Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

fetelor,unde e cap.139?!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI



l-a papat Monis, probabil ii era foame cand a facut capitol nou
las' ca editeaza ea cand are putin timp




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Miany cu somnul stam super cam de 10 zile/nopti.(de cand am luat eu viroza de la el si m-a trezesc oricum noaptea de 100 de ori). Coincidenta sau nu de atunci mi-a dat pediatrul lui un medicament Anasten jr(recomandat copiilor f activi care contine L-carnitina si o multime de vitamine). Nu stiu daca de la el(desi nu vad de ce ar influenta somnul) dar avem nopti fara treziri iar la pranz doarme minim 2 ore.
Pupam fulgusorii bolnaviori si le uram sa le treaca repede repede. Oricum circula o viroza urata tare(eu una am bolit mai bine de 2 saptamani si inca nu m-am refacut complet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Miany nu am mai facut aerosoli, sper sa fie ok, durerile sunt inca acolo, sper sa treaa odata cu boala copilului.

Ionela si mie imi place Tudor

Ancutz pai da ce oare nu astepti sa facem odiseea 3 respectiv 2 impreuna, oricum sigur la bebe 3 nu voi mai avea dureri Lumi, ca o sa fie fetitza

Livia spor la laptic

Sanatate tuturor

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:



Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Raluci Super filmulet!!


Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit pe lume, Melinda, pui drag!


Lumi si eu stiu ca Monis ca aftele trec cu glicerina boraxata. Se gaseste la farmacii gata preparata.

Ramonika felicitari pentru samburel. Sa-i spun samburica?

Biara am citit ca tati a luat interviul. Felicitari! Plecati?

Ancuta chiar daca nu scriu des din cauza triadei servici+copil+gimnsatica, sper sa fiu pe aici cu majoretle peste 3-4 ani. Nu uita sa mai ne dai o data linkuriule cand porneste concursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Idei de meniuri sau ce a mai papat Pinky in ultimele zile:

linte + curcan
dovlecel umplut cu carne pui + vita
vita cu pastai
mamaliga cu branza
omletica
ciulama de pui cu mamaliga
pilaf cu legume si pui
ficatel de pui prajit la foc mic doar dat prin faina si apoi, cand l-am luat de pe foc sare + usturoi tocat mic acompaniat de un piure de cartofi 75% cartof normal si 25% cartof dulce cu unt si sare
supa de galusti
mancare de dovlecei cu carnita
ciorba de salata
peste la cuptor cu legume
mancare de cartofi cu pui
iaurt cu branza de vaci/fulgi de porumb.

Urmeaza sa-i scot un pachetel de carne tocata pt o ciorba de perisoare
Desi papa cam de toate, binenteles in cantitati mici, ne invartim tot pe langa morcov, dovlecel, telina, pastarnac.

Pare impresionanta lista, dar Pinky mananca putin al o masa. Daca mananca 150g de papa la o masa, sunt socata de cat de mult a papat. LA noi nu exista 2 feluri de mancare la o masa. Ori papa supa/ciorba ori un fel de mancare.

Am observat ca in ceea ce priveste pestele nu-i place crapul. Vrea peste mai slab gen pastrav, salau. O sa incerc sa o pacalesc cu niste somonel facut la abur cu legume, sau facut la cuptor.

Ce cantitate de mancare papa puii vostrii la o masa principala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am vorbit acum cateva zile cu mamica tare draga mie (nu are nici o legatura cu forumul) si m-a enervat. VA spun si voi ca sa vedeti cum sunt unii oameni. Ma intreaba de Pinky si cate kg are. Ea mi-a recomandat-o pe mama 2 a lui Pinky. Ii spun ca are 9 kg si m-a zapacit ca are putine kg, ca de nu-i dau eu sa manance suficient si sa o fortez. Bai, ce sfaturi! Pai daca o fortez, dupa ce a zis ea "data" vomita.

