturi de lenjerie pt patul lor? eu una va sfatuiesc sa luati una asa de drag ca deh, suntei la primul bebe si aveti dreptul sa va rasfatati. dar eu in patul copilului nu am pus nimic. am luat niste cearceafuri cu elastic de la ikea(cele mai rentabile din cate am gasit) sunt seturi de cate doua, am luat 3 seturi si am sa imi pun si in cap. perna nu am folosit pana tarziu asa ca nu vad de ce sa dati banii pe fata de perna. de invelit oricum nu il inveliti voi cu pilote bagate in cearceaf pentru ca trebuie sa minimalizati cat mai mult riscul sa iti traga ceva pe fatza sau sa isi impleticeasca mainile si picioarele in carpe.
pastrati-va bugetul pentru cand chiar incep sa aiba nevoie de tot felul de haine si jucarii.
o luna doua nu au nevoie de mai nimic si apoi vine craciunul o sa tot primiti lucrusoare si apoi nu cumparati prea multe inainte pt ca dupa ce nasteti o sa cautati cu disperare un motiv sa mai iesiti si voi din casa

mama de mic +s32+

eu am luat hainute cat pentru strictul necesar, zic eu, avand in vedere ca nasc in decembrie, am mers pe ideea ca voi primi mai multe si dupa ce vad ce si cat primesc ma pun pe cumparat restul... cearceafuri cu elastic am si eu pentru salteluta si la fel m-am gandit la un set de lenjerie, pentru sufletul meu mai mult...

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Luny pai nu mai pot merge prin magazine ca sunt consemnata la pat. Am tot cautat si eu pe google, dar nu gasesc site-ul ala si stiu sigur ca erau mai ieftine.nu-mi aduc aminte daca tu l-ai pus sau nu.

Aris nu vreau sa cumpar decat 2 lenjerii, axact cum ai spus tu, de rasfat. Si vreau set mai mult pt laterale, ca perna si pilota oricum nu o sa folosesc. In rest am apucat de am luat si eu cearsafuri de la Ikea.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 34+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

'neata fetelor
si eu am obs ca nu prea mai ajung sa ma incalt cu adidasii dar ma chinui , noi iesim seara la plimbarica cu cutu, o ora prin zona pe langa casa si dupa plimbarica dorm ca balena esuata
il astept pe sotulica sa vina sa papam, mi-a promis ca mancam ca in tinerete, paine cu unt, dulceata si lapte cald

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

multumesc, ooka, de raspuns
am vazut pe okazii, este cineva din bucuresti care vinde scutece ce seamana cu cele de unica folosinta, cu buzunar,ce se pot folosi de la nastere pana e bebe mare.costa 29 de lei, este diferenta mare fata de cele de pe alte situri ce vand scutece.
la eco ni s-a spus ca avem tot fetita, este a treia, deocamdata ne-am oprit la Stefania, vom vedea pana se naste daca ne razgandim sau ii mai punem un nume
mai am 2 fetite, de 5 si 10 ani, pe care ii vor implini in noiembrie si decembrie
asa ca va imaginati ce ciudat este, dupa ce cumpar haine pt 10 ani, sa cumpar hainute de nou nascuti
si eu am incaltari fara sireturi
inca nu mi s-au umflat picioarele ca la sarcina trecuta, aratau ca picioare de elefant, am plecat la spital in slapi cand m-am dus sa nasc, noroc ca era ora 2 noaptea si nu m-a vazut nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mihaela - sa va traiasca printesele!! Si tu ai un sf. de an aglomerat in aniversari atunci . Imi place Stefania.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris - ca bine le zici cu cheltuielile in primele luni. E normal la primul bb sa te incante orice, da' sunt si multe inutile.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata si de la mine(aproape de pranz)dar am o scuza,mi-a luat ceva timp sa citesc 2 capitole.Asa ca....

CRYNAC ,LA MULTI ANI,multa sanatate si tot ce iti doresti.

CAROLAtin pumnii,ca totul sa fie bine,bebe sa se nasca sanatos si tu sa ai nastere usoara si rapida.

LIA,vreau sa te felicit ca stiu ca maine faci 36 de sapt.Nu pot sa zic decat atat,respect si multa admiratie pt o mamica eroina ca tine care a trecut prin atat de multe lucruri.De acum totul va fi bine.

MADA felicitari pt grasunul tau de baietel,ma bucur ca vestile sunt bune.Las ca poate nasti tot la 36 de sapt ca pe Emily.

DANA,esti tare frumoasa,te-am admirat in pozele cu burtica.

OOKA,hai ca mai ai pitel.iti tin pumnii.

ALINUK,ma bucur ca ti-a trecut durerea de gat.

BRAMBU,LUNY,ARISSfetele.

35+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

In we asta am fost sa imi cumpar si eu lucrusoare pt bagaj,ca totusi cred ca eram singura ramasa far' de nimic.

Am achizitionat inca 2 camasi de noapte(in total imi iau 4buc),cosmeticaraie pt mine,pamers si servetele pt bebelina,hainutele pt ea imi vin de-a gata sapt asta(mi le aduce sorela).Nu am gasit nici un halat,ceva cu maneca lunga care sa-mi placa si sa-mi convina,si nu stiu ce sa fac.

Fetele,eu nu stiu ce crema de fundulet sa folosesc,vand in vedere ca e primul bebe,nu stiu ce fel de piele va avea.Asa ca nu am idee ce sa iau,daca va suporta ce ii iau eu.Stiu ca sa discutat mult pe tema asta dar eu tot nu stiu ce sa iau,am in cap doar nume de marci,dar cand ma duc sa cumpar la farmacie stau ca proasta si ma uit la ele ca nu stiu ce sa aleg,asa am patit si ieri.

35+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Tot din categoria "novicele intreaba" - voi ce tip de termometre ati folosit? Am auzit despre cele cu citire instanta ca ar fi inexacte (gen 3 citiri consecutive dau variatii de 2 grade).

Mergi la inceput

Sambata seara si aseara am experimentata si eu primele arsuri nasoale,mai aveam dar trecatoare.In serile astea doua,de fapt noptile,am zis ca mor,asa de tare ma ardea incat simteam ca mor.Nu trecea cu dicarbocalm,doar cu lapte(saru' mana LIA de pontul cu laptele)si am bagat la lapte de sa-mi iasa si pe urechi.

Pai cine sa mancance ieri ciorba de burta,normal eu.Cu mult usturoi si otet si smantana,de ma mir ca mai sunt vie azi.Mi-am facut-o cu mana mea.

Am schimbat si eu sambata sapatamana.Mai e atat de putin incat numai cand ma gandesc am un nod in gat,si ma incearca atat de multe sentimente incat am capul vraiste.Simt si emotii si frica si nerabdare,anxietate,toate astea la un loc fac din mine o maaaaaaare varza.

35+ cu Sara Elena

Mergi la inceput