Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Tzuky si eu am avut pete maronii pe la noua saptamani.La fel,am fugit de urgenta la dr,si totul era bine...Am nascut fetita sanatoasa la fix 40 de saptamani.Ai incredere ca totul va fi bine,si stai cumintica la un film.
Eu eram cu testul de ovulatie.Pozitiv Z16-17.Prestat Z13,Z15 si Z17.

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Io bineinteles ca sunt cu capu trec de la extaz la agonie, Tzucky mi-a pus si ea sare pe rana (am inlemnit, fata cand am citit de petele tale, bine ca e bine bebe) ca bineinteles in fiecare zi nu ma preocupa decat simptomele, am impresia ca nu mai am si mi-a frica cu atitudinea asta de kko sa nu atrag relele Vreau, vreau sa foi optimista dar mereu imi e frica sa nu se intample ceva. Maine ma duc sa mai fac un beta. Va trebui sa fie in jur de 900. Ma omoara am leu cand s-o intoarce si o sa vada cati bani am dat pe analize. Dar ptr linistea mea...
Fetelor tuturor va tin pumnii!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ylari scumpo, te rog stai linistita si nu te mai ingrijora ca faci rau la bebe, relaxeaza-te! Ai incredere ca o sa fie bine! Repeta-ti intruna asta! Vizualizeaza, focalizeaza imaginea: "tu cu bebelusul in brate si sanatosi tun amandoi, Eva pe langa voi nerabdatoare sa-l tina pe fratior in brate!".
Vizualizeaza si crede in aceasta imagine de viitor cu toata fiinta si increderea!
Fii optimista!
Te

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy
Eu eram cu testul de ovulatie.Pozitiv Z16-17.Prestat Z13,Z15 si Z17.

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Eheee cu asa "formula" sigur va fi cu ochisori!
Ai prestat inainte de "+" (inainte de ovulatie,z15) si in ziua cu "+"-adica chiar in ziua ovulatiei(z17).
Nu ai pierdut nimic!

edit: FF meu azi a tras linia singur asa cum trebuie (ca lunile trecute a cam dat in erori dar il "corectasem" eu) http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Codra cat de traumatizant? Da-mi cateva detalii....pe cine am mai intrebat a zis ca doare f tare cand introduce substanta,apoi nu mai doare.

Irmaria trebuie sa te aduni,e ok sa iei o pauza..eu de 3luni nu mai iau tincturi,nu mai fac teste de ovulatie si nu mai imi e asa greu cand vad ca iar a venit CM. Fac HSG-ul asta ca mi-a recomandat doctorita sa vedem ce si cum dar in rest stau cumintica. Eram prea stresata cu monitorizarile si nu cred ca rezolvam ceva.
Bebe vine greu,dar tre sa vina odata si odata!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

pai in primul rand ca eu eram foarte speriata.am rugat-o pe dr. sa-mi faca ceva ptr durere...mi-a facut dar cred ca si-a facut efectul cam tarziu.a fost durere foarte intensa, de scurta durata.dr mi-a explicat apoi ca trompele mele erau obturate la capete si cand a introdus substanta de contrast,a apasat mai tare in ideea sa desfunde.si asa s-a si intamplat.mi-a explicat asta pe filmul facut la radiografie.nu vreau sa te speriu,dar ptr mine asa a fost.acum sunt linistita la gandul ca pe viit imi face cu anestezie.ma bazez pe vorbele dr, care mi-a zis ca totul va fi bine.intr-un fel parca abia astept sa scap si de asta ca sa stiu o treaba, ca m-am saturat deja.incerc sa nu ma mai gandesc ce va fi,cum va fi...

Mergi la inceput

Ylari,la fel,iti spun din experienta,aveam zile in care nu avem nici cel mai mic simptom de sarcina,si ma panicam de mama focului.Mai ales la inceput,cand hormonii inca o iau razna prin organism.Pup,si ai incredere ca bebele e bine la caldurica.
Deny,multumesc de incurajari!De acu e acu...pana trec astea 2 saptamani,cred ca o sa dau o caruta de bani pe teste,la cum ma stiu de nerabdatoare ,o sa incep de prin Z24 .Am deja pe stoc 2 teste minut,un first response si un clearblue .O sa le stric alea eftine ce au venit bonus la testele de ovulatie intai.In 27,facem first resp,asa,cadou de aniversare!

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kimmy, stii ca poti sa faci bHCG dupa cateva zile de la ovulatie

Ahh nerabdarea asta si eu cu ea

Mergi la inceput

Kimmy, am citit povestea ta cu Timea. Mi-au dat lacrimile la citirea ei. Ahhh de-am avea si noi toate puiutzul mult asteptat in brate Abia asteptam si noi momentul cel mare
Sa-ti traiasca fetita sanatoasa si curand mami sa-i daruiasca si un fratior

Mergi la inceput

Deny
Sa stii ca si eu ma gandeam la un beta...o sa ma interesez exact la cate zile dpo se poate face.nu de alta,dar vreau sa fac si progesteronul,avand in vedere ca am pierdut o sarcina.mai vreau sa fac si tsh si ft4,pentru tiroida,ca dr mea tot timpul ma suspecteaza,avem cazuri si in familie,bunica si mama au hipotiroidism,si eu data trecuta eram in limite dar exact la limita inferioara la valorile de referinta

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Deny
Sa stii ca si eu ma gandeam la un beta...o sa ma interesez exact la cate zile dpo se poate face.nu de alta,dar vreau sa fac si progesteronul,avand in vedere ca am pierdut o sarcina.mai vreau sa fac si tsh si ft4,pentru tiroida,ca dr mea tot timpul ma suspecteaza,avem cazuri si in familie,bunica si mama au hipotiroidism,si eu data trecuta eram in limite dar exact la limita inferioara la valorile de referinta

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

eu in Z12 DPO am avut 284 val la beta ,iar daca esti gravidutza val de glanda ies mari

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput