Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nu carti, carte, una,singura

multumesc de commenturi
ziki,roxx eu nu v-am citit articolele si asta din cauza ca eu nu-l "port" pe Darius pt ca nu vrea si ma apuca melancolia sigurrr dc va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Tunde..felicitari pt dintisorsi merci pt parola si tie si lui Adryyy
la noi ploua de 2 zile e jaleeeeeenu pot sa ies deloc si tare as mai vrea..urasc ploaia asta
Carmen..sta singur in patut?zi-mi si mie cum ai fcaut..eu daca-l pun in patut in secunda 2 e in picioare si trage tot ce prinde in jur..de-a buselea nesupravegheat..pfff..nu indraznesc..e teroare frate..DURACELL MAXIM!!!!!!!!!si nu sta singur decat in jumeroo...Irinukaasi nici in ala mai mult de 45 min max..dar ma declar multumita

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, am sunat-o pe minunata dr, am scris de dimi cum a decurs discutia. Nu ma duc la ea acum, n-am chef sa platesc o consultatie ca sa ma aflu in treaba. Abia in noiembrie avem programare.

ZUMZU, ai PM

Va saluta LORI de pe frumosul litoral. Au fugit cu familionul intr-o mini-vacanta (de o zi...). Cica arde tare soarele si n-au creme de protectie la ei

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Moammaaa...a plecat la mare Lori ?? ne-a fentat ?
ce tare.
eee..uite ma ca nu e dl B asa de...B bv lor

am terminat mancarea,am avut toate ochiurile de la plita ocupate
terminat curatenia,mai am sa spal in bucatarie pe jos.
terminat lectii.
doamne ce copii cuminti am avut azi, au stat cu mine in bucatarie,am cantat,am spus poezii..am ras la greu.
ptiii sa nu-i deochi iar.
dupa ce vine tati ma apuc de programul meu,spalat par,masca,masaj si gimnastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

roxx ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

tunde...a venit coletul...am trimis sotul sa il iasaru'mana inca o data..de un milion de ori

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata la amiaza. Scriu de 3 ore la mesajul asta.

Patrick incepe a doua saptamana de gradi si n-a mai plans, Slava Domnului. In schimb plange Kevin ! Cand il vede iesind pe usa si mai ales ca pleaca pe scari incepe panarama. Si da-i plansete si manute intinse catre frate-su. N-am crezut asa ceva.

RROX – cu mancarea – cred ca important e sa cauti un hotel in care sa ai frigider in camera. Asa ii poti lua legume si fructe cu tine. Poti sa iei fructe care nu necesita aburire sau fierbere – banane, piersici, para, prune. In ce priveste legumele – avocado e bun, nu trebuie preparat de exemplu. Sau poti lua aparat din ala care abureste si ii prepari in camera. Branzica e OK, iaurtul. La restaurant, poti cere legume fierte fara sare, nu cred ca e mare filosofie pentru ei. IN general aici sunt deschisi si iti fac ce vrei tu. Cred ca si in Viena e la fel. Eu pe-al meu il includ incet incet in mancarea noastra, refuza cu indarjire ce ii prepar eu pentru el si mananca ce vede ca mananca frate-su .
Sunt si borcanele cu bucatele, dar al meu le refuza si pe alea de exemplu. Nu stiu, au un gust specific, nici mie nu prea imi plac, oricate marci am incercat. Patrick le papa foarte bine prin deplasari, dar Kevin nici sa nu le vada.
Scaune de bebelusi au mai peste tot, probabil nu in pub-urile alea agitate, dar in rest, aici am intalnit rar restaurant fara scaun de bebe.

ZUMZU – superbe pozele! M-au uns la suflet.

GABRIELA- asa e, la al doilea bebe stii mult mai multe. Si eu am descoperit wrapul numai la Kevin. Nevoia m-a invatat. La Patrick stateam toata ziua cu el in brate dar nu aveam altceva de facut. La Kevin am fost nevoita sa gasesc o solutie, sa ma pot avea grija si de cel mare in acelasi timp.

LILI – bine ai revenit, mai povesteste despre voi ! Nu am avut probleme cu infectia urinara pana acum, nu prea stiu ce sa-ti zic. Ce mai face barbatelul familiei ?

TUNDE – nici eu n-am chef de iesit. E gri, sta sa ploua, 9 grade, un vant de te ia pe sus. As lancezi in casa si atata tot.

Acum incarc pe FB pe contul comun niste filmulete cu dansatorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare! Greu va prinde omul din urma, am citit cam pe diagpnala, recunosc.
Citi articole de Roxx si Ziki-emotionant rau! Si foarte adevarat. Eu ador sa o port pe Miruna, mi-e mult mai comod iar ea e... fericita fericita. Bine, pana are chef sa se roteasca. Si musiu o poarta in excursii.
Pacat ca nu a castigat nimeni de la noi.
Roxx, foarte nasoala treaba cu dr. Asta ma enerveaza si pe mine , ca uita in secunda urmatoare chestii esentiale despre un pacient, si eu imi doresc sa mai fie medicii ca pe vremuri, cand stiau tot istoricul.
A propos de medici, azi am fost si eu la dr de familie pentru avizul epidemiologic sa il ducem cla cresa (maine, cred, incepem). Nu m-a lasat nimeni in fata. Eu nu-mi cer "drepturile" gandindu-ma ca nu e nimeni obligat, ca doar eu am facut un copil pentru mine. Nici cand eram gravida nu aceptam sa se ridice cineva sa imi cedeze locul, ca ma gandeam ca poate e obosit omul ala, e bucuros ca a gasiot si el un loc si iaca, bunul simt il obliga sa se ridice pentru una care nici n-a facut copilul cu el! Dar la faza cu bebelusii lasati in fata, mi se pare normal, pentru ca acolo, in anticamera. toti tusesc, starnuta, etc. Si copiii mici si femeile gravide sunt mult mai vulnerabili. Ma rog.
Ne-a dat Oscilococcinum (sau cum se scrie) pentru intarirea imunitatii, mai ales ca o ducem la cresa. Un tub, doza unica, o data pe saptamana, timp de 6 saptamani. Maine cumpar. Deocamdata Miru nu s-a imbolnavit, dar... ce ma asteapta...
Tunde, ti-a pus soata banutii sambata. Esti ...incredibila! Si nici eu nu pot pricepe cum nu vede domnul B treaba asta. Si eu am un berbec acasa, stiu cum e traiul cu ei!
Simo, felicitari pentru fundatie!
Nu mai stiu. Decat ca sunt niste bolnaviori pe aici, sa treaca mucii, enterocolitele si infectiile urinare.
A, mi-a dat dr de familie numarul unei tanti de-o varsta cu mama care isi cauta servici de bona, dr zice ca e de treaba... Nu stiu ce sa facem. Am zis ca, pentru inceput, o sunam in seara asta sa ii spunem ca stam in afara orasului si ca avem un copil asa mic. Si dupa aia hotaram. Habar nu am...
Fug ca maraie. Cum a facut toata ziua, dintisorul asta e jale jale.
Numai in Marsupi a dormit o ora jumate, nici nu a mai consultat-o dr, i-am zis ca venim altadata, ca prea bine doarme.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Maimutica
Ce muraturi ai pus Carmen?Si eu am prestat niste gogosari sambata, am mai pus niste castraveti, dar nici nu mai stiu dc sa mai pun ceva sau nu...deja e noiembrie imediat - harnica mai esti...asta am vrut sa zic.
Tunde bv pt dintisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Adry bine ca se rezolva cu hainutele, ca le schimba. Eu nu am avut probleme cu marimile.

Ma paste si pe mine raceala. Ma mir chiar ca abia acum ca la cat mi-a suflat razvan in nas in ultimele 2 sapamani credeam ca o iau mai devreme.

Mai, dar pe vreme din-asta nasoala cu frig si vant tare nu trebuie sa va faceti mustrari de constiina ca nu iesiti afara. Daca tine vremea tot asa si baiatul e tot cu mucii pana la glezne cred ca la primavara mai iesim.

Mergi la inceput