fara burtica
Raspunsuri - Pagina 2

cosminiq spune:
'neatza
Haideti la o cafelutza!
eu am reusit sa nu pap dupa ora 19 si aseara am mers vreo 2 ore pe jos!Eu zic ca e un inceput

dulcetica spune:
Buna,
Aseara am dat cu aspiratorul si am sters covoarele cu carpetin.239 calorii consumate in 60 min activitati casnice ,dar am transpirat la dat cu peria pe covor ,mai mult decit pe stepper.Din pacate nu-mi sta in obicei sa mut muntii prin casa ,asa ca tot la sport e baza.

Androix spune:
Si eu am trecut deja de trei seri la rand cand nu mananc mai tarziu de 18:30, pentru aseara merit chiar o medalie: am lasat din mana o bucata de placinta de ciuperci o nebunie. Am pus-o pe masa si in loc am luat si am baut apa.
Azi am facut 50 de minute de exercitii cu gantere si saculeti de nisip la picioare. Sunt rupta, dar dupa cele trei seri in sfarsit a inceput sa se miste cantarul in jos!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

Cricor spune:
Androix..multumesc mult... din pacate e tare departe de mine..eu sunt in zona 13 Septembrie

dulcetica spune:
Salut,
40 de minute ,din care 10 min leg magic.Am facut un pic de febra musculara in zona abdominala ,dar nu genul de febra care te doare groaznic .Asta e un semnal ca nu fac cu dificultate maxima!
In paralel tin Dukan .Sint in ziua a patra.

cosminiq spune:
salutare!
azi nu am timp de abdomene dar o sa merg multtt pe jos (dim motive de recenzare)
pupici!

dulcetica spune:
Buna,
Raportez ca aseara am facut vreo 30 min ,cu numeroase intreruperi,fara chef si ca o corvoada. Vreau dependenta si o silueta tonifiata!Bineinteles ca silueta trebuie sa fie supla.
Sint ametita de la Dukan.Azi e a cincea zi.
Cosminiq,cit culegi datele ,fa genoflexiuni.

Androix spune:
Hai sa te motivez eu: stiti dungile alea care se fac pe spate pe sub sutien asa? Alea care dau aspect de caltabos. Ei, eu aveam de-alea. Si acum mai am dar abia se mai zaresc. Si la cantar arat la fel. Tot asa si masuratorile in zonele esentiale arata diferente de cate un centimetru doi, deci per total as zice ca n-am facut nimic. Dar aseara dupa un an de sala am remarcat ca mi se "topesc" dungile
Aa si ca sa va spun adevarul visez cu ochii deschisi la o abdominoplastie. Na, ca am scpus-o!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

aimeea spune:
eu cred ca si fructele isi au aportul lor,si ne pot ajuta la slabit,mai ales merele.Dar nu in cantitati mari?Voi ce ziceti?Merg si fructele?