Sa vedeti cum face! Zice "data", eu mai insist. Ea ma avertizeaza dupa ce mai deschide o data gurita. Ia in gura si face "oac" ca sa vina inapoi. Daca nu ma invat minte, face "oacul" ce mare si scoate tot si apoi nu mai mananca orice as face eu. Asa ca eu nu mai insist.

Uneori imi merge daca schimb jucaria din fata ei. Mananca mai bine daca are treaba. Jucaria asta ii place maxim. Insurubeaza la greu si eu ii bag pe sub nasuc.

http://www.cartiabc.ro/images/D/Techno_detaliu.jpg

Stiu ca Monis era intreseata de asa ceva, ca si Iulian e pasionat de surublenita din casa. L-am luat de la babyexpo cu 60 lei. Il recomand cel mai mult pt nemancaciosi ca a mea ca ii tine bine ocupati.
Ce imi place e ca Pinky are o precizie foarte mare in a pune pilute (cateva la rand) pe un surub si e buna la desurubari/insurubari. E o investitie buna. Numai ca piesele sunt peste tot si unele mai cad si victime aspiratorului.

CA tot am vorbit pe jucarii, i-am luat Aqua Doodle. Mersi Raluci pt pont. Deseneaza micul pictor toata ziua. Sta pe burtica, canta si deseneaza.

Sa ma intorc la ce vroiam sa spun.
Dupa ce am omoara la tel ca e prea slaba si a ei (fetita ei are 3 ani si 2 luni) e bine, adica e "nici prea prea, nici foarte foarte, e bine cum e", imi spune ca are ... 19kg si probabil in jur de 90 cm. Mi-a cazut tel din mana. A ei e bine cum e, a mea nu e in regula.
Nu sunt tampita, stiu ca Pinky e slaba, dar am dus-o la o gramada de dr, copilul nu are nimic. E sanatoasa tun, doar ca asta e firea ei si eu nu am ce sa-i fac. Macar eu nu arat cu degetul pe altul.
Mi se parea logic sa taca, ca si ea are un muscoi pe caciula.
M-a super enervat. Mai bine nu ma mai suna.
Mie mi-a fost rusine sa-i zic ceva. Nu-mi sta in caracter sa dau replici taioase sau cu trimitere ca sa stiu sigur ca voi ranii pe cineva.

M-am descarcat! Mersi ca existati!



Si acum sa-mi motivez absentele. Am avut show cu copii, sedinta cu parintii, copilul racit. Sunt in pregatire de un nou show.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Danku, eu habar nu am ce inseamna 19 kg la un copil de 3 ani, mie mi se pare cam multicel..mai ales ca are vro 90cm doar..
Asa e cu binevoitorii', mai bine ar tace.

Madam Le broscutz, asa scurt pe la noi????

Raluci, Dana va inteleg perfect cu durerile de trimIII, am crezut ca tampesc pana am nascut..E intradevar mult mai greu acum la a doua sarcina, indiferent ce ar zice altii. Si copil mare de carat in brate, si multe altele pe cap. La Amalia am savurat si eu din plin sarcina, la Dragos..da si nu prea..

Ancutza, si eu vreau sa vad cate fete vom mai fi aici peste 2-3 ani, sa va prindem si pe voi la odiseeaII, sau III
Deja ma gandesc ca peste vreo 2-3 saptamani incepeti pe capete lucrul cam toate, sa vad eu atunci cine mai spune ceva pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna seara de la Cluj!

La noi e frig de ingheata pietrele. Pe Mihai nu l-am mai scos de o saptamana din casa fiind racit.
Am scapat de musafiri, azi l-am sarbatorit pe sot cu intarziere de o saptamana. Cum am nu am retinut mai nimic din ce am citit.

Laura si eu m-am gandit zilele acestea daca peste 4..6..8...10,etc ani vom mai fi pe formum discutand despre copii nostri si problemele care le confruntam.

Mergi la inceput