Cauciucuri de iarna
Conform noi ordonante de la 1 noiembrie in caz de polei si zapada vor fi obigatorii cauciucurile iarna..ceea ce este foarte ok.
Dar cum in Ro toate legile in loc sa rezolve o problema si..punct...ele dau nastere altor cateva ..asa deci si prin urmare am si eu o nedumerire.
Eu am o masina pe care am cumparat-o cu cauciucuri Continental All Seasons si care au inscriptionate M+S (mud and snow).
Din ce-am citit unii accepta aceste cauciucuri altii spun ca ar trebui sa aibe si un fulg de nea incadrat de un fel de triunghi (poate cineva care a importat aceste cauciucuri trebuie sa le vada )...dupa altii daca exista scris M+S este suficient..
Eu cum fac sa intalnesc numai politisti care vor accepta aceste semn?Exista vreo specificare in lege si mi-a scapat mie?
Poate ma ajutati voi...Multumesc!
Raspunsuri
Rufus spune:
E oficial: sunt bune si all seasons cu inscriptia M+S. Cu sau fara fulg, creasta alpina, etc.
Totusi, de ce ti-ai risca integritatea, dupa ce inteleg ca nu exista cauciuc bun si vara si iarna (din mai multe considerente tehnice)?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
kim222 spune:
Nu risc nimic pentru ca pe aici nu-i prea mare omatul..deobicei..nu planuiesc sa ies din oras ,iarna aceasta,am tractiune integrala..si ar costa distractia doar 3200 ron
Multam Rufus,dragut ca intotdeauna! Dar ai cumva si "dovada" ca-s bune? In plus cum ramane cu certificatul de conformitate??
Rufus spune:
S-a renuntat la acest certificat, ca n-are cine-l da.
Uite aici ceea ce, cred, te intereseaza:
http://www.zf.ro/auto/care-sunt-anvelopele-de-iarna-acceptate-8878377
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
bulinuta27 spune:
pe gheata sau polei poti sa ai si 'mama' cauciucului de iarna...tot sanie e masina...
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze