TERRA PARK-Disneyland-ul Bucurestiului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Fost. Placut.

Parcul nu are nicio legatura cu Disneyland. Este un parc de distractii "clasic". De fapt, as zice ca este exact ceea ce l-a facut pe Walt Disney sa inventeze Disneyland.

Cel mai ieftin este sa platesti o cartela de 100 RON si sa intre pe ea 3 persoane. Cel mai economic in timp cred ca este sa ia fiecare persoana cate o cartela de 100 RON care permite 3 intrari pe parcursul unui an. Cartela nu este nominala!

Noi ne-am distrat, adica cei mici, de 5 si 7 ani. Daca stau sa ma gandesc cred ca sunt varste foarte potrivite pentru parcul asta. Fiul nostru de 14 ani ne-a refuzat si la un moment dat m-am gandit ca e bine ca nu a vrut sa vina cu noi fiindca nu erau decat foarte putine distractii pentru el si erau si afara asa ca probabil ne-ar fi batut la cap sa plecam. Cea mica nu s-a distrat decat in jocurile cu bile (care nu se platesc) si in niste masinute. Restrictiile de inaltime nu sunt chiar "litera de lege"(spre deosebire de Disneyland).

Mie mancarea mi-a placut. Am fost in parcuri de distractie mai mari unde mancarea era mai putin variata. Nu mi s-a parut nici scumpa: un meniu de copii, adica snitel+cartofi+prajitura+suc costa 21 puncte. Si toate sunt din belsug, mai ales prajitura este uriasa. Sucurile sunt scumpe, in schimb. (Noi am avut cartele de 100 RON care reprezinta 130 sau 135 de puncte si cu care se plateste si mancarea, adica pentru noi nu a fost 1 punct=1 RON.)

Sincer, nu stiu ce s-ar putea spune de rau-rau. E curat, toaletele sunt perfect curate (mai curate mult decat la supermarket).

Baietii mei au intrat de 6 (da, sase) ori la film. Au vazut 4 filme diferite din cele 7 pe care le au. Unul mi s-a parut cam horror. (Un film dureaza 5 minute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

se poate merge si cand e foarte frig afara?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Parcul are si o parte acoperita, adica intr-o hala. Dar acolo chiar sunt numai distractii pentru micuti. Distractiile "tari" sunt afara.

Vad ca "beneficiara" are 6 ani. Da, cred ca are ce face si in zilele friguroase.

Mergi la inceput

Si "La multi ani!" pentru poimaine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

multumesc mult! sa traiti si voi!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